piatok 16. novembra 2018

Jesenná skincare so značkou CLINIQUE


Dnes mám pre vás malú lahôdku. Na Elnine sa to rôznymi setíkmi od CLINIQUE len tak hemží a ja ich naozaj milujem! Pred časom som si vybrala na testovanie jeden takýto skincare set a prišiel teda ako na zavolanie. Nielen, že sa mi práve míňalo moje pleťové mazadlo, bolo to aj pleťové mazadlo, ktoré mi maximálne vyhovovalo v lete a ja už som začínala pociťovať, že by to chcelo tak trošku pritvrdiť.

saveonbeautyblog_clinique_dramatically_different_moisturizing_cream_recenzia

saveonbeautyblog_clinique_dramatically_different_moisturizing_cream_recenzia

Začnime teda tým, čo ma zaujalo najviac. Dramatically Different Moisturizing Cream o objeme 30 ml /mimochodom, v krásnom, elegantnom kelímku, ako to Clinique naozaj vie!/ je určený údajne na veľmi suchú, suchú až zmiešanú pleť a popravde, k tejto informácii som nepristupovala s práve najväčšou dôverou. Moja pleť v tom aktuálnom ročnom období začala trpieť opäť raz miernymi príznakmi sušienkovitosti a musím povedať, že práve na mne je ten krém excelentný! 

saveonbeautyblog_clinique_hydratacny_krem_recenzia

Jeho konzistencia je krásne hutná, na pleti neskutočne príjemná a vďaka nemu som mala tvár v mne maximálne vyhovujúcom stave už po prvom týždni používania! Takže v konečnom dôsledku si neviem tak celkom dobre predstaviť účinky krému na zmiešanej pleti, najmä teda na tých mastnejších častiach, že jo, ale viac sa k tejto téme nevyjadrujem :).
Každopádne, krém aj napriek hutnosti nadmerne mastný nie je a po dôkladnom vstrebaní nerobí na pleti neplechu ani pri následnej aplikácii mejkapu a ja by som rozhodne do tohto krému išla opätovne. Aj do toho najväčšieho, 125 ml balenia, ktoré vyjde na Elnine na veeeľmo sympatických 30 éčok!

Zhodnotenie krému po spotrebovaní nájdete tu.

saveonbeautyblog_clinique_dramatically_different_moisturizing_cream_recenzia

Pokračujme tonikom, ktoré milujem minimálne rovnako ako krém.
To moje je o objeme 100 ml, na Elnine zoženiete aj 200 ml verziu, avšak trošku vás môže zmiasť fakt, že táto verzia je v e-shope označená ako peeling

saveonbeautyblog_clinique_clarifying_lotion_exfoliator_recenzia


Jo, nie je to celkom pochopiteľné ani pre mňa, faktom ale je, že aj na fľaštičke samotnej máte napísané okrem clarifying lotion aj twice a day exfoliator. Čiže logika nepustí: Keď už twice a day, tak smelo do používania ako pri klasickom pleťovom toniku, že - a možno vám to rozpustí aj nejaké tie neplechy /rozumej, odumreté bunky/, ktoré sa na vrchnej vrstve pokožky nachádzajú.
A toto vlastne môžem aj potvrdiť. Tonikum je na pleti neskutočne príííjemnééé a tá pleť po jeho použití, to je už čistá fantázia – hebučká ako detská prdelka, nikdy nič neštípe, nesuší... Rozhodne jedno z najlepších toník, aké kedy moja pleť okúsila. Bez alkoholu, off course.

saveonbeautyblog_clinique_skincare_ingredients

Ako som už spomenula, zoženiete aj samostatne v raz tak veľkej fľaštičke /mimochodom, tá moja pidi je skvelá a asi si do nej budem prelievať všetky ostatné toniká!/ za cenu celkom fajn niečo nad 14 éčok.
No a na záver si necháme krok č. 1, Extra Gentle Cleansing penu na čistenie/odlíčenie pleti

saveonbeautyblog_clinique_extra_gentle_cleansing_foam_recenzia

Popravde, môj jediný problém spočíva v samotnej konzistencii, pretože pri mokrom čistení pleti jednoznačne uprednostňujem gély pred penami, ktoré mi nalezú do asi všetkých možných aj nemožných otvorov na tvári. Pena nie je príliš krémovej konzistencie, ale na dôkladné vyčistenie odlíčenej pleti /tak to robím ja/ vám postačia dve malé pumpnutia – pena krásne čistí, nevysušuje a vlastne okrem tej konzistencie všetko dobre! Napriek tomu, toto je jediná vec, ktorú by som si sama skôr nekúpila než kúpila. Lebo pena, že.

saveonbeautyblog_clinique_dramatically_different_moisturizing_cream_recenzia

Samostatné balenie peny o objeme 125 ml zoženiete na Elnine za cécéá 15 éčok, čo teda tiež nie je nič strašné, ale teda zároveň ani nič pre mňa, že jo. Ak ale peny na čistenie pleti uprednostňujete, s radosťou do tejto môžete ísť.

Zhodnotenie čistiacej peny po spotrebovaní nájdete tu.
Ak by ste mali chuť vyskúšať všetky tieto tri vecičky v menších objemoch, celý setík vás vyjde na necelých 19 eur, čo je cena pár exceláns a ja ho môžem len a len odporúčať – každopádne značka Clinique u mňa posledné mesiace boduje a rozhodne vzbudzuje môj záujem čím ďalej, tým viac!

hodotenie:
krém 10/10
tonikum 10/10
čistiaca pena - bez hodnotenia

Čo vy a značka Clinique? ;)

- cc -

9 komentárov:

  1. Mala som tento krém a na mojej mastnej pleti nebol práve najlepší. Upchával mi totiž póry takmer od prvého použitia. Takže za mňa určite nie. No ten toner by som skúsiť chcela, je vraj veľmi dobrý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto verím, na mastnú pleť ten krém určite nie je! Ale toner skúsiť môžeš, ten je skvelý a bude vyhovovať asi každému typu pleti.

      Odstrániť
  2. Mě by se líbil ten pleťový krém, na fotkách vypadá velmi příjemně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě tahle pečující značka láká už dlouho. Dlouho o ní čtu různé recenze, ale ještě jsem jí osobně nevyzkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite za vyskúšanie stojí, a nielen pleťovka, ale aj dekoratívka!

      Odstrániť
  4. Ako vieš, značku Clinique milujem, čistenie aj dekoratívku. Dekoratívku viac, čistenie je super, ale tam to striedam. Vedia čo robia, robia to skvele, za vcelku normálnu cenu. Celkovo sa mi páči ich koncept.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne, veľmi. A na tú dekoratívku by som sa mala konečne pozrieť z bližša veru :).

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...