piatok 19. júla 2019

DM deko haul / čo je nové v Déemke?


Teda, nové ako nové... Popravde, všetky tieto vecičky sú nové skôr pre mňa a v Déemke ich – aspoň podľa e-shopu – už nejaký ten piatok zohnať môžete. Ja som ich všetky obdržala v #daysofbeauty boxe a preto som sa rozhodla ukázať vám ich pekne na poriadku v jednom článku. Asi o mne viete, že drogérkovú dekoratívku príliš nevyhľadávam, ale to mi nebráni v tom, aby som ju dôkladne otestovala, napísala vám o nej a aby som sa prípadne aj tešila, ak nájdem nejakú naozaj dobrú. Ako obstáli v mojom testovaní paletka očných tieňovkorekčný púder od trend IT UP a primer od 183 DAYS, to sa teda konečne v dnešnom článku dozviete.

saveonbeautyblog_trend_it_up_paletka_ocnych_tienov_recenzia


Neviem, ako to máte vy, ja tie pidipaletky, akoževhodné na cestovanie moc nemusím. K mojej životnej spokojnosti mi stačí jedna – jediná v excelentnej kvalite a tú tiež /vrátane ciest/ využívam minimálne.
Uznávam, paletka očných tieňov od trend IT UP vyzerá dosť chutne. 

saveonbeautyblog_trend_it_up_ocne_tiene_recenzia


Ja síce nad zapečenými tieňmi príliš nejuchám, ale tak pokiaľ by ma niečím zaujali, som ochotná tolerovať aj ich nie celkom užívateľsky komfortnú konzistenciu. Faktom je, že tou pigmentáciou na ruke zaujali. Tiene, off course, som na ruku nanášala prstom, takže tam niet o čom – slabšie pigmentovaný sa už od začiatku javil vlastne len ten najtmavší očný tieň, obzvlášť spodné dva sú pigmentované výborne. 

saveonbeautyblog_trend_it_up_paletka_ocnych_tienov_020_swatch


Na viečku to máme vlastne dosť podobné – tmavý tieň je pigmentovaný najmenej, z ostatných tú farbu vytiahnete, avšak – ako inak – len pri nanesení prstom! Lebo zapečené očné tiene, že... Ja osobne ich práve pre toto moc nemusím a už vôbec nie v prípade, že je zapečená celá paletka – rozjasniť kútik alebo stred viečka, to áno, ale nalíčiť prstom celé oko, to už je pre mňa troška nezmysel.
Paradoxne, tmavý očný tieň sa prekvapivo dobre blendí! Takže pri troche snahy s ním celkom fajn líčenie očí dosiahnete.
Avšak, okrem tej zapečenej prapodstaty mám s touto paletkou ešte jeden problém.
Odtiene v nej totiž, podľa môjho skromného názoru, príliš k sebe neladia! 

saveonbeautyblog_trend_it_up_ocny_tien_recenzia


Tromi farbičkami v tak trošku taupe tónoch dosiahnete síce ladiace, ale nie príliš vábne líčenie /tá tmavá je podľa môjho názoru vizuálne fuckt hnusná!/ a keď tam pridáte aj tú teplú bronzovú, neviem sa zbaviť dojmu, že to skrátka na oku vyzerá divne! Nie škaredo, ale divne.
Takže môj konečný verdikt? Paletka je podľa môjho skromného názoru, čo sa farieb týka, poskladaná úplne na prd, aj keď samotnej konzistencii zapečených očných tieňov by som nič také zásadné snáď ani nemohla vyčítať. S bázou na oku líčenie vydrží v pohode celý deň, ani nemôžem povedať, že by tiene opadávali, nemyslím ale, že by si táto paletka našla u mňa uplatnenie.
Zoženiete v Déemkách za 4,99e.

Zhodnotenie paletky po /ne/spotrebovaní nájdete tu.

saveonbeautyblog_trend_it_up_expert_color_pletovy_puder_recenzia
S týmto produktom som zo začiatku bojovala veru poriadne. Púder sa skladá zo 4 farebných pidipúdrikov – žltý, lososovo-marhuľkový, zelený a fialový a mali by slúžiť na farebnú korekciu nedokonalostí, poznáte to, zelený na začervenania, žltý na kruhy pod očami blablabla...
Čo sa konzistencie týka, tak je púder fajn – v podstate vôbec nepráši a dokonca aj to balenie je vcelku kvalitné.
Hlavný problém mám ale so samotnou podstatou tohto produktu. Ak by som chcela používať farebné púdriky jednotlivo, neviem si predstaviť, čo za aplikátor by som k tomu musela používať a koľko by mi trvalo dokončiť mejkap! Okrem toho – ak si čisto hypoteticky predstavíme, že by som také malé štetce k dispozícii mala a zároveň by sa mi chcelo s touto vecou hrať - ako veľký problém vidím pomerne biednu pigmentáciu obzvlášť u žltého a fialového púdru, ktoré sú značne suché. Pretože keď už mám niečo prekryť – hoci aj púdrom – tak by to malo byť pigmentované /keď už nie skvelo pigmentované!/. O dosť lepšie sú na tom zelený a lososový púder, ktoré sú konzistenciou o poznanie maslovejšie a tým pádom dokážu zanechať výraznejšiu farebnú stopu.


