pondelok 12. novembra 2018

TOP 10 vecí, ktoré som dostala na testovanie a bez ktorých nedám ani ranu


K dnešnému článku ste ma inšpirovali vy, milé moje a poviem vám, bol to celkom boj. Faktom je, že ako vás tu čas od času rada obšťastním informáciami o tom, čo som práve vyradila zo svojej zbierky vecí, ktoré mi boli poskytnuté v rámci spoluprác na otestovanie, ešte nikdy som vám v súhrnnom článku nepísala o vecičkách, ktoré by som ďalej neposunula nikdy v živote, pretože bez nich neprežijem :). Všetky do jednej si kupujem opakovane /potažmo som už mesiace až roky presvedčená o tom, že si ich opäť kúpim, až spotrebujem ten aktuálny kúsok/ a mala som ich doma už toľkokrát, až som mala problém spomenúť si, či som ten svoj prvý úlovok naozaj dostala alebo si ho sama kúpila :). Nehovoriac o tom, že vybrať ich len desať tiež nebolo najjednoduchšie.
Nakoniec sa ale zadarilo a teda dnes tu máte môj zoznam vecičiek, získaných v rámci spolupráce, ktoré už nejaký ten čas nedokážem dať z ruky.

saveonbeautyblog_clarins_instant_smooth_perfecting_touch_recenzia


Najlepší primer pod mejkap, aký som kedy vyskúšala. Z Elnina. Balenie nie je ktovieako veľké, napriek tomu pri mojom spôsobe používania v štýle pidimnožstvo vydrží veky – a vďaka tomu ešte stále deriem len môj prvý exemplár. Rozhodne ale nebude posledný!

saveonbeautyblog_astor_maslo_na_pery_recenzia

Najlepší rúž na pery ever! Odtieň prenádherný, ale najmä a predovšetkým: výdrž a spôsob vytrácania priam neskutočné! Jediný rúž, na ktorý sa môžem stopercentne spoľahnúť, že prežije všetko aj bez potreby drastických /a väčšinou aj akýchkoľvek!/ úprav a vyzerá pri tom furt dobre! Obdržala som ho od Astoru v rámci našej krátkej spolupráce a odvtedy mám doma v tomto odtieni už asi kúsok číslo... tri? Štyri? Minimálne.
Okrem toho, mám rada aj hnedú verziu v odtieni 027 Elegant Nude a maximálne nádejne a zamilovaniahodne vyzerá aj ohnivokoralová 025 Cheeky Girl, ktorú mám už zas z Elnina!

saveonbeautyblog_guerlain_kiss_kiss_shaping_lip_colour_very_pink_recenzia

Opäť moje milované Elnino. Aj keď moje prvé dojmy boli nie celkom jednoznačné, do tohto rúžu sa zamilovávam každý dňom čím ďalej, tým viac – a to už niekoľko rokov. Ako jo, zrejme sa naň nikdy nespoľahnem tak, ako na moju milovanú Vivid Divine, pretože tento rúž od Guerlaina je rúž výrazne hydratačný, ale keď si toto patlem na pery... dievčatá, ten pocit luxusu, to jednoznačne musíte zažiť na vlastnej koži! Čistá rozprávka a jednoznačne najpríjemnejší rúž na pery, aký som kedy skúšala! Okrem toho, spôsob vytrácania je skvelý a keď si rúž už na vašich perách sadne, tak sedí – ale garantujem vám, že sa budete triasť od nedočkavosti, kedy opäť budete „musieť“ rúžom tie vaše držky upravovať :).
Môj odtieň Very Pink je navyše veľmi univerzálny a elegantný, nositeľný na bežný deň do práce, ale aj na večernú príležitosť - takže je možné, že opäť siahnem po tomto istom odtieni a je isté, že po nejakom odtieni ešte siahnem.

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia


Prejdime ku skincare a k môjmu vlastne už niekoľkoročnému miláčikovi. Tento „podklad“ pod pleťový krém nielen, že bojuje proti vráskam, pleť dokáže aj priam neskutočne skľudniť.
Prvé balenie som obdržala z trenčianskeho salónu Adelma a momentálne sa u mňa doma vyhrieva už tretí kúsok. No a keď sa s ním aspoň raz denne nenapatlám, začínam byť celkom dosť nervózna. Nech žijú závislosti!

saveonbeautyblog_larens_dermo_wash_cistiaci_gel_recenzia

Aj keď som bola pred prvým použitím mierne skeptická /spôsobené mojou akožealergiou na vodu a mokré čistenie pleti ako také/, po prvých dňoch moja skepsa bola v čudu. Veľmi ma to teší, pretože nielen, že si konečne môžem užívať mokré čistenie pleti, tá ale ostala aj akási viac odolná a menej precitlivená. Mám doma kúsok číslo dva, vydrží mi síce veky, ale už teraz viem, že budem kupovať aj to tretie balenie. Ako inak, od Adelmy :).

