pondelok 25. novembra 2019

Novinková AVON Soft Musk Delice / Obstojí toaletka z katalógu?


Tak vás upozorním hneď na úvod dnešného článku, že túto recenziu píšem v záchvate kvázi prvotného nadšenia. Po neviem akej dlhej dobe sa mi podarilo neodolať katalógovej vôni a najmä toaletnej vode, čo teda nie je u mňa zrovna štandard, že. Ale teda poviem vám, naozaj juchám!

saveonbeauty_avon_toaletna_voda_recenzia

Táto toaletka ma zaujala v podstate hneď, ako sa objavila v avoňáckych katalógoch. Jeseň je u mňa obdobím, keď poslednú dobu frčím na hrejivých, gurmánskych vôňach a presne takáto je nová toaletka od Avonu.
Začnime, off course, flakónom – ktorý ma tiež upútal už na prvý pohľad a nebyť bieleho plastového rozprašovača a nálepky na flakóne, ktoré trochu kazia výsledný vizuálny dojem, tak by bol ten flakón absolútne dokonalý! Elegancia a luxus, viac by som ani nedodala...
Vôňa samotná teda patrí medzi gurmánske, kvetinovo – orientálne vône a jej hlavnými vonnými zložkami majú byť čokoláda, vanilka a mandarínka. Viac som sa o vôni nedočítala, chápem, je to novinka a katalógová, že jo...

saveonbeautyblog_avon_soft_musk_delice_eau_de_toilette_review

S tým chabým popisom v katalógu musím ale stopercentne súhlasiť. Hneď na úvod dokážete v toaletke identifikovať celkom jednoznačne práve tú čokoládu a mandarínku a celý odér na mňa osobne pôsobí dosť púdrovo. Časom mandarínkové tóny plynule prechádzajú do úzadia a ostanú skôr tie čokoládové, jemne pančnuté vanilkou.
Môjmu nosu táto vôňa teda zatiaľ nesmierne lahodí a aj keď je to zloženie v podstate dosť jednoduché, myslím, že práve to je dôvodom, že na mňa pôsobí až mierne sofistikovane. Vlastne, neberte ma až tak vážne, na mňa všetky gurmánske vône, ktorých základ tvorí čokoláda, pôsobia sofistikovane, že, ale tak čo ja za to môžem...
Takže ak aj vy frčíte či už v tomto jesenno-zimnom /ne/čase alebo kedykoľvek na podobných, hrejivých vôňach, rozhodne vám túto toaletku odporúčam!

saveonbeautyblog_avon_soft_musk_delice_edt_recenzia

Teraz ale na inú tému. Výdrž a intenzita vône.
Keďže ide o toaletku, moje očakávania, logicky, neboli ktovieaké. A to nehovoriac o tom, že ide o katalógovú toaletku, že jo. No ale, milé moje, toto naozaj prekvapilo.
Intenzitu vône by som pokojne prirovnala k parfumovaným vodám. A výdrž? Tak tá strčí do vrecka asi väčšinu édépéčiek v mojej zbierke. Vidíte tu niekde nejakú logiku? Ja teda nie. Toaletka, a ešte za nejakých 6 éčok...
Na záver asi toľko. Odér samotný môžete milovať alebo vás z neho môžu bolieť hlavy, toto už je prudko individuálne, avšak čo sa kvality ako takej týka, rozhodne táto toaletka veľmi milo prekvapila! Ak teda budete mať možnosť pričuchnúť a osloví aj vás tak, ako oslovila mňa, tak rozhodne neváhajte, za tú cenu určite stojí.

Čo vy a katalógové vône? Máte nejaké tajné tipy? ;)

- cc -


4 komentáre:

  1. Z Avonu si vůně běžně kupuji, ne všechny nadchnou, ale mám ráda vůně z kolekce Today, pak Avon Luck, Sensuelle, Perceive Oasis, Far Away Rebel..
    Na tuhle vůni jsem se v katalogu dívala, je fakt, když jsem viděla to složení s čokoládou a ještě nízkou cenu, tak jsem se málem utrhla a objednala, ale mám těch vůní dost a chci je dopotřebovat. Jenže teď to stejně nejspíš udělám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD Odporúčam...
      Perceive Oasis kupujem pravidelne a tie ostatné vymenované mi tiež celkom voňajú, takže dobrá voľba :).

      Odstrániť
  2. Ja a katalógové vône = nula bodov. Ale dcéry ich používajú.
    Ja už iba z parfumérky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teda väčšinou tiež, ale občas sa mi stane, že zaexperimentujem /bjútyblogerka, vieš ako... :D/ a teda v tomto prípade neľutujem ani trochu...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...