piatok 7. júna 2019

Májové nákupy / sekám dobrotu?!


No a neúspešne. Ale že úplne maximálne. Hoci som sa v poslednom článku s nákupmi dušovala, že v máji nastupujem do prísne šetriaceho režimu, no tak – off course – opäť raz to nebolo celkom tak!
Čuduje sa mi ale niekto? Máj bol tak trošku depresívny mesiac, čo sa počasia týka, že jednoducho psychohygiena vo forme nákupov bola viac než potrebná, aby som ten mesiac vôbec prežila bez ujmy! No a tak tu dnes máme popri tých potrebných vecičkách aj také tie polopotrebné, ktoré skrátka len potrebujete k životu :).

saveonbeautyblog_in_news_maj_2019

Vlastne dnes ani nie je veľmi o čom písať. Že mi došli zásoby mojich svätých grálov od Larens, to vám musí byť jasné ako facka a tak som popri objednávke Repair geluDermo Wash čistiaceho gélu vyfasovala na testovanie textilnú pleťovú masku. Teším ako kôň!

saveonbeautyblog_in_news_maj_2019

Okrem masky mi konečne z Déemky dorazil na testovanie aj tak trochu stratený štetec na kontúrovanie zn. Beetique. Poctivo ho testujem už nejaký ten piatok, takže vám o ňom hádam aj čoskoro porozprávam.

saveonbeautyblog_in_news_maj_2019


saveonbeautyblog_in_news_maj_2019

No a zvyšok? To už sú naozaj len také tie bežné nákupy, potažmo predpríprava na letnú dovolenku, poznáte to - ak by vám pri mori došiel sprej na opaľovanie, to by bol asi celkom prúserjakmraky, že. Za zmienku stojí snáď len moja obligátna jarno - letná limitka peny na nôžky zn. Cien či krém na ruky Manufaktura s vôňou rebarbory a divej čerešne, ktorý síce vonia úžasne, ale jeho účinky sú tradične naprd /ešteže bol zadara k nákupu nejakého ženského časopisu!/.

saveonbeautyblog_in_news_maj_2019

Viac tento článok naťahovať nebudem, komu sa už len chce sedieť začiatkom júna pri pc či čumieť do mobilu... Čo vás tentokrát zaujalo najviac? Nejaké osobné skúsenosti ;)?

- cc -

6 komentárov:

  1. Ha ha, ja som kupila len dve veci. Minam zasoby, aby som si zase mohla z dovolenky doniest nejake dobre kusky :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No máš chodiť na dovolenky do takých destinácií ako ja, že ma tam kozmetiku ani nenapadne kupovať! :DDD
      Vlastne, mne sa na dovolenkách celkovo nechce nakupovať NIČ, ledva sa donútim strácať čas s výberom magnetiek... :D

      Odstrániť
  2. Dělat radost se prostě musí, tečka a když byl minulý měsíc co se týče počasí takový nevalný, tak jsem si do těch dní musela vnést trochu světla a jak jinak, než novou kosmetikou:-)
    Ta pěna na nohy Cien vypadá dobře, bohužel, já do Lidlu moc nakupovat nechodím, takže mi unikla, ale levandulový krém na nohy Avon je moc fajn:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne súhlasím! :)
      Ja to tiež s chodením do "potravín" zrovna nepreháňam :D ale letáky sledujem relatívne poctivo! :)

      Odstrániť
  3. Ja som mala celý máj zdravotne dosť na nič a ani tým pádom chuť nakupovať :))):
    Z TVojich kúskov ma zaujali Mixa a to ružévé z Avonu. Čo to prosím je ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Telový peeling s vôňou marhule a tuším grepu... Ale nič, čo by si potrebovala!:D Mala to byť náhrada za náš peelingosprcháč s malinami a mätou, keďže všetky Oriflame ladies v mojom okolí sa tak akosi vyparili, ale toto mu nesiaha ani po päty, pomooooc.
      Dúfam, že už si v poriadku a Tvoja peňaženka sa opäť zatrasie! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...