pondelok 15. októbra 2018

Septembrové /ne/novinky


Tak a máme tu článoček o úrode septembrových noviniek v mojej kozmetickej zbierke a po dlhšom čase mám konečne pocit, že aspoň trošku bude o čom písať. Leto je totiž nielen na blogu, ale aj na moje prírastky celkovo vždy takou trošku uhorkovou sezónou a moje druhé, nákupnomaniacke JA sa začne prebúdzať až s príchodom jesene.
Čo teda pribudlo do mojej kozmetickej zbierky počas minulého mesiaca?

saveonbeautyblog_nakupy_september_2018


Začnime tým najzaujímavejším a zároveň tým, čím som si minulý mesiac sama a dobrovoľne urobila malú radosť :). Paletka očných tieňov od REVOLUTION By Petra obletela blogosféru rýchlosťou svetla a teda  neodolala som jej ani ja. Nadšenými recenziami sa to len tak hemží a popravde, práve vďaka tomu zatiaľ absolútne nemám chuť o nej písať a – vec nepredstaviteľná – zabŕdla som do nej štetcami skôr, než som ju nafotila! Čo je teda v mojich očiach dooosť veľké beautyblogerské fó pá, ktoré ale aktuálne mne žily ani trošku netrhá :). Ak by vás to zaujímalo, paletku zatiaľ neviem pustiť z ruky a dokonca som sa už párkrát donútila skôr vstať do práce, aby som sa mohla s paletkou nalíčiť, takže asi vám logicky docvakne, že moja spokojnosť s vecičkou je veľmi uspokojivá :). Neviem, či si chcete prečítať o paletke u mňa na blogu aj niečo viac a či nie ste recenziami na ňu ešte presýtené, ak tomu ale tak nie je, kľudne mi dajte v komentároch vedieť a ja sa s mojou nechuťou recenzovať takúto trendy vec nejako popasujem.

saveonbeautyblog_nakupy_september_2018

Megaradosť mi urobila aj zásielka z Elnina, odkiaľ som si na testovanie vybrala dve naozaj milované, dlhoočakávané a vytúžené vecičky v podobe nového odtieňa matného masielka na pery od Astor a inovovanej verzie môjho obľúbeného pleťového púdru od Bourjois, ktorý ste na blogu videli v piatkovej recenzii. Dvojfázová micka od Nivey bola už len takým malým bonusom, na ktorý som bola zvedavá a aj som ho tak trošku potrebovala :).

saveonbeautyblog_nakupy_september_2018

toniku novej déemkovskej značky LVLY si už čoskoro prečítate v spoločnej recenzii s odličovacím pleťovým olejom – oba mi poslali na testovanie z Déemky a kým mi dorazilo tonikum, takmer som olejček stihla minúť. Každopádne, recenzia to bude snáď aj pre vás aspoň trošku zaujímavá.

saveonbeautyblog_nakupy_september_2018


Ostatné vecičky sú už len takými bežnými nákupmi a ako ste si možno všimli, väčšinu tvoria vecičky, ktoré kupujem stále a donemoty. Za zmienku stojí možno tak len nový balzam na pery zn. Vaselinekrémy na ruky od Dermacolu a Avonu ako vecičky zo skincare sféry môjmu srdcu najbližšie. Ako jo, balzam bol darček k sprcháču od Dove, takže je vám jasné, že jeho kúpa naozaj potrebná nebola, ale naopak, s krémami na ruky je to momentálne u mňa trošku tragédia – moja zbierka sa nejakým nepochopiteľným zanedbaním mojich beautyblogerských povinností /rozumej: dopĺňania zásob krémov na ruky/ skresala na tri kusy už dochádzajúcich krémov od L´Occitane, takže bolo treba previesť okamžitú a aspoň provizórnu nápravu, že.

Čím ste si urobili minulý mesiac radosť vy? A máte doma By Petra paletku aj vy? ;)

- cc -

4 komentáre:

  1. Máslíčka od Astor jsou dokonalé sama mám dvě a jsem nadmíru spokojená :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, mám rada vlastne všetky rady týchto masielok, aj tie s leskom...

      Odstrániť
  2. Paletku od Petry jsem si také pořídila, hihi.. Jako snad každá :-D :-D Krém na ruky od Dermacol je fajn. Tuhle vůni mám i ve formě sprchového gelu a tělového mléka.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa spočiatku tvárila ,že odolám, ale keď som ju uvidela naživo a najmä keď som videla ten POLOPRÁZDNY stojan... :) nebolo inej cesty.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...