piatok 8. februára 2019

IN NEWS január / prvé tohtoročné prírastky


Januárové /ne/nákupy boli také trošku poznačené. Stavom mojich financií po Vianociach, ale aj dermatitídou, ktorá ma v januári zľahka lízla a vďaka ktorej som si nemohla zaobstarať niektoré vecičky a naopak, niektoré si zaobstarať musela. Ale teda furt je čo ukazovať :). Dnes začneme dekoratívkou.

saveonbeautyblog_nakupy_januar_2019


A hneď vás môžem poinformovať, že presne v tejto oblasti to až také poznačené zrovna nebolo :D. Nedávať si na ksicht mejkap som síce vydržala asi až štyri dni, ale to mi nezabránilo, aby som si nekúpila dva pleťové púdre /staronové Rimmel Stay MatteAstor Pefect Stay/, rovnako staronový rúž z Avonu, nový fixačný gél na obočie /Essence Make Me Brow/ a nevybrala z Elnina na testovanie podkladovú bázu pod mejkap /Benefit Porefessional/ a riasenku /Dermacol Devilash/.

saveonbeautyblog_nakupy_januar_2019

Spolu s retropúdrom od Rimmel som neodolala ani mojej milovanej pleťovej maske od Nuxe, z ktorej som uchmatla posledný kúsok na Elnine, kde ju vďaka poškodenej /ha ha/ krabičke ponúkali za necelých 6 éčok, ak si dobre pamätám! Outlet rulezzz!!!

saveonbeautyblog_nakupy_januar_2019

Vďaka neposlušnému ksichtu som musela zaloviť po dlhšom čase vo vodách lekárenských a opätovne som sa výdatne mazala Excipialom. Toto mazanie /aj keď uspokojivé a možno šupnem aj recenziu! :)/ som ale pomerne rýchlo nahradila mazaním novým v podobe Dermo Face krému od Larens /na tento recenzia bude určite :)/.
A opäť pokračujeme vďakou :). Vďaka mojim kožným problémom mi baby z Déemky zavarili na pekný prúser. 

saveonbeautyblog_nakupy_januar_2019

Keďže som odmietala v onom blahom čase testovať čokoľvek na tvár, poslali mi na testovanie javorový sirup. Potrebuje to nejaký ďalší komentár? :D
No a na záver moje bežné /ne/nákupy. 

saveonbeautyblog_nakupy_januar_2019

Btw, ten olejový sprcháč od Biodermy bol taký trošku oneskorený vianočný darček a moooc sa na jeho vyskúšanie teším! Lebo olejové sprcháče, že...

Čím pekným ste si urobili radosť vy? ;)

- cc -


8 komentárov:

  1. Som zvedavá, čo povieš na ten sprchový olej. Sama by som ho rada vyskúšlala no odrádza ma tá cena. Mala som podobný od Mixa a prišlo mi to skôr ako gél. Dúfam, že tento sa viac podobá na olej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobá :). Zrovna včera som ho prvýkrát skúšala... asi dám aj recenziu...

      Odstrániť
  2. Pudr od Rimmelu mám moc ráda :) používám ho stále dokola.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na ňom frčala celú mladosť :) takže celkom zaujímavé, skúšať ho teraz po rokoch... teda nie že by som bola stará... :D

      Odstrániť
  3. Super úlovky, viacero z týchto produktov doma mám a s radosťou používam :) Ja som v poslednej dobe len dokupovala, čo mi došlo - čiže skôr nejaké odličovacie záležitosti :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) tiež sa tak nebeautyblogersky snažím len "dokupovávať", ale nie vždy mi to vychádza! :D

      Odstrániť
  4. Tak ja som sa krotila, aby som sa mohla aj v januári aj vo februári rozšupnúť na eshope Anne Marie Borlind - prírodnej kozmetiky. Využila som rôzne akcie a dopriala som si. Mením kozmetiku a používam už len ju a Medik8.
    A využila som vo Fann valentínske zľavy :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si sa až tak nekrotila, či? :D
      Tak držím palce, nech tá spokojnosť s aktuálnou skincare vydrží čo najdlhšie ;)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...