piatok 11. januára 2019

Čo som /ne/dostala v decembri / posledné prírastky 2018


Ako hovorieval môj tata, keď som bola ešte neporiadkumilovné decko: Porádek musí byť, povedala babka a... Ďalej pokračovať radšej nebudem, lebo nechcem byť na blogu sprostá, tak si to doplňte samé. Takže, aby sme mali poriadok aj na blogu, dáme si dnes malú prehľadovku s vianočnými darčekmi a nákupmi za december, aby sme sa následne mohli povenovať výberom top kozmetiky za celý uplynuvší rok ;).

saveonbeautyblog_in_news_december_2018

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick_anarchy
saveonbeautyblog_maybelline_ceruzka_na_obocie

Tentokrát začnime dekoratívkou.
Už som vám písala o oboch luxusných rúžoch na pery, ktoré obohatili moju zbierku minulý mesiac. Teda, platí to len pre rúž od Urban Decay, ten od Guerlain mi dorazil ešte koncom novembra, len som ho nestihla do článku nafotiť. Ten istý prípad je aj ceruzka na obočie od Maybelline, o ktorej ste si tiež už mohli nejaký ten pokec prečítať.

saveonbeautyblog_in_news_december_2018
Zmatňujúci primer pod mejkap zn. Avon bol len taký pokus nájsť niečo lacnejšie než môj milovaný primer od Clarins, čo by mi aspoň trošku zneviditeľnilo póry - ale teda nejaký extra zázrak sa asi nekoná. Naopak, pastelka na pery od Maybelline v odtieni 150 Fuchsia Desire sa mi predbežne javí celkom fajn, obzvlášť teda za tú cenu, za ktorú som ju kúpila – neuveriteľných 99 centov ušlo z mojej peňaženky, no nechajte to tam, keď pôvodná cena bola tuším 10 éčok a navyše je to čudo vo fuchsiovom odtieni! :) 

saveonbeautyblog_in_news_december_2018

Aké by to boli vianočné prírastky bez parfumov. Okrem dizajnového parfémiku zn. Morakot /ktorý bude na fotkách aj ako dekorácia vyzerať kua dobre!!!/ som opäť očekovala nejaké tie napodobeniny z krasnevune.cz a do budúcna bude určite aj samostatný /nesponzorovaný/ článok, venovaný tomuto e-shopu.
Konečne môžeme prejsť ku skincare a tentokrát tu máme toho celkom že dosť! Ani vás nebudem zaťažovať informáciami, čo z toho všetkého boli darčeky a čo som si kúpila sama, vypichnem pre objektívnosť informácií do budúcnosti akurát to, čo som dostala na testovanie.
A začneme hneď tým naj.

saveonbeautyblog_in_news_december_2018
Tentokrát pre vás testujem telovo – pleťovú skincare zn. Larens od Adelmy a keďže už mám vecičky celkom slušne otestované, recenzia bude čoskoro!

saveonbeautyblog_balea_schonste_geheimnisse_olejovy_peeling

Na testovanie z Déemky som si vybrala tentokrát modrú verziu môjho milovaného olejového telového peelingu Balea a pevne verím, že to testovanie si užijem minimálne rovnako, ako rada používam ten s citrónovou trávou!

saveonbeautyblog_in_news_december_2018
Zvyšné vecičky už boli čisto darčeky/nákupy a väčšinu z nich už snáď z blogu aj poznáte. Takže sa pokochajte aspoň fotkami /ak teda je čím! :D/ a prezradím, že určite časom pribudne samostatná recenzia minimálne na tie produkty od LUSH, ktoré mi podarovala kamarátka, keďže táto značka sa u mňa zatiaľ objavila – ak si dobre pamätám – len jediný raz. Ak by vás ale zaujala aj nejaká iná kozmetika z fotiek, určite dajte vedieť, niečo s tým môžeme urobiť ;).

saveonbeautyblog_in_news_december_2018

saveonbeautyblog_in_news_december_2018

Tak, sme na konci a teraz sa môžete chváliť vy, čo ste si našli pod vianočným konárom, stromčekom alebo stromom a prípadne aj tým, po čom ste túžili a ježiško sa na to vyprdol, takže ste si to museli kúpiť samé... ;)

- cc -

6 komentárov:

  1. Z kozmetiky, hanba mi, iba paletka Dreamy od Nabla, ktorú si mi odporučila.
    K tomu náhrdelník od Petry Tóth a 12 kníh. Úplne mi to stačí :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, kto by nebol?!!! ;D
      Dúfam, že si s paletkou spokojná rovnako ako ja! :)

      Odstrániť
  2. Ach, ten odstín rtěnky od Urban Decay :-) to je skvost!!!

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maybelline rúž za 0,99 centov to je naozaj neuveriteľná cena. Nečudujem sa ti, že si si ho kúpila. Nuž moja najnovšia láska je tiež rúž od Maybelline ale tekutý a drží fakt celý deň. Z kozmetiky spod stromčeka som toho dostala dosť, hlavne ma však teší hutný prírodný krém s vôňou levandule. A tiež nový krém Snehová vločka od Havlíka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekné vecičky! :)
      Ten tekutý rúž od MAYBELLINE chcem vyskúšať už dávno, len ma odrádzajú trošku recenzie, ktoré sú buď love alebo hate a tiež fakt, že ja na tie tekuté záležitosti až tak nie som :-/...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...