piatok 16. augusta 2019

MEGAspotrebovanci za júl


Neviem, kto z nás bude mať dnes hlavy vo väčšom smútku – či vy, že toto všetko budete musieť čítať, alebo ja, že to budem musieť všetko spísať. Moja kozmetická spotreba za minulý mesiac bola naozaj monštrózna a ja som chvíľku rozmýšľala, že vám tento článok rozdelím na dve časti. Nakoniec som sa ale rozhodla, že nebudem komplikovať životy ani vám, ani sebe a pokúsim sa o nemožné. Niečo v zmysle ako že donútim sa byť stručná a ako bonus vám to tu trošku sprehľadním odstavcami. No a vy si kľudne prečítajte pokec len o tom, čo vás bude zaujímať :).

saveonbeautyblog_out_news_jul_2019

Začnime mojimi viac – menej stálicami, ktoré zbožňujem už celé veky, dá sa povedať – a preto vám ich tu rovno len nalinkujem: LARENS Hyaluron Sérum a Dermo Wash čistiaci gél, CATRICE mikroceruzky na obočie, DOVE sprcháč, BOROTALCO Pure deodorant, SALLY HANSEN odlakovač.
Teraz prichádza ale jadro celého dnešného článku a ja idem bojovať s vlastnou ukecanosťou! :D

TOPVET Angel´s Kiss balzam na pery jahoda a jojobový olej, jeden z najlepších balzamov na pery ever! Účinkami atakuje moje úplne najviac obľúbené balzamy od Rosebud Perfume a ako bonus má prírodné zloženie! Rozhodne odporúčam a v zásobe ma čaká melónový. Btw, pri dodržaní stopercentnej hygieny pri pchaní prstov dovnútra mi vydržal roky... skoro tri.

TODAY balzam na pery, sám o sebe vlastne nič moc, niečo ako balzamy na pery od Baley. Keďže som ale mala k nemu citový vzťah a ešte aj pekne, jemne voňal po vanilke, tak som ho aj dopoužívala. Hydratácia teda nič extra, ale ako príprava na rannú aplikáciu rúžu naozaj fajn vec.

NIVEA pleťový peeling, určený pre normálnu až mastnú pleť, hrubosť taká nižšia stredná. Aj keď bol gélový, pri aplikácii pôsobil na dotyk až krémovo, ale v globále ma vlastne vysušoval. Takže fakt na suchú pleť radšej nie.

saveonbeautyblog_out_news_jul_2019

AVON Planet Spa spevňujúce sérum na dekolt s výťažkom z kolumbijskej kávy, gélovej konzistencie - akože taká blbosť, ale celkom príjemné a hádam malo aj nejaký ten efekt. Každopádne odporúčam nepoužívať samostatne, ale ako podklad pod krém, potažmo telové mlieko, pretože som mala pocit, že tie spevňujúce účinky boli na mňa aj také trošku vysušujúce.

ZIAJA Med línia s vitamínom C - denný krém, nočný krém a sérum. De facto všetky veci som dopoužívala na dekolte, pretože moju pleť po dvoch týždňoch aktívneho mazania neskutočne vysušili.

ZIAJA očný krém kozie mlieko, klasika, ktorá síce možno nenadchne, ale rozhodne ani neurazí. Taká moja záchrana, keď nemám v hľadáčiku žiaden zaujímavejší očný krém.

LARENS Repair krém na ruky, rozhodne príjemné a zaujímavé patladielko – ruky neumasťuje, ale zanechá na nich jemný ochranný film, okrem toho krásne vonia. Off course, cena trošku vyššia /tuším okolo 8 éčok?/, ale inak nemám dôvod neodporučiť.

saveonbeautyblog_out_news_jul_2019

EXCIPIAL U Lipolotio, taká klasika, ak mám problémy s vysušenou kožou kdekoľvek. Pokojne mažte aj na tvár alebo na celé telo namiesto telového mlieka – pokožku pekne zhydratuje, premastí a za mňa ešte aj prevonia.

