pondelok 15. júla 2019

Opaľovanie s PIZ BUIN / recenzia


V rámci dnešného článku sa budem tváriť veľmi aktuálne. Leto je v plnom prúde, dovolenka už za mnou, takže môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že som veci, ktoré dnes zrecenzujem, otestovala naozaj poctivo /nie že by inokedy tomu bolo inak, že!/.
Africké slnko bolo neúprosné, ale vďaka opaľovacím prípravkom od PIZ BUIN z Elnina som letnú opekačku prežila bez ujmy. Značku údajne založil švajčiarsky horolezec a to už by bolo, aby nedala nejaké trápne váľanie sa pri mori! ;)

saveonbeautyblog_piz_buin_opalovacia_kozmetika_recenzia

Aj vzhľadom k názvu asi nejaké vysvetľovačky pre koho, potažmo na čo je určený, asi potrebné príliš nie sú. Ak je skrátka vaša pleť citlivá, prípadne trpí občasne aj nejakou tou alergiou na slnečné žiarenie a zároveň usúdite, že vám na tvár 30tka ochranný faktor postačí, tak môžete siahnuť práve po tejto vecičke.
Konzistencia tohto mazadla je taká trošku mliečkoidná, pod vplyvom horúcich slnečných lúčov sa zmení na značne tekutú, toto ale asi inak jednoducho nejde.

saveonbeautyblog_piz_buin_pletovy_krem_na_opalovanie_recenzia

saveonbeauty_piz_buin_allergy_sun_sensitive_skin_face_cream_review

Vecička vonia veľmi pekne, čisto a sviežo, v odéri cítim aj kvapôčku mentolu, čo v horúčavách vždy dobre padne.
Aplikácia je maximálne bezproblémová, krém nezanecháva  na pleti biele stopy a ani nadmerný lesk, čo ja osobne neznášam a ako pri jednom z mála kozmetických prípravkov som v prípade opaľovacích prípravkov na tvár na sebe ochotná tolerovať tie, ktoré sú určené na pleť mastnú!

saveonbeautyblog_piz_buin_allergy_sun_sensitive_skin_pletovy_krem_zlozenie

Takže za mňa plná spokojnosť a v podstate k tejto vecičke už ani nemám čo povedať. Rozhodne odporúčam, krém plní to, čo sľubuje a je ideálny presne na ten tip pleti, na ktorú je aj odporúčaný.

saveonbeauty_piz_buin_protect_cool_refreshing_sun_mousse_review

Chladivú penu na opaľovanie Protect & Cool s SPF 30 ste už na blogu videli – v giveaway, kde ju jedna z vás vyhrala. Balenie je veľmi šikovné a praktické, to ale nie je jediný dôvod, prečo túto penu fuckt môžem.

saveonbeautyblog_piz_buin_protect_cool_mousse_recenzia

Jej konzistencia je ľahučká a na pokožke megapríjemná – pena totiž pri aplikácii jemne chladí a to dokonca aj vtedy, keď máte fľaštičku so sebou celý deň na rozhorúčenej pláži! Veľmi dobre sa po pokožke rozotiera, takže problém, že by ste ju naniesli nerovnomerne v tomto prípade naozaj nehrozí! 

saveonbeautyblog_piz_buin_chladiva_pena_na_opalovanie_konzistencia

Podobne ako krém pokožku neumastí a v podstate rovnako aj vonia, akurát kúštik výraznejšie – čo je pri mazadle na telo aj žiadúce a logické, aspoň v mojich očiach :).
Ak môžem zhodnotiť moje skúsenosti s obidvomi vecami, rozhodne príjemne prekvapili a moje prvé zoznámenie sa so značkou Piz Buin dopadlo maximálne pozitívne. Za rozumné ceny značku zoženiete tu a ja som fakt rada, že som ju mohla vyskúšať.

Čo vy? Máte nejaké skúsenosti s touto značkou? A ktorá značka opaľovacích prípravkov je vaša najobľúbenejšia?

 - cc -

9 komentárov:

  1. Mne sa nejako príliš nepozdávajú tie ich obaly a značka mi prišla taká trochu zastaralá. Neskúšala som nič, ja si zvyčajne kupujem opaľovacie produkty z lekárne značiek Avene, Bioderma a podobne. Minulý rok som mala aj prírodnú Weledu a bolo to fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prírodné opaľováky som zatiaľ neskúšala, ale láka ma to!
      Čo sa týka tých obalov, máš pravdu, žiadna sláva to nie je :D ale účinok super.

      Odstrániť
  2. Já si většinou kupuji opalovací kosmetiku z Lidlu a nebo z dm Sundance, na naše podmínky mi stačí, navíc se zase tak často neopaluji. Ale když jsem byla u moře, tak jsem si kupovala většinou nějaké produkty z lékárny, Bioderma nebo Vichy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, väčšinou aj ja a vyhovujú mi aj pri mori... Investujem viac peňazí väčšinou len do opaľovákov na tvár.

      Odstrániť
  3. Tak to sa tesim, ze ta nespalilo Hadam pri pouziti peny nespali ani mna :-).
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Súhlasím, mňa tiež odrádzajú obaly. Čo však neovplyvňuje obsah útrob :) Ja mám v obľube Skeyndor alebo Cliniccare.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nepoznám...
      Piz Buin trošku evokuje pánsku kozmetiku a to ja, pipina, moc nemusím :D. Ale máš pravdu, podstatný je obsah :)...

      Odstrániť
  5. Podľa Tvojho odporučenia používam Baleu a na nohy a ruky a dekolt od Institute Esthederm. Nič lepšie som zatiaľ nemala.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...