piatok 4. januára 2019

URBAN DECAY Vice Lipstick / Anarchy, moja nová láska!!!


Priznám sa, že tak trochu prešpekulovane som plánovala vec, ktorej venujem dnešný článok, ukázať vám ešte pred koncom minulého roka - a to len z jedného jediného dôvodu. Ako vždy, chystám prehľad top kozmetiky za minulý rok a jednoducho mi srdce trhalo, keď by som tam nemohla zaradiť môj nový rúž na pery od Urban Decay! Milujem ho!!! Fuckt... Moja láska k nemu nepozná hranice a aj keď som spočiatku mala trochu obavy, nakoniec sa ukázali ako čisto neopodstatnené. Keďže ale sa mi zdalo troška kontraproduktívne písať o dvoch úžasných rúžoch na pery hneď po sebe, dopriala som tomu guerlainiemu jeho päť minút slávy a hviezdu číslo dva tu máte až dnes v prvej tohtoročnej recenzii – Vice Lipstick od Urban Decay v odtieni Anarchy.

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick_anarchy_review

Moje počiatočné obavy pramenili práve v kombinácii farba – finiš. Ako asi viete, Vice rúže od Urban Decay sú k dispozícii vo viacerých finišoch a práve toto mala byť moja prvá skúsenosť s UD rúžmi vo finiši krémovom. No a keďže odtieň Anarchy vyzeral byť na fotkách poriadne svietivý ružový, nie celkom mi to k tomu krému pasovalo – vidina výrazných ružových pier, s ktorými sa bojím aj „hubu otvoriť“, aby mi rúž neskončil rozmazaný až niekde za ušami, nebola práve niečím, čo by ma privádzalo do stavu /pozitívneho/ vytrženia.

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick

Ja už šťastnou majiteľkou jedného rúžu od tejto značky som - odtieň Psycho si môžete pripomenúť v tejto recenzii. Je vo finiši Comfort Matte, ktorý je matný, ale na perách príjemný a tak moc ľahučký, že o ňom ani neviete. Na krémový finiš som bola zvedavá, off course, ale skôr som počítala s tým, že siahnem po nejakom nude odtieni, ktorý mi príde pre tento prípad taká nejaká bezpečnejšia voľba :).
Poďme ale k najskôr k odtieňu samotnému.  

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick_anarchy_cream_review

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick_anarchy_swatch

Anarchy je naozaj prekrásna, svietivá studená ružová s kvapôčkou fialkovej, teda farba, akú ja na perách nosím asi najradšej – a áno, aj na bežný deň! :) Na výber máte z asi milióna odtieňov, takže že by ste nenašli tú vašu farbičku, to sa určite báť nemusíte.
Čo sa týka finišu, ten je naozaj krémový – lepšie popísať to snáď ani nejde. Rúž je na perách teda trošku hutnejší, ale veľmi príjemný a peryrozmaznávajúci. Po vizuálnej stránke je krémovo lesklý, ale zas nie veľmi a keď sa na perách usadí, pôsobí skôr zamatovým dojmom. Za mňa skrátka ideál, ktorý aj na fotke, fotenej makrom, pôsobí priam rozprávkovo! :)

saveonbeautyblog_urban_decay_ruz_na_pery_anarchy

Výdrž rúžu je aj napriek krémovosti veľmi dobrá – po jemnom odtlačení pier a „poutieraní“ vnútornej línie pôsobí na perách nádherne prirodzene /jo, aj v tomto úchylnom odtieni!/, nerozpíja sa a nezvýrazňuje suché miesta ani vrásočky na perách. Počas bežného dňa /t.j. dňa, keď rozprávate, pijete a konzumujete jedlo/ ho stačí mierne poupraviť možno raz, dvakrát, čo je na hydratačný rúž naozaj veľmi slušný výkon.

saveonbeautyblog_urban_decay_vice_lipstick_anarchy_cream_review

No, a to by bolo asi všetko, čo som mala k nášmu dnešnému krásavcovi na srdci. Je vám asi jasné, že ho odporúčam rozhodne všetkými desiatimi. Rúž zoženiete u nás v parfumérii Douglas za niečo málo nad 20e, mne sa podarilo ukoristiť ho za neuveriteľných 12 éčok v tomto e-shope - kde ho ale za túto cenu už zrejme nezoženiete, tak šikovná som bola len ja :), rozhodne ale môžete vyskúšať! A áno, aj za cenu bez akejkoľvek zľavy.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a rúže od Urban Decay? Aký finiš celkovo je na perách vášmu srdcu najbližší?

- cc -

10 komentárov:

  1. Keď mne je tak strašne nesympatická táto značka, že až. Prepáááááááč.
    Inak, farba dokonalá, presne takú mám od Diora Rouge Dior :).
    A finiš zásadne krémovy, nikdy nie mat. Max semimat, ktorý vyzerá ako krém :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? :D Prečo? :) To ma fakt zaujíma! :D
      Super, tak pošli link na Diora, možno začnem práve ním! ;)

      Odstrániť
    2. Jednoducho, ta znacka je pre mna vyhajpovana a zbytocne predrazena.
      Su znacky, ktore su cenovo porovnatelne a kvalitou vyssie alebo kvalitou rovnake a cenovo nizsie.
      Ja velmi nemusim "stadovitost :)"

      Odstrániť
    3. V podstate súhlasím, UD ako značka sa mne osobne popravde do parfumérie ani nejak nehodí, podobne ako trebárs Benefit, skôr by si zaslúžili samostatné butiky /o nižších cenách ani nehovoriac! :D/...
      Ale tak tento rúž im naozaj vyšiel nielen odtieňom, ale aj kvalitou a s Naked Skin korektorom tiež maximálna spokojnosť, to sa musí nechať. Takže stádovitosť nestádovitosť, v tomto prípade to nemôžem a ani nechcem riešiť :)

      Odstrániť
  2. To je aspoň zářivá a veselá barvička :)) s kosmetikou Urban Decay zkušenosti nemám, snad to do budoucna změním.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda je! :)
      Určite niečo vyskúšaj, tie vecičky naozaj za niečo stoja dokonca aj Naked dvojka mi už prirástla k srdcu, aj keď som ju spočiatku ozaj výživne ofrfľala ;).

      Odstrániť
  3. Ja rozhodne preferujem matné suché rúže, ktoré sa však o pery starajú a zbytočne ich nevysušjú. Z drahých luxusných značiek som zatiaľ nemala žiaden. Trochu mám obavy vraziť toľké peniaze ked ani neviem, aký bude výsledok. Zatiaľ mi Rimmel lasting Finish plne stačí a prežije toho tiež dosť veľa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ sklamaná ešte nebola nikdy, takže z tohto už obavy nemám. Ale je pravda, že na dobrý rúž môžeš natrafiť aj v drogérke, takže ak netrpíš podobnou rúžovou úchylkou ako ja, pokojne ostaň pri drogérii! :)

      Odstrániť
  4. Brutálna farbička! Wau!
    Ja mám zatiaľ z týchto Vice len 1, taká jemná ružová až nude (Hideaway) a je to Comfort Matte, čo je úplne top. Má veľmi fajn finiš a je super komfortný na perách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že?!!! :)))
      Comfort Matte finiš ma dorazil, nič tak ľahké som na perách ešte nemala, ale popravde tento krémový mne osobne vyhovuje tuším ešte viac!
      Ale teda mám z oboch len po jednom kúsku, takže nejaké zásadné vyjadrenia do éteru ešte nepúšťam - chcelo by to ešte nejaké ďalšie nákupy! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...