DOVE Essential telové mlieko pre suchú pokožku, u mňa už druhé balenie. Neskutočne krásne mi vonia a pred dovolenkou ma aj jeho účinok plne uspokojoval. Po dovolenke, keď sa moja pokožka nevedela spamätať z prechodu z vlhkej africkej klímy do klímy suchej európskej, vtedy to už taká hitparáda nebola, ale rozhodne ide o dobré telové mlieko.

AVON nočný krém na nohy s levanduľou, celkom fajn mazadlo s príjemnou vôňou, ale asi poznám aj lepšie. Na druhú stranu, ak bude v dobrej akcii, tak prečo nie.

DIOR J´adore edp, pidiparfum, zasvinený od rozbitého laku na nechty, ktorý som dostala od kamarátky a postupne sa naň namotala tak, že sa asi budem zamýšľať aj nad jeho kúpou. Rozhodne spokojnosť, ale ostatné už je na vašom pričuchnutí a možno trošku aj na mojej potenciálnej budúcej recenzii :).

saveonbeautyblog_out_news_jul_2019


PURE PARFUME No. 67krasnevune.cz /ak sa nemýlim, už existuje aj slovenská verzia e-shopu/ ako napodobenina kultovej Aqua di Gioia od ARMANI. Musím uznať, že na jednu z mojich kedysi /a v podstate aj nafurt!/ obľúbených letných vôní sa podobal len možno tak z 85 percent, ale ako taká nenáročná letná náladovka s fajn výdržou určite môže byť. Btw, rozhodne chválim e-shop a jeho prístup - ak vám príde flakónik čo len trošku „pretečený“, nemajú najmenší problém s okamžitým vrátením plnej sumy! No ale napodobeniny, že.

DERMACOL Devilash, super riasenka z drogérky /na fotke chýba/ – riasy zahustí, predĺži a tiež ich udrží vytočené. Odporúčam, aj keď pred koncom spotreby už s riasami robila len niečo medzi zafarbením a ulepením. Vydržala mi tak 3 až 4 mesiace pri prakticky dennom používaní.

AVON gélový topcoat. Určite je fajn, ale fuckt skôr ako ten topcoat a nie pod farebný lak. Takže ak bude v nejakej dobrej akcii, rozhodne naň mrknite.

URBAN DECAY podkladové bázy pod očné tiene, balenie štyroch vzoriek ako bonus k mojej Naked 2 paletke. S výnimkou perleťovej Sin verzie, s ktorou sa mi darilo zababrať si všetko možné v očnom okolí, vlastne by som nemala neodporúčať. Na druhú stranu, rovnaký efekt mi urobil aj primer od Avonu za nejaké 2 éčka, takže ja osobne nevidím dôvod kupovať si niektorý z týchto.

