pondelok 25. februára 2019

Padlo za vlasť v januári

Cítite vo vzduchu jar? Ja teda áno, už aspoň tak mesiac, ha ha... čo mi ale predovšetkým pripomína, že marec sa blíži a ja som ešte nepísala o kozmetike, ktorú som spotrebovala v januári! Jo, v januári. Lemra...

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_januar_2019

Dnes začnime starostlivosťou o telo a vlasy a na dôvod sa ma radšej nepýtajte – tá fotka sa mi skrátka páčila zo všetkých najviac, takže som usúdila, že musí byť titulná, inak to nepôjde :).
Suché šampóny Batiste mám veľmi rada a pokiaľ si dobre pamätám, je toto moje druhé spotrebované balenie. Nepoužívam ich zas nejako extrémne často, ale raz za čas, keď je to nutné, sú mojou záchranou. Doma mám ešte jedno balenie v tom klasickom odére, avšak mám taký pocit, že toto s orientálnou vôňou bolo lepšie aj po tej kvalitatívnej stránke – minimálne teda rozprašovač na ňom mi prišiel jemnejší a pri tomto klasickom mám občas pocit, že mi vystrelí do hlavy dieru! Takže suché šampóny Batiste rozhodne áno, ale vyberajte! /Ako, to je záhadou aj pre mňa./
Penový kondicionér Pantene som vám ukazovala v článku s tuším jesennými top produktami a furt si stojím za svojimi slovami/písmenkami – ako kondicionér na suché vlasy stojí celkom za prd, ale ten objem, ktorý vašim vlasom dokáže dať, to je fuckt že bomba! Ak bojujete s ovisnutými / :D/ vlasmi, rozhodne po tomto hoďte očkom!
Olejový telový peeling od Baley už naozaj nezrátam, v koľkom balení som doma mala. Nielen za tie peniaze jeden z naj peelingov ever! Pre mňa. Bohužiaľ, započula som info, že pomaličky možno bude aj končiť v déémkovských regáloch, takže ak ho milujete tiež, odporúčam predzásobiť sa. Pre istotu. Lebo ten modrý tak dobrý ani zďaleka nie je.
Šampóny a kondicionéry z línie Professional od Baley mám celkovo rada. Niektoré sú funkčnejšie viac, než iné, ale pri tých cenách rozhodne stoja za nejaký ten experiment. Tieto dva kúsky vaše suché vlasy síce asi nespasia, ale rozhodne ich ani nevysušia a nijako neublížia.
K poslednej vecičke z fotky, sprcháču Balea s vôňou marhule a orchidey sa moc vyjadrovať nemienim – je to taká klasika najklasickejšia a komu konzistenčne vyhovujú, stačí si vybrať tú svoju vôňu a máte vystaráno. Za mňa určite jo.
Pokračujme tým, čo by vás eventuálne mohlo zaujímať aspoň trošku viac. 

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_januar_2019

Starostlivosť o pleť, môj celoživotný boj. V januári som v tejto sfére dorazila celkom dosť noviniek, túto bilanciu narušujú len dve stálicebieliaca zubná pasta Ecodentaružová pleťová voda Avon. Milujem ich!!! Za pomerne málo peňazí naozaj veľa muziky a vlastne vám k nim už ani nechcem nič hovoriť – treba vyskúšať! ;)
Ak máte suchú pleť, vyskúšať môžete aj pleťový krém od Clinique. Mne osobne počas jesene a v zime veľmi vyhovoval, ale uznávam, že kvôli svojej konzistencii by mohol upchávať póry – pokiaľ k uvedenému neduhu máte sklony. Na tento fakt sa mi posťažovala jedna z vás, čitateliek. Na mojej pleti bol ale maximálne bezproblémový a v čase, keď začala byť trošku presušená, naozaj pomohol.
Fajn bolo aj hydratačné sérum zn. Lavera. Posledné týždne som ho síce používala už len na dekolt, keďže som dala prednosť mojim dlhoročne osvedčeným stáliciam, ale ak chcete dodať vašej normálnej až mastnejšej pleti len klasickú dávku vody, s kľudom Angličana do neho choďte.
Experiment s novou značkou obyčajnej ružovej vody dopadol v podstate na jednotku. Ružová voda od Hanusa mi síce až tak, ako moja obľúbená od Purity Vision, nevoňala, ale rozhodne ani nesmrdela a stála asi tak o polovicu menej. Nepamätám presne, v ktorom e-shope som ju prihodila k nákupu, ale rozhodne by som sa jej kúpe opätovne nebránila. Btw, nemá pumpičku! Čo občas beriem ako plus...
Tonikum od LVLY. Ach jaj. Myslím, že dokonca v dvoch článkoch tu na blogu som spomínala, ako dopadlo moje testovanie a popravde, moju skúsenosť mi potvrdili viacerí! Asi do trištvrte balenia všetko okej, dokonca som bola naladená na strunu opätovného kupovania, ale posledné 3 cm obsahu vo fľaštičke ma zabili! Ksicht červený ako rak, páliaci ako Carolina Reaper spolu s Trinidad Moruga na jazyku... Celé zle a nikdy viac.
Dnešný článok zakončime dekoratívkou.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_januar_2019

Panoramico Urban Protection riasenka od Gabriella Salvete bola fajn. Asi nič, čo by som nutne potrebovala mať doma nafurt, ale rozhodne sa dala dopoužívať a ak by sa ku mne opäť nejako dostala, budem ju používať. S kefkou sa mi síce nepracovalo úplne najkomfortnejšie, ale žiadna tragédia to tiež nebola, uznávam.
Podstatne viac mi k srdcu prirástla špirálka na obočie od Trend It Up. Táto bola síce bez farby a do budúcna checknem opäť radšej tú farebnú, ale čo do účinku skvelé sú obe. Zo začiatku síce musíte ten aplikátor trošku otierať o okraj tuby /hlavne v tomto bezfarebnom prípade, ktorý môže zanechať bledé stopy na chĺpkoch!/, ale toto ochotná podstúpiť určite v tomto prípade som.
Na úplný záver vyhodenec v podobe taupe laku na nechty od Oriflame. Mám ho doma už tak sto rokov a patril naozaj k mojim obľúbencom – asi najmä vďaka odtieňu. Bohužiaľ, nastal čas čé...
No a sme už naozaj na konci. Poznáte niečo z mojich dnešných spotrebovancov?

- cc -



4 komentáre:

  1. Z ruzovych vod kupujem uz iba tu od Hanus. Je lacna a je super. Ak by si vsak mala potrebu vyskusat i tu levandulovu, tak to veru neodporucam. Podla mna strasna aroma :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD Vieš, že som ju mala v pláne? Tak chvalabohu, že som odolala...
      Odkiaľ toho Hanusa kupuješ?

      Odstrániť
    2. Bud objednavam v Babickinej zahrade, alebo potom bezne v lekarnach.

      Odstrániť
    3. Dík, pobehám lekárne, nie vždy sa mi chce objednávať...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...