pondelok 14. októbra 2019

OUT NEWS september / prví jesenní spotrebovanci

Za september to máme už zasa mix všetkého možného aj nemožného. Počet patladielok, ktoré som spotrebovala, je v podstate priemerný, ale o to zaujímavejšie je zloženie. Nájdete tu dnes totiž ako moje sväté grály, tak aj veci, ktoré pokladám za vyslovené prepadáky... a medzi nimi kopu šedého priemeru.
Začíname jesenne, no! :D

saveonbeauty_out_news_september_2019


Aby sme si zachovali pozitívny pohľad na svet, začnime tým, čo milujem :). Illicit od Jimmy Choo, moje druhé spotrebované balenie. Milujem túto vôňu najmä na jeseň a v zime, keď jej sladkosť doslova hreje pri srdci, takže niečo mi hovorí, že čoskoro u mňa zakotví opäť.
Pre mňa novinkový krém na popraskané päty s ureou a AHA kyselinami od Avonu ste už na blogu mohli vidieť v článku s top kozmetikou tejto značky. Takže prvé spotrebované balenie za mnou, v rezerve čakajú ďalšie dve, treba niečo viac dodať? Určite odporúčam vyskúšať...
Megaradosť mi spôsobilo opätovné uvedenie marhuľkového sprcháča od Nivey na pulty našich drogérií. Asi tak 15 rokov dozadu som na ňom intenzívne fičala a môžem povedať, že tá vôňa je rovnako dokonalá, ako bola aj pred rokmi! Ak milujete marhule, toto určite potrebujete.
Ako vždy, aj tentokrát je zastúpená kategória kozmetických svätých grálov Claire Clairmont, konkrétne mikroceruzka na obočie od Catrice, Avon krém na rukysprcháč od Dove

saveonbeauty_out_news_september_2019

Niekde na hranici medzi dvoma svetmi sa ocitli pleťový krém Nivea v odéri Happy Exotic telové mlieko Mixa. Účinky oboch sú fajn, ale zas nič svetoborné – ako jo, od krémiku od Nivey som zas až tak veľa neočakávala, ale od toho telového mlieka už trošku áno... Okrem toho, v oboch prípadoch mi nie celkom vyhovuje odér, čo znamená, že ako fajn veci, ale druhýkrát asi nepotrebujem.
Na úplný záver dnešného článku som si pre vás nechala kozmetiku, s ktorou teda nie som spoko ani trochu a niektoré kúsky považujem rovno za faily roka, ak nie storočia!

saveonbeauty_out_news_september_2019

Môj vzťah k balzamu na pery od Nuxe považujem za svoju osobnú tragédiu. Že ide o produkt kultový, to nemusím nikomu vysvetľovať a nikomu nemusím vysvetľovať ani to, že kultové rovná sa moje. Naozaj som sa veľmi tešila, keď som tento balzam dostala na testovanie z Elnina, zo začiatku sa mi dokonca aj pozdával, ale holt...
Tento balzam buď milujete, alebo ho... No, neznášate je asi silné slovo, ale skrátka jednému táboru užívateľov nie celkom tradičná konzistencia vyhovuje a druhému nie. Ja sa po pomerne dlhom a dôkladnom zvažovaní situácie radím do tej druhej. Balzam bol pastovitý a mne to skrátka na perách žiadne zázraky nerobilo a bodka.
Spotrebovala som ho na okolí nechtov asi rok po uplynutí záruky a pomarančový odér pomaly už prechádzal do smradu, takže by ste si asi mohli myslieť, že ma už ani nenapadne skúšať ho. Ale chyba lávky! Značka Nuxe patrí k mojim obľúbeným značkám a keďže balzam od tých čias prešiel inováciou, pokiaľ ma pamäť neklame, rozhodne by som ho rada vyskúšala, ak by sa ku mne nejakým spôsobom dostal... Uvidíme... Každopádne, ak k tomuto slávnemu okamihu dôjde, určite si svoje dojmy nenechám pre seba.

