piatok 9. novembra 2018

GABRIELLA SALVETE haul PART 6 / nechty


V dnešnej recenzii sa povenujeme nechtom a opäť raz značke Gabriella Salvete a premiéra to bude v podstate hneď dvojnásobná. Pokiaľ ma pamäť neklame, laky na nechty ako také som na blogu ešte nerecenzovala a zväčša boli matne spomenuté len v nejakej prehľadovke. Dôvod je jednoduchý – laky na nechty síce milujem, ale nemám pocit, že by som o nich mala čo písať. Buď sú pekné alebo nie sú pekné a buď mi s mojím obľúbeným podlakom a nadlakom vydržia týždeň alebo nie. Keďže sa mi ale v boxe od Elnina nakopilo zopár vecičiek, venovaných práve téme nechty, tak sa dnes na ne mrkneme.
Lak na nechty Gel Enamel, zmatňujúci Matte Top Coat a kvapky na urýchlenie schnutia laku Quick Dry Drops.

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_laky_na_nechty_recenzia

Začnime lakom na nechty a teda už sme doma. Odtieň som vyfasovala taký jahodový /ideálnejší popis tejto farby asi skrátke nejestvuje!/ - vo svojej podstate červený až koralový, ale s výrazným nádychom do ružova. No, nech je ako chce /schizofrenicky/, ide o farbičku priam rozprávkovo ideálnu na jeseň. 

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_gelovy_lak_na_nechty_recenzia

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_gelovy_lak_na_nechty_recenzia

Lak je fajn, rozhodne musím vyzdvihnúť výdrž, vydrží plusmínus na nechtoch ten týždeň aj viac vo veľmi uspokojivom stave /pri použití môjho obľúbeného laku na štiepajúce sa a krehké nechty, poznáte, že!/, so štetčekom – pomerne širokým a rovným - sa pracuje maximálne pohodovo a to je asi tak všetko, čo by som k tejto vecičke mala povedať. Určite môžem odporučiť a ak natrafíte na odtieň, vášmu srdcu blízku, určite do neho choďte.
matným topcoatom to už bude na dlhšie. Zatiaľ som žiadny neskúšala a preto berte do úvahy, že to jednoducho porovnať neviem, každopádne mám k tejto vecičke zopár komentárov a postrehov.
Ten matný efekt ako taký je úžasný. Spočiatku som síce na moje nechty pozerala s nedôverou, ale zvykla som si naozaj rýchlo a rozhodne sa mi ten efekt páči /najmä s neónkami je BOŽSKÝ – čo som vám už, plná nadšenia, ukazovala na sociálnych sieťach, že/.
Lak najskôr vyzerá klasicky lesklo, ale do matna uschne celkom rýchlo. 

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_matte_topcoat_recenzia

Výdrž je taká priemerná. Nie je to žiadna tragédia, ale rozhodne to nie je ani ten najdržákovitejší topcoat, aký som kedy vyskúšala! Skôr ma ale prdí jedna vec. Vďaka matnej prapodstate matných topcoatov je každé fó pá na vašom nalakovanom nechte vidieť omnoho viac, než je to na lesklom laku a o to viac, ak je ten farebný podklad tmavý! Takže rozhodne rátajte s tým – samozrejme za predpokladu, že ste lakovacie perfekcionistky ako ja – že tie nechty skrátka budete musieť lakovať, potažmo prelakovávať častejšie! Okrem toho, po porade s kamoškou, lakovacou maniačkou, môžeme obe skonštatovať, že ani matný topcoat od Gabrielly Salvete sa nevyhol nepríjemnej skutočnosti, že skrátka po pár dňoch na tých nechtoch popraská – jasné, robia to aj iné topcoaty, ale tieto matné to zrejme zvyknú urobiť rýchlejšie a opäť je to skrátka na nich viac viditeľné.
Ak však všetky tieto neduhy nepovažujete za tak podstatné, že by vás to odradilo od kúpy, rozhodne do matu choďte, na nechtoch vyzerá skrátka božsky!

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_quick_dry_drops_recenzia

Čo sa kvapiek na urýchlenie schnutia laku týka, to už nejaké tie predošlé skúsenosti mám a preto môžem vyjadriť svoj názor kompetentnejšie.
Balenie kvapiek je veľmi ňuňu a elegantne pôsobiace – kvapkadielkovité aplikátory vo mne vzbudzujú dôveru a pocit akéhosi luxusu. Samotný produkt naozaj funguje – postačí na každý necht jedna kvapka ihneď po nanesení topcoatu /ak vám ubehne viac, svet nepadne!/ a vaše nechty uschnú naozaj rýchlejšie. Konzistencia v porovnaní so sprejom, ktorý na tento účel používam obvykle, mi príde trošku suchšia, ale na účinok to nemá žiaden neblahý vplyv.
Popravde, „najväčší“ problém mám so samotným spôsobom aplikácie. Je síce fajn, že kvapkadielkom môžete kvapnúť rovno na necht a čisto teoreticky neupatlete nič okolo /což je naozaj len čisto teoretické, pretože tá kvapka z nechta vlastne vždy stečie!/, ale s tým sprejom mi to predsa len príde také akési rýchlejšiepohodlnejšie

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_kvapky_na_urychlenie_schnutia_laku_recenzia

Ale tento fakt nič nemení na veci, že výrobok je to plne funkčný a rozhodne ho môžem odporučiť. A aj ho dopoužívam :).

Zhodnotenie kvapiek po spotrebovaní nájdete tu.
Tak, to by sme mali nechty s Gabriellou Salvete. Ešte mám pre vás v talóne jeden, posledný článok s touto značkou, venovaný líčeniu očí, na ten si ale ešte kúštik musíte počkať.
Všetky vecičky z dnešného článku zoženiete na Elnine a tentokrát vám v podstate môžem s kľudným svedomím odporučiť všetky.

hodnotenie:
lak 10/10
matný topcoat – bez hodnotenia
kvapky 9/10

Máte s niečím skúsenosť? Čo hovoríte na trend matných nechtov? A používate aj niečo na urýchlenie schnutia laku, alebo si vystačíte s minimálne hodinovou nečinnosťou? ;)

- cc -


6 komentárov:

  1. Laky na nehty se mi od Gabriely taky líbí. Celkově mám z téhle značky ale spíš pocit, že i když není nijak drahá, pořád mi přijde (i na to kolik stojí) docela nic moc :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, laky sú ozaj skvelé a myslím že im upravím aj číselné hodnotenie na fullku :). Zvyšok je za mňa tiež taký trošku nemastný-neslaný, asi až na jednu vec, o ktorej článok ešte len chystám ;).

      Odstrániť
  2. Laky od GS mám moc ráda. Ta barvička je krásná! Miluji tyhle šťavnaté barvy.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Laky sú naozaj eňo-ňuňo, a tá farba jedna z mojich najobľúbenejších...

      Odstrániť
  3. Laky od GS nemám, i keď vyzerajú vážne dobre a nositeľne.
    Trend matných lakov sa mi nepáči, vôbec, podobne ako matné rúže.
    A nie, nepoužívam. Čítam a kukám TV :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je ten najideálnejší spôsob! :D
      Laky určite odporúčam. A čo sa týka matnej na nechtoch, nejde ku každej farbe a tiež musíš mať na ňu náladu. Niekedy ale ten efekt dokáže naozaj odrovnať! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...