pondelok 16. decembra 2019

ESTÉE LAUDER Gentle Eye Makeup Remover / Investovať do luxusného odličovadla?


Keď občas píšem, že to tu dnes bude asi na dlho, tak dnes musím napísať presný opak. Pretože dnešná rýchlorecenzia asi tromfne všetky rýchlorecenzie, aké som kedy na tomto blogu napísala a – čuduj sa svete – bude na produkt z high-end sféry! Nepredstaviteľné u mňa? No, ani nie! :)

saveonbeautyblog_estee_lauder_ocny_odlicovac_recenzia

Akože... Čím začať? Obvykle začínam vizuálnym popisom balenia, ale v tomto prípade mám chuť začať cenou. 100ml fľaštička luxusného očného odličovadla, ktoré sľubuje dôkladné odlíčenie očného mejkapu, hydratáciu a zjemnenie pleti, vychádza v internetovej parfumérii na viac ako 26 éčok. Naozaj nemám chuť zisťovať, koľko tento výrobok stojí v parfumérii kamennej. Táto informácia je ale potrebná pre pochopenie môjho postoja k písaniu dnešnej recenzie a k výrobku samotnému.
saveonbeautyblog_estee_lauder_gentle_eye_makeup_remover_review

No ale teda omrknime vecičku aspoň trochu detailnejšie.
Ako jo, to balenie pôsobí naozaj luxusne. Tiež oceňujem to, že vodička nie je dvojfázová a v podstate aj to, že nijako nevonia. Jej odličovacie schopnosti sú fajn – neviem síce, ako by si poradila s vodeodolnými riasenkami /najskôr nijako!/, ale tie moje klasické, tváriace sa nevodeodolne, odličuje dobre. Nie excelentne, ale dobre. No a pokiaľ si nenalejete polku obsahu rovno do oka, tak ani neštípe, že.
Takže suma sumárum, ide o príjemný očný odličovač, ktorý určite dopoužívam a ku ktorému by som sa kedykoľvek vrátila. Kedykoľvek, keby... Keby.
Asi ste pochopili už na začiatku, v čom spočíva môj najzásadnejší problém s týmto výrobkom, ja vám to ale rada zopakujem aj tak. 100ml dobrého odličovadla zn. Estée Lauder za 26 éčok v pomere k 400ml asi ešte lepšieho odličovadla zn. Nivea za 6 éčok! Treba dodať niečo viac?

saveonbeauty_estee_lauder_odlicovac_recenzia

Ak by bol toto jeden jediný odličovač, ktorý by moje oči zniesli, s najväčšou pravdepodobnosťou by som do neho išla aj za tie peniaze, ale keďže táto situácia je čisto hypotetická, tak môj konečný verdikt zrejme už viete.
Odličovač bol súčasťou vianočného kufríka od Estée Lauder a som rada, že som ho vyskúšala, ale len som si potvrdila moju domnienku, že niektoré veci je skrátka absolútne a výsostne zbytočné kupovať.
A ja vlastne môžem byť spokojná, že som na túto /pre mňa/ zbytočnosť natrafila – kiež by takých vecí bolo viac! :D

Máte aj vy vo svojom kozmetickom arzenále takéto "zbytočnosti"? :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Súhlasím, sú to skôr vyhodené peniaze. Ja som sa tento rok tiež pekne popálila na jednom sére od prírodnej značky Priody. Za 40 eur spravilo to isté a vlastne ešte menej ako the Ordinary za nejakých 8 EUR čiže niekedy sa fakt investovať neoplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No občas sa to stáva... Ale nedá mi nedodať že CHVALABOHU, pretože keby boli funkčné len drahé veci, to by asi nebolo bohviečo! :D

      Odstrániť
  2. super recenzia - nikdy by som za odličovač nedala toľko peäňazí :D za tie prachy by sa musel na tampón sám naliať a sám vzlietnuť k mojim očiam, ktoré by následne sám aj odlíčil...

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi tak! :D
      Rada som ho vyskúšala, ale samostatne by ma ho ani len nenapadlo kúpiť...

      Odstrániť
  3. Už takéto zbytočnosti ani nemávam a ani nekupujem. Toto je taaaak zbytočná vec, že až !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne súhlasím, pokiaľ to nemá robiť "niečo navyše", nevidím dôvod odličovať oči niečím iným, než mojou obľúbenou micelárkou.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...