saveonbeauty_out_news_september_2019

Za najhorší produkt z dnešného článku a zároveň jeden z najhorších balzamov na pery ever považujem bezmennú limitku tubičkového balzamu na pery od L´Occitane, pochádzajúcu tuším z niektorých Vianoc. Zaberal mi doma miesto už zopár rokov a len z úcty k značke a k osobe, ktorá mi ho darovala, som ho doma trpela. Inak ide o balzam, ktorý na perách robí veľký prd a ako bonus ešte aj nevonia – istý čas som ho používala tiež ako patladlo na nechtovú kožtičku, ale na rozdiel od balzamu od Nuxe tento robil veľký prd aj tam. Takže som sa po rokoch konečne odhodlala k zásadnému kroku.
Pri značke ešte ostaňme a prihoďme k tomu poslednú vecičku. Oba krémy na ruky, balzam od L´Occitane a klasický krém od Manufaktury, spájajú dve veci. Oba pekne voňali – jeden ako môj voňavý svätý grál, krém na ruky s bambuckým maslom, druhý síce po čerešni a rebarbore trochu presladene a umelo, ale budiž – a oba sa vstrebávali rýchlosťou svetla. Viete si predstaviť, aké svetoborné asi boli ich účinky... Ďakujem, nabudúce ich oželiem.

A sme na konci. Ak máte skúsenosť s niečím z dnešného článku, budem rada, keď ma poinformujete, či sa naše názory zhodujú alebo nie. A čo vy a kultový balzam na pery od Nuxe? Skúšali ste už aj tú novú verziu?

- cc -


10 komentárov:

  1. Tá Manufaktura ma prekvapila, mám od nich dva krémy na ruky a obe sú super. Akože nie až také na tuhú zimu, ale na prechodné obdobie isto áno. Nuxe balzam som nemala a trochu sa po tvojich recenziách aj bojím doň ísť. Predsa len je aj dosť veľký čiže tá spotreba by trvala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec sa nedaj odradiť! :) Ako som už povedala, jedna skupina užívateľov ten balzam miluje, druhej nevyhovuje - možno Ty budeš patriť do tej prvej a ja Ti budem len závidieť! :D
      Čo sa krémov na ruky týka, mne konzistenčne máloktorý vyhovuje zato vôňa, to je už iné kafe :)...

      Odstrániť
  2. Ohledně balzámu na rty Nuxe jsem zatím na té druhé straně, s tím, že mi vyhovuje. Novou verzi jsem nezkoušela, docela by mně zajímalo, jak se povedla a speciálně by mně zajímalo, pokud se dostane k Tobě, tak co na ni povíš Ty:-)
    Sprchový gel Nivea by mně fakt lákal, ale sprcháče jsem si teď zakázala kupovat, protože moje zásoby věcí do sprchy jsou víc než bohaté, tady už fakt musím být rozumná a věnovat se jen tomu, co mám doma:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem! :D
      No presne po inovácii som sa zamilovala do tyčinky na pery od BIODERMY, dovtedy mi nevyhovovala... Takže je možné, že sa naozaj vrhnem ešte raz aj na ten NUXE ;)...

      Odstrániť
  3. Jůů po tom meruňkovém sprchovém gelu se musím mrknout :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak miluješ sladučkú a zároveň sviežu vôňu marhúľ, rozhodne musíš!!! :)

      Odstrániť
  4. A skúšala si Nuxe balzam v tyčinke? Mne veľmi vyhovoval :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže nie... O tom asi všetci písali, že je slabší ako ten v kelímku, tak ma nikdy ani len nenapadlo skúšať ho. Ale v podstate si mi nasadila chrobáka do hlavy... :D

      Odstrániť
  5. Milujem tú NIveu, Mixu aj DOve. A s balzamom Nuxe to mám rovnako, ale skúsila som Nuxe v tubičke a je celkom dobrý. Nie tak skvelý ako napríklad tubičková Bioderma,ale obstojný.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...