piatok 1. novembra 2019

Októbrové nákupy / Fuckt sekám dobrotu!!!


Že akoooo... dnes to tu bude teda riadna chudoba. V podstate by som mohla byť spokojná sama so sebou, ale to moje druhé bjútyblogerské ja ma neúprosne presviedča o tom, že za moje októbrové prírastky by som sa mala hanbiť! :D A ja skutočne začínam mať čím ďalej, tým neodbytnejší pocit, že som fuckt naprd bjútyblogerka, pretože oveľa radšej než do kozmetiky navyše zainvestujem do cestovania, dovoleniek a iných zážitkov. Staaaarnem, ach jo...

saveonbeautyblog_purity_vision_kozmetika

Tento článok píšem pár dní pred koncom mesiaca a zatiaľ to vyzerá tak, že v októbri som sa o všetky kozmetické prírastky postarala ja sama. Vlastne by tu nebolo ani nič nejako extra zaujímavé s výnimkou akožedvoch vecí, ktoré som sa rozhodla pre vás /a pre seba tiež, off course/ otestovať a zistiť, či ten hajp okolo nich je oprávnený. Prvou z vecičiek je opunciový olej, označovaný za prírodný lifting. Ako nalejme si čistého vína, keď máte 40 na krku, bez ohľadu na to, či na svoj vek vyzeráte alebo nie, tak už to naozaj potrebujete. Moja voľba na úvod padla na značku Purity Vision, ktorú bežne zoženiete v Déemkách a aj keď som videla aj lacnejšie varianty u iných značiek, na začiatok som sa rozhodla očekovať to, čo mám po ruke, že jo. Mimochodom, ich ružovú vodu milujem – a keďže jednak pod olej nejakú vodu potrebujete a dvak som mala kupón na body práve na značku Purity Vision, moja voľba bola jasnejšia než facka.
Druhou zaujímavou vecou /no, skôr tromi zaujímavými vecami/ bol môj déemkovský nákup zo stojanu Catrice

saveonbeautyblog_catrice_kozmetika

Neodolala som už zas vyhajpovanej riasenke Eyeconista, staronovému Liquid Camouflage korektoru a tónovanému masielku na pery Dewy-ful Lips. Na všetky tri vecičky sa môžete tešiť v hromadnom haule, ktorý bude snáď čoskoro a už teraz sa môžete tešiť, pretože mám na obzore minimálne jeden megaobjav! Zatiaľ môžete tipovať, ktorý z týchto troch produktov to bude... ;)

saveonbeauty_nakupy_oktober_2019

Zvyšné veci v zložení Catrice mikroceruzka na obočie, Cien pleťové mliekobalzam na pery Regina Sport už za tú zmienku hádam ani nestoja :D... Teda, budem presná, ten balzam na pery ako jediný za ňu stojí, pretože ide o inovovanú verziu /fakt netuším, ako dlho je už inovovaná :D/ môjho obľúbeného balzamu, o ktorom som vám písala asi pred sto rokmi v článku tu. A áno, tá vôňa je furt dokonalá!!!
No a čo vám budem hovoriť, to by sme mali už naozaj všetko. Niečo mi hovorí, že som minulý mesiac poslúchala až moc :). Čím ste si urobili radosť vy?

- cc -


8 komentárov:

  1. Jak to děláš, hele?:-D Tomu říkám minimalistické nákupy, smekám kloubouk, evidentně se to stárnutí projevuje u každého jinak, protože já čím jsem starší, tím víc za tu kosmetiku utrácím:-D
    Zajímá mně, co povíš na tu růžouvou vodu PV, mně od téhle značky zase až tak neoslovila, jednak ta vůně a pak jsem měla asi nějaký špatný rozprašovač, který ten obsah vždycky tak vychrstl..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi ešte nie si DOSŤ stará! :D
      No tak aby som sa neopekňovala... Predvčerom mi dorazil domov vianočný kufor Estee Lauder :D len článok už bol nahratý, tak som nestíhala upraviť ho... :)
      Druhá vec... Tú ružovú vodu ja používam už roky. Od jej vône som závislá, zatiaľ som nenašla takú, ktorá by mne vyhovovala viac :D, ale teda s tým rozprašovačom súhlasím, je celkom na prd :D Ale už som si zvykla... :)

      Odstrániť
  2. Tie Regina balzamy poznám a fakt mali taký old school obal. Ja som zvykla používať ten zelený, no aktuálne už dávam prednosť balzamom s ružovým olejom. Nuž a máš pravdu, fakt malé nákupy, ale tak zase poznáme sa, doma toho máme stále dosť. Ja to čo mám neminiem asi ani do Vianoc 2020 a to mi tieto isto zase niečo nové pribudne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ktoré konkrétne, to ma zaujíma! :)
      No ako som už napísala vyššie, predposledný októbrový deň som si všetko plne vynahradila s EL kufríkom :D

      Odstrániť
  3. Ružovú vodu milujem a vždy sa k nej vraciam. Ten opunciový olej ma veľmi zaujíma.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...