saveonbeautyblog_trend_it_up_expert_color_pletovy_puder_recenzia

Keďže som doma mala podobný korekčný púder inej značky, kde boli jednotlivé farebné fliačky zmixované dokopy a ak by som ich chcela nanášať jednotlivo, musela by som na ich aplikáciu použiť asi štetce ceruzkové – tak som vec vyriešila po svojom. Vzala som klasický, veľký štetec na púder, pošmrdlala po celom obsahu a naniesla na mejkap.
Výsledný efekt? Nuž, neviem. Púder takmer vôbec pleť nezmatní /ak použijete vecičku, o ktorej píšem nižšie, efekt je lepší!/, na druhú stranu, celkom fajn zafixuje korektor na nose pod okuliarmi.
Takže sa rozhodnite samé, či takúto vec potrebujete – ja osobne púder zrejme dopoužívam, ale nie je to nič, k čomu by som sa potrebovala vracať.
Najlepšie na koniec. Primer pod mejkap /potažmo na použitie samostatné/ sľubuje nielen pleť hladučkú ako bábätkovská prdelka, ale aj jemne tónovaciu textúru a zmatnenie pleti. Znie to síce fajn, ale ja osobne som teda veľké očakávania od tejto vecičky nemala, na to ma už asi dostatočne poznáte.

saveonbeautyblog_183days_baby_skin_podkladova_baza_zlozenie

Začnime balením, ktoré je jednak dostatočne veľké, dvak praktické vďaka funkčnej pumpičke a trak vcelku oku lahodiace. Čo sa konzistencie samotnej týka, tu už to taká hitparáda nie je. Primer je totiž trošku takej tej mliečkovitej konzistencie, ktorá na pleti zväčša urobí veľké nič a vlastne je to trochu prípad aj tejto vecičky. 

saveonbeautyblog_183days_baby_skin_primer_review

saveonbeautyblog_183days_baby_skin_podkladova_baza_konzistencia


Jemne tónovacia textúra je tak moc jemná /samotný obsah je veľmi svetlej lososovej farby/, že som ju nepostrehla vôbec, póry ani vrásky to nevyzmizíkuje taktiež vôbec, ale! Báza je na pleti vlastne príjemná /vonia! :)/ a čo teda hodnotím veľmi pozitívne, moju síce suchú, ale napriek tomu po pár hodinách lesknúcu sa pleť zanechá tak príjemne zmatnenú, že sa vôbec nemusím počas dňa nielen že prepudrovať, ale ani odtlačiť T-zónu do hajzláku! :) Samozrejme netuším, ako moc zmatní primer pleť mastnú, ale za mňa vlastne spokojnosť - takže aj keď som nedúfala, je viac než pravdepodobné, že si túto vec nakoniec vo svojej kozmetickej zbierke ponechám.

Ako vás zaujali tieto „novinky“? Ja by som popravde prežila asi bez každej jednej z nich, keďže jednu pokladám za blbosť, druhú za zbytočnosť a ujde len tá tretia, napriek tomu som rada, že som ich vyskúšala – minimálne ten primer môžem za tú cenu odporučiť aj vám. Ak máte ale s hociktorým výrobkom z dnešného článku skúsenosť pozitívnu, smelo do mňa! :D

- cc -

8 komentárov:

  1. Já jsem fanatik do kosmetiky, to se o mně ví, ale tahle značka mně nějak nechává chladnou. Pár produktů mám, ale ty jsem koupila jen proto, že byly ve výprodeji a to jsem odolat nedokázala. Ale tu bázi pod make-up možná vyzkouším, na zmatnění já vždycky slyším:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No skús :) len mysli na to, že moja pleť je suchá! ;)

      Odstrániť
  2. Mňa zaujal ten primer, vyzerá fakt skvelo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie tiene mi prídu strašné už len z pozretia. Osobne by som si ich nikdy nekúpila, púder je na tom u mňa asi rovnako. Bázy nepoužívam z princípu vôbec čiže no presne ako píšeš, dá sa bez nich vpohode žiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No sama od seba by som si asi tiež nič z tejto "ponuky" nekúpila! :D

      Odstrániť
  4. Tak, 183 je úplne mimo môjho záberu, ale že úplne. A z Trend It Up už iba kefku na obočie. Inak absolútne nič.
    P.S. tá ich paletka je eine kleine hrúza, ale to už isto vieš.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...