pondelok 21. januára 2019

Padlo za vlasť v decembri

Sériu topproduktových článkov dnes na drzovku narušíme spotrebovancami za december. Bude to asi trošku jednotvárne vzhľadom na charakter /či povahu :D / vypotrebovaných fľaštičiek, tubičiek a téglikov, ale váš najobľúbenejší typ článkov vynechať ani v januári rozhodne nemôžem, že ;).

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_december_2018_recenzia

Šampóny, sprcháče, telové patladlá a riasenky, tak nejak by som to dnes mohla zhrnúť a začnime práve riasenkami.
Nie, že by moja spotreba tohto druhu kozmetiky bola taká závratná a nie, nezvyknem mať rozpoužívaných ani miliónpäť riaseniek odrazu, ale pre tieto tri spotrebovance mám prosté vysvetlenie: riasenku od Clinique som minula už dávnejšie, ale keďže mi tá kefka neskutočne vyhovovala /a v prípade tých zvyšných presne naopak!/, tak som ju zvykla pchať aj do iných túb a preto ju vyhadzujem až teraz. Toto obvykle robiť teda naozaj nezvyknem, ale tentokrát to bolo skrátka nutné.

saveonbeautyblog_riasenky_recenzia

Takže logicky, najskôr riasenka High Impact od Clinique. V poslednom článku som vám ju ukázala ako riasenku roka, takže asi nemusím príliš vysvetľovať, aký je môj vzťah k nej. V troch vrstvách urobila s mojimi riasami zázraky, držala natočené a výrazné mihalnice s prehľadom celý deň a neopadávala pod oči ani vplyvom zubu času. Okrem toho, tú klasickú kefôčku naozaj milujem, pretože pri líčení som mala pocit, akoby som tie mihalnice doslova hladkala, takže niet o čom – jedna z mojich najobľúbenejších riaseniek ever! Toto sa už, bohužiaľ, nedá povedať o riasenke they´re Real! od Benefitu. Hlavným kameňom úrazu v tomto prípade bol práve ten aplikátor, s ktorým som si vždy išla vypichnúť oko, dve, tri... Okrem toho, výsledný efekt nebol vždy bohviečo a keď k tomu prirátam, že riasenka celkom skoro začala opadávať pod oči vplyvom vysychania obsahu, tak tiež nie je o čom. Jednoznačne sklamanie a viac vracať sa k nej neplánujem. Posledná riasenka – HYPOAllergenic od Bell - je už z tej lacnejšej kategórie a kúpila som ju na odporúčanie kamošky. Holt, žiaden zázrak sa nekonal, pretože kefka bola na moje mihalnice až príliš riedka, takže práve toto bol prípad, keď som zužitkovala kefku z Clinique riasenky. Okrem toho, tiež som musela aplikovať vrstvy tri, pretože pri dvoch mi tá hmota z riasenky riasy natočené neudržala! Takže za mňa tiež skôr nie.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_december_2018_recenzia

Prejdime ku skincare a  dve vecičky môžeme odbiť hneď na začiatku. Vanilkový sprcháč Baleačistiace pleťové mlieko Cien môžem smelo označiť za stálice v mojej kozmetickej výbave, ktoré kupujem veľmi často až donemoty, viac sa nimi zaťažovať nemusíme. Kupovať už ale zrejme nebudem môj obľúbený telový olej Balea Seelenzart, ktorý som si uchmatla z ešte posledných pultových /a možno aj podpultových/ zásob a spotrebovala ho presne do roka po uplynutí záruky. Na telové oleje mám síce náladu len občas, ale v tomto prípade ma zabila vôňa, ktorá mi pripomínala vôňu istého poopaľováku zpred milión rokov /podľa mňa voňala úplne identicky!/ a milujem ju doteraz! Len tak mimochodom, tento olej v balení číslo jeden bol mojou prvou vecou, ktorú som dostala na testovanie z Déemky, takže môj vzťah k nemu je o to citovejší ;).
Z Déemky na testovanie mám aj maslo na chodidlá Balea s vôňou mätového čaju, ktoré bolo fajn. Viac vám k nemu asi nemám veľmi čo povedať, úplná bomba to asi nebude, rozhodne to ale nie je ani žiaden prepadák a vďaka 200ml megabaleniu vydrží neskutočne dlho! Takže ak máte rady svieže a menej tradičné vône, pokojne vyskúšajte.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_december_2018_recenzia

Zvyšné vecičky už môžem smelo zaradiť do kategórie rozporuplnosti až prepadáky. Rozporuplné je práve to parfumované telové mlieko Escada Fiesta Carioca, ktoré síce vlastne prekvapilo účinkom, keď hydratovalo pokožku naozaj fajn /parfumované telové mlieka ma doteraz vždy akurát tak vysušovali!/, ale tá vôňa bola tak neskutočne sladká, že mi po týždni používania liezla z nosa, z uší a všetkých ostatných otvorov na mojej telesnej schránke a viac nechcem tú tubu ani vidieť! Ale tak to je čisto, výlučne a len o ňuchacích preferenciách, že...
No a celkom na záver to, čo nechcem vidieť u mňa kvôli účinku samotnému. Dvojfázové odličovadlá nemám rada a len sa mi to potvrdilo aj v prípade čiernej micky od Nivey. Odličovala naozaj veľmi biedne, okrem toho mi liezlo na nervy to neustále pretrepávanie obsahu a toto ja naozaj nemusím. No a šampón a kondicionér Garnier Botanic Therapy s medom a propolisom pre suché vlasy? Absolútne nefunkčné. Viac asi vedieť nepotrebujete.
Takže ako zvyčajne, to by sme mali pre dnešok všetko. Poznáte niečo z dnešných spotrebovancov, máte podobné skúsenosti alebo snáď úplne opačné? :)

- cc -





10 komentárov:

  1. Escada telové mlieko som musela posunúť do súťaže, tá parfumácia bola až príliš sladká, určite by mi liezla na nervy. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To telové mlieko Escada musí mať krásnu vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má, ale len na prvý oňuch, viaceré už príliš nezvládam! :D

      Odstrániť
  3. Ja mám suché vlasy a rad s medom a propolisom mi veľmi vyhovuje, používam šampón a masku, mam vlasy lesklé, pružné a vyživené. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, ja tiež slama na hlave a za mňa katastrofa. Ale je pravda, že masku som neskúšala...

      Odstrániť
  4. Čo je zvlášten, je, že u mňa je to s riasenkami úplne opačne. Táto od Clinique je na mne úplne priemerná, zatiaľ čo Benefit mi robí neskutočné riasy a manipuluje sa s ňou super ! Mávam vždy iba malé cestovné ablenie a vydrží jak fras, nehovoriac, že ju neviem odlíčiť, tak drží.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž moja, to sa občas stáva... Aj som chvíľu rozmýšľala, že skúsim zohnať ešte jedno mini balenie, ale vzhľadom k tomu, že tá kefka je moja smrť, tak som si to rýchlo rozmyslela! :D

      Odstrániť
  5. Zrovna mám vedle sebe rozpoužívané tělové mléko od Escady. Ano, mléko je velmi parfemované, ale mě nevadí. I když nevím, zda bych si ho koupila znovu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sladké vône môžem, aj keď pripomínajú veci, hodne konzumácie :D ale toto bolo moc aj na mňa!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...