piatok 5. apríla 2019

Prvé jarné /ne/nákupy + Shadow ako bonus


Nákupy a akékoľvek iné prírastky za marec boli teda vcelku výživné. Vždy začiatkom mesiaca, keď dávam dokopy tieto články, zaprisahávam sa, že ten ďalší mesiac sa už budem svätosväte s nákupmi krotiť už len kvôli tomu, aby som in news články písala s radosťounie s hlavybôľom - ale myslím, že mi to vyšlo asi tak dvakrát za život, ha ha haaa. 
No a tak mi ani dnes neostáva iné, len zatnúť zuby a pustiť sa do písania.

saveonbeautyblog_nakupy_marec_2019

Asi najzaujímavejšie prírastky za uplynulý mesiac sú tie, ktoré som si vybrala na testovanie z Elnina

saveonbeautyblog_testovanie_elnino_marec_2019

Rúž od Estée Lauder ste na blogu už mohli vidieť v poslednom článku, o banánovom púdribronzere poľskej značky Ecocera si prečítate snáď už čoskoro.

saveonbeautyblog_nakupy_marec_2019

Bežné nákupy v drogérke sa obmedzili na nejaké tie patladielka na obočie, krém na ruky a deodoranty/antiperspiranty – tu som sa fakt krotila, avšak keď vidíte svoj obľúbený fixačný gél na obočie vo výpredaji za 1 éčko, to sa odoláva dosť ťažko, že jo. 

saveonbeautyblog_nakupy_marec_2019

Po dlhšom čase som sa prehrabala aktuálnym katalógom Avon a tentokrát som si toho ulovila celkom že dosť. Minimálne v polovici prípadov ide o moje sväté grály a v prípade zvyšku o veci, ktoré skrátka stáli pár drobných a nemala som to svedomie nechať ich tam.

saveonbeautyblog_ziaja_kozmetika

Po rokoch som urobila objednávku aj v e-shope Ziaja. So značkou som kedysi aktívne spolupracovala, spolupráca skončila v podstate ani neviem ako a mala som istý čas kvôli tomu tendencie sľubovať sama sebe, že o tejto značke na blogu už písať nebudem. Samozrejme, mňa musí prejsť asi všetko na svete a keďže mám niektoré vecičky od tejto značky naozaj veľmi rada, tak dokonca uvažujem, že sa možno dočkáte aj tej samostatnej recenzie! Btw, to sérum s vitamínom C som už mala a za veľa nestálo, ale tak nejak som opäť raz dostala chuť pripomenúť si tú vanilkovú vôňu... dôvod na opätovný nákup ako sviňa, čo? Tak uvidíme, ako moc svoj názor na jeho účinnosť skorigujem.

saveonbeautyblog_nakupy_marec_2019

No a na záver tu máme trošku bordelu. Moje kamošky robili menšie kozmetické čistky a svoju najvďačnejšiu obeť zahltili šampónmi, kondicionérmi, telovými mliekami a neviemčímvšetkým. Ako jo, som beautyblogerka a teda je tam nejaký predpoklad, že budem mať tej kozmetiky predsa len o kúštik viac než bežná ženská - aj to asi je pravda – ale uznajte, kto môže nespotrebovať telové mlieko alebo šampón? No, ja to určite nie som - na telovú kozmetiku nie som dvakrát náročná a beriem to tak, že aspoň budem môcť zainvestovať niekde inde, že :).
No a tak som sa role obdarovanej chopila s veľkou vďakou! :D

Fúúú, no a sme na konci. Konečne. Čo zaujímavé ste ulovili v marci vy? ;)

- cc -

No a ak ste prerolovali až sem, mám tu pre vás malý bjútyblogerský bonus. Moja fotoasistentka na plný úväzok sa síce najskôr snažila tváriť maximálne nezúčastnene, ale verte, bol to len krycí manéver na oklamanie nepriateľa!



saveonbeauty_shadow_cat


saveonbeauty_shadow_cat

saveonbeauty_shadow_cat

saveonbeauty_shadow_cat

saveonbeauty_shadow_cat

saveonbeauty_shadow_cat

saveonbeauty_shadow_cat

8 komentárov:

  1. Jej, macka. To je to male maciatko s chlpmi do kazden strany, alebo toto je úplne ina macka???
    Som zvedava na bronzer od Ecocery. Ani som netusila, ze maju aj tento druh kozmetiky. Ja som skusala ich pudre /bananovy som teda namala/ a bola som s nimi spokojna. Dobre zlozenie bez mastenca a za malo penazi. Indulona a Rexona su taka klasika i u mna. Na Borotalco som sa uz viackrat pozerala, no vzdy ma odradilo zlozenie. No a Avon? To ide uplne mimo mna :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, to je presne ona! :)
      Tak na bronzer a púder si môžeš prečítať recenziu už v pondelok, stihla som to nahrať... Banánový púder super, ale ten bronzer... super teda tiež, ale asi moc nie pre mňa :) detaily v pondelok :D.

      Odstrániť
  2. Samé poklady! Ziaja je skvelá kozmetika, zaujal ma rúž od EL, vyzerá veľmi dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      So Ziajou súhlasím, občas sa tam dajú nájsť skvelé veci. Toto konkrétne ale pre mňa zas taká výhra nebola, ako sa zdá... No ale veď bude asi recenzia ;).

      Odstrániť
  3. Minimálne polke vecí, ktoré som dnes videla u Teba odfotené, by som brala.
    Všetko od Ziaja, Nivea, aj Avon by som si dala povedať.
    A som zvedavá či mi prejde koment, lebo pri inom článku od Teba, ktorý som komentovala pred malou chvíľou, neprešiel :((((.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Indulona je skvělý a nesmrtelný produkt :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...