piatok 1. marca 2019

LARENS Dermo Face Cream / zimná skincare


Nechcem byť za trapku a vyplakávať v jednom kuse, s akými smrteľnými kožnými problémami som v januári bojovala, ale v tomto prípade pripomenúť to skrátka musím. Pravdepodobne dlhšie používanie istého – pre mňa nevhodného – kozmetického prípravku mi po dlhých rokoch vyvolalo niečo, čo sa nápadne podobá na atopický ekzém /potvrdené nemám, nakoľko ku kožnej som s tým zatiaľ nikdy nezablúdila/ a tak bolo nutné nasadiť zbraň najsilnejšieho kalibru.
Kalibru, ktorý vám dnes konečne tu na blogu ukážem.

saveonbeautyblog_larens_dermo_pletovy_krem_recenzia


Vysokohydratačný pleťový krém by si mali dať do hľadáčika najmä a predovšetkým všetci atopici, ktorých pleť je obzvlášť v zimnom období vystavená potenciálnym nepríjemnostiam v podobe šmirgľa na tvári, ktorý svrbí, ťahá a ešte aj vyzerá otrasne. Presne toto sa teda stalo mne a záchrana prišla práve v podobe môjho osvedčeného Larensu a konkrétne pre mňa celkom nového pleťového krému.

saveonbeautyblog_larens_dermo_pletovy_krem_recenzia

Off course, krém je neparfémovaný, čo v tomto prípade kvitujem. Konzistencia krému je hustá, ako sa aj vyžaduje pri suchej, prípadne atopickej pleti, ale nie hutná, aby pleť nadmerne zaťažovala.

saveonbeautyblog_larens_dermo_pletovy_krem_konzistencia

Pokiaľ si pamätáte, svojho času som bezhranične milovala Atoderm Nutritive od Biodermy /a mám ho rada doteraz!/, ktorý som používala práve aj v obdobiach, keď moja pleť takto štrajkovala. Keď som si ho dala na tvár, tá úľava, aká sa dostavila, bola teda naozaj na nezaplatenie. Po čase som ho ale používať prestala, pretože sa mi zdalo, že ho používam už naozaj dlho a moja pleť začala byť voči nemu tak trošku imúnna.
Keď som si na svoj ksicht namazala môj nový krémik od Larensu, akoby som sa vrátila v čase. Tá úľava bola neskutočná! A okamžitá. Až máte chuť mazať to na seba v desaťminútových intervaloch, lebo viete, že toto je pre vašu pleť naozaj dobré – lepšie ako lieky, ktoré vám predpíše lekár.

saveonbeautyblog_larens_dermo_pletovy_krem_zlozenie

Popis účinku hlavných zložiek omrknite ako vždy tu.
Čo je úplne maximálne skvelé, napriek tomu, že krém je výživný a premasťujúci naozaj riadne, nie je až tak mastný, ako bol už spomínaný starší krém z mojej „zbierky atopika“. Môžete ho používať na deň aj na noc a ideálny je aj ako podklad pod mejkap.

saveonbeautyblog_larens_dermo_pletovy_krem_recenzia

Ako jo, samej mi je to trápne, že niečo môžem takto ospevovať, ale jednoducho tento krém mi doslova zachránil kožu – takže nič iné odo mňa ani nečakajte. Spolu s ďalšou starostlivosťou od Larens /micelárkačistiaci gél/ som mala svätý pokoj po asi tak 3 dňoch a som úprimne rada tomu, že v prípade, že sa mi niečo podobné zopakuje, budem mať v talóne túto zbraň.
Cena patladielka nie je úplne najnižšia – 50ml tubička vás u Adelmy, kde Larens nakupujem ja, vyjde na cca 30 éčok – ale ten efekt, ten stojí za všetky prachy. Ocení každý, čo vie, o čom točím...

hodnotenie: 11/10

Bez debát. Kto tu bojuje so suchou, potažmo atopickou pleťou? ;)

Zhodnotenie krému po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

4 komentáre:

  1. Mám šťastie, nikdy som nemusela bojovať so suchou pokožkou a už vôbec nie s alergickou.
    Som veľmi rada, že si si ty našla to svoje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, to môžeš byť len rada, nič príjemné :) ja osobne som sa ale k tomu dopracovala až vekom :D takže nič nie je stratené! ;DDD

      Odstrániť
  2. Tenhle gel vidím poprvé :-)
    Jsem ráda, že má takové hodnocení!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja to mi môžeš veriť! :D
      Inak, je to plnohodnotný krém, nie gél :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...