saveonbeautyblog_nivea_micelarna_voda_pre_citlivu_plet_recenzia


Na micelárnych vodách som svojho času celkom slušne závisláčila, po rokoch som už od ich používania na pleť síce upustila, ale pri odličovaní očí na ne nedám dopustiť doteraz. Micku od Nivey som síce nedostala v rámci klasickej spolupráce, bola som len vybratá značkou na testovanie, ale neodpustím si nespomenúť ju v tomto článku. Za mňa skvelá alternatíva za legendárnu ružovú micku od Biodermy, pretože na pleti je maximálne komfortná, odličuje výborne a stojí tak o dve tretiny menej. Kupujem opakovane, naozaj nespočítam, koľko balení som už doma mala.

saveonbeautyblog_topvet_angels_kiss_lip_balm_recenzia


Ako moc uletená na balzamy na pery som, to už určite viete. Jahodový kúsok, ktorý som si vybrala na testovanie v rámci trošku ehmm, nooo... dajme tomu alternatívnej spolupráce so Sirael Cosmetics, istý čas atakoval dokonca moje najobľúbenejšie balzamy na pery ever od Rosebud Perfume a to je teda už čo povedať! Nedajte sa odradiť spočiatku trošku tuhšou konzistenciou – keď balzam rozbehnete, ešte len potom to rozbalí v plnej paráde!

saveonbeautyblog_indulona_krem_na_ruky_recenzia

Jo jo, klasika za pár drobných a toooľko muziky urobí! Krémik mi poslali v rámci spolupráce so značkou Indulona a odvtedy sa nedokážem nabažiť nielen tej úžasnej konzistencie, ktorá na moje paprče pôsobí ako balzam, účinku samotného, ale aj krásnej vône! Rozhodne potrebujete nafurt!

saveonbeautyblog_tigi_mega_volumizer_recenzia
Na záver dnešného článku som si nechala vlasy. Môj pracovný názov bomba pre túto vecičku, ktorú mám už zasa z Elnina,  je rozhodne adekvátny! Krém od Tigi dodá vlasom nielen jemný ligot, ale najmä priam neskutočný objem aj bez fénovania a aj keď ho nepoužívam po úplne každom umývaní vlasov, neviem si predstaviť, že by som ho nemala doma! 

saveonbeautyblog_batiste_kozmetika_recenzia

A opäť Elnino je na vine, že som sa zamilovala. Moje skúsenosti so suchými šampónmi nie sú príliš bohaté a tie predošlé ešte aj nič moc. Keď som ale vyskúšala suché šampóny od Batiste, nemám pocit, že musím hľadať iný! Nepoužívam ich síce nejako často, ale keď sa raz za čas zadarí a z nejakého dôvodu si nestihnem umyť vlasy, v celkom hojnom množstve nastriekam toto večer do vlasov a druhý deň bez umytia zvládnem s maximálnym prehľadom!

Vlasmi by sme teda dnešný článoček ukončili. Ako som už spomenula, bol problém vybrať naozaj len desať produktov, ale verte mi, tieto sú naozaj tie TOP. Poznáte niečo z mojich miláčikov? A kolegyne blogerky, čo prirástlo zo spoluprác najviac k srdcu vám? :)

- cc -

8 komentárov:

  1. Tiež som nadšená z krémov Indulona, najradšej mám rada modrú Original pre tú jej vôňu. Celkovo bola aj spolupráca so značkou priam ukážková. Ešte si spomínam na vlasový olej Pandora Inca Oil, ten bol fakt perfektný a tiež darovaný firmou. Inak nápad na článok fakt skvelý. Ešte mám rada Batiste suché šampóny, tie si kupujem sama no sú fakt super. Najradšej mám vôňu Blush lebo je taká kvetinová. Mala som aj maslo Astor presne odtieň Vivid Divine a išlo o fakt nádhernú farbu, len sa mi ten rúž nepodarilo minúť a akutálne už mám v obľube iné farby.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Môžeš sa kľudne inšpirovať, rada si počítam a naberiem ďalšiu inšpiráciu na skvelú a funkčnú kozmetiku! ;)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Adel, fakt!!! Občas, keď si umyjem a vyfénujem vlasy a chcem ísť hneď von, tak ho ani nemôžem dať, lebo by som hádam ani dverami neprešla! :D Brutálny objem to vie urobiť...

      Odstrániť
    2. Objednane, uvidime, co to povie :)

      Odstrániť
    3. Wau, to bola rýchlosť! :D Tak som zvedavá na dojmy, ale verím, že budeš spokojná!

      Odstrániť
  3. Poznať poznám takmer všetko. Ale nepoužívam zrejme nič, teda pravidelne určite nie :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...