saveonbeautyblog_out_news_jul_2019

No a prejdime k poslednej časti dnešného článku, boooože, zastreľte ma niekto! :D
Pomerne podstatná časť vecí vo fotodokumentácii chýba. Ide totiž o kozmetiku, ktorú som spotrebovala na dovolenke /poznáte to, zámer zbaliť so sebou veci, ktoré máte istotu, že v priebehu 12 dní spotrebujete!/ a naozaj nie som tak uderená, aby som z druhého kontinentu vláčila prázdne nádoby od opaľovákov a podobných blbostí, že. Takže opäť najskôr stálice: MIXA pleťové mlieko, CATRICE ceruzka na obočie, ZIAJA očný krém petržlen /fuckt som ho ešte nerecenzovala???/, SUNDANCE mlieko po opaľovaní, AVON balzam na pery melón, ECODENTA zubná pasta, BALEA pena na sprchovanie, tentokrát vo verzii mäta - limetka /menej voňavá, než tá vanilková!/.
Ku zvyšným vecičkám sa už teda vyjadrím :). 50tkové zmatňujúce mlieko na opaľovanie  BIODERMA, určené na tvár, bola moja, ehmm, nooo... tiež stálica. Stálo u mňa doma /ale podotýkam, že som ho naozaj aktívne používala!/ už aspoň tak 5 rokov a aj keď ešte nebolo celkom spotrebované, už skrátka muselo ísť! Každopádne nemám mu vyčítať čo, svoj účel plnilo stopercentne – aspoň teda v časoch svojej platnej záruky, že jo. Na druhú stranu, myslím, že tento účel splnia aj iné, o dosť lacnejšie značky. Na dovolenke som po dosť dlhom čase spotrebovala aj čistiacu pleťovú penu od Clinique, ktorú som pred časom dostala na testovanie z Elnina. Pena bola súčasťou setu, z ktorého som si práve túto penu obľúbila najmenej – určite nebola zlá, ale okrem toho, že ja peny na čistenie ako také moc neobľubujem, tak skrátka môj ksicht je ochotný dlhodobo tolerovať len jednu jedinú Vec na čistenie pleti – už spomínaný Dermo Wash od Larens. Čiže aj s touto penou som si po čase musela dať pauzu, pretože som si všimla prvé príznaky vysušovania a tým pádom som ju používala len občasne. 
Ak ale netrpíte podobným neduhom ako ja, tak vám ju jednoznačne môžem odporučiť, čistí pleť naozaj výborne.


Posledným dovolenkovým spotrebovancom bol pidilak na nechty od Orly v prekrásnom, neónkovo broskyňovom odtieni After Glow. Čo do farby rozhodne odporúčam, ale čo sa kvality samotnej týka, to už je trochu smutnejší príbeh – lak šmuhuje, rýchlo hustne a je pekelne drahý vzhľadom k objemu /a tej kvalite/. Holt, ak sa ale zamilujete do farby...

Jupíííí, neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a my sme na konci dnešného článku. Ak si ešte pamätáte, o čom ste práve čítali, kľudne môžete napísať, či niečo z mojich júlových spotrebovancov poznáte a ja sľubujem, že o mesiac toho bude už menej!

- cc -







10 komentárov:

  1. Dove produkty presne tieto mám tiež veľmi rada. To telové mlieko je moja srdcovka, teraz majú ďalšie skvelé s pšeničnými proteínmi a medom či niečo také. Je to úžasné, veľmi pekne to vonia. Inak Bioderma a podobné SPFka ja používam doteraz, neviem skrátka im viac verím aj keď určite sa nájdu aj lacnejšie varianty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak k tomu mlieku si pričuchnem :)
      Čo sa týka tej opaľovacej kozmetiky, ja som to kedysi mala podobne, ale dnes pokojne siaham aj po drogérke - keď mi vyhovuje konzistencia a iné užívateľské vlastnosti, informácii o SPF nemám dôvod neveriť :).

      Odstrániť
    2. Hej máš pravdu ja už tiež pomaly prechádzam aj na obyčajné drogériové značky SPF produktov. Tuším v teste obstál dokonca Cien z Lidlu perfektne. Astrid je vraj taký zvláštny tak tomu sa vyhýbam.

      Odstrániť
    3. Tie z Lidla sú fajn! Hlavne teda tie transparentné, rozprašovač aj ten v spreji,kupujem každý rok v podstate :)...

      Odstrániť
  2. Sérum na dekolet a krk s kávou od Avonu jsem ani nedopotřebovala, cestu jsem si k němu vůbec nenašla. Ale gelový top coat a levandulový krém na nohy kupuji opakovaně. A pak už znám a pravidelně kupuji jen tužku na obočí Catrice. A rozhodně bych chtěla blíž poznat ten balzám na rty TOPVET:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten Ti odporúčam čo najrozhodnejšie :))).
      Čo sa séra týka, ja mám už druhé balenie, takže nejaký ten pozitívny dojem na mne asi zanechalo, len sa ma nepýtaj, že prečo :D

      Odstrániť
  3. Okrem toho, že je toho vážne KVANTUM, by sme sa zhodli možno na 10 %, čo je vcelku úspech.
    A zbožňujem patladlo na nohy od Avonu s levanduľou.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...