piatok 13. decembra 2019

NEnákupy za november / pí-ár nálož kozmetiky


Novembrové prírastky boli, sú a budú také trošku rozkúskované. O niektorých z nich som vám písala v samostatných článkoch, pretože boli niečím špeciálne a považovala som za potrebné napísať vám o nich v predstihu.
Keďže ale nechcem ostať nikomu nič dlžná, rozhodne vám potrebujem ukázať všetky moje novembrové kozmetické prírastky a nákupy. Pretože zasa raz bude o čom písať, ha ha - v novembri išli všetky moje dobré predsavzatia bokom a to som Black Friday v podstate ignorovala!

saveonbeautyblog_guerlain_ruz_na_pery_recenzia

Tuším v posledný októbrový deň mi dorazil vianočný kufrík od Estée Lauder, ktorý som vám ukazovala už v tomto článku /o jeden rúž z neho až do Vianoc prebieha giveaway!/ a v ďalšom som vám stihla ukázať aj nákup na Notino, kde máte tiež ďalšiu súťaž. Takže sa nezabudnite zapojiť, myslím, že výhry za to stoja! ;)
Pokračujme ale vecami, ktoré ste na blogu ešte nevideli a mali by ste :).
November – ako ho moc kvôli jeho novembrovej prapodstate nemusím – tak bol bohatý na kozmetiku, pochádzajúcu zo spoluprác a ja ani neviem od samej radosti, čím začať!
Moja zbierka guerlainích Kiss Kiss rúžov, ktoré považujem za tie najlepšie rúže na pery ever, sa rozrástla vďaka Elninu o ďalší kúsok. V ako inak než výraznom ružovom odtieni, že. Recenzie sa dočkáte už čoskoro. 

saveonbeautyblog_max_factor_panstik_mejkap_recenzia

Naopak, napísať recenziu som už stihla na ďalšiu vecičku, ktorú som si vybrala na testovanie, Pan Stik mejkap a korektor v jednom od Max Factor. Rozhodne vám ho môžem len a len odporučiť – obzvlášť, ak veľa cestujete alebo každé ráno nestíhate do práce či do školy! ;)

saveonbeautyblog_dead_sea_minerals_kozmetika_recenzia

saveonbeautyblog_dead_sea_minerals_anti_wrinkle_cream_recenzia

Príjemne prekvapila aj pí-ár nádielka od deadseamineral.sk v zložení telový a kúpeľový olej, pleťový peelingkrém proti vráskam Mon Platin DSM. Ten olej aj peeling neskutočne dobre voňajú!

saveonbeautyblog_sportique_olej_recenzia

Čo bez pochýb vonia rovnako neskutočne dobre, to sú novinkové parfumované oleje Deoguard od Sportique, ktoré v predstihu testujem. Na e-shope síce ešte naskladnené nie sú, ale budú! :) A teda najmä niektoré budú naozaj voňavou bombou...
Poslednú pí-ár zásielku má na svedomí Déemka

saveonbeautyblog_alverde_konturovacia_paletka_recenzia

Dobrovoľne som sa rozhodla pozrieť bližšie na zúbok slávnym sypkým púdrom od Alverde a popritom som očekovala aj kontúrovaciu paletku tejto istej značky. Testujem ich dennodenne už hádam aj viac ako mesiac, jeden púder mám doma ešte od leta, pokiaľ si dobre pamätám - takže zďaleka nemôžem povedať, že by išlo len o moje prvé dojmy! A tie sú, konečne, maximálne pozitívne! Viac sa dozviete v článku, ktorý bude tiež čoskoro.
No a na záver sme sa konečne dopracovali k tým naozajstným nákupom, ku ktorým vám tiež potrebujem povedať nejaké to slovko :). Toaletku od Avonu ste už na blogu videli. 

saveonbeautyblog_avon_soft_musk_delice_toaletna_voda_recenzia

Ako som už niekoľkokrát spomenula, recenzia bola písaná síce v záchvate prvotného nadšenia, ale to úprimné nadšenie pretrváva doteraz! Skvelá vec, ktorá poteší každú milovníčku gurmánskych vôní, viac si prečítajte v recenzii. 

saveonbeautyblog_kozmeticke_nakupy_november_2019

Po sto rokoch som v Yves Rocher predajni natrafila na môj zamilovaný kávový sprcháč, ktorý som uchmatla rovno v tej najväčšej, tuším 400 ml verzii. Vonia stále rovnako božsky a potešil ma hádam viac ako celý kufor Estée Lauder! :) Po rokoch som neodolala ani nejakému balzamu na pery od Baley, ktorý tentokrát vonia po bielej čokoláde. V skutočnosti síce po nej skôr smrdí a jeho účinky sú rovnako na prd, ako boli aj vždy predtým, ale viete čo? Mažem sa ním posledné týždne naozaj celkom rada! No a odličovací olej od Nivey? Na ten vám sem dám asi aj samostatnú recenziu, pretože za tých pár slov naozaj stojí.
No a týmto by sme mohli vlastne dnešný článok aj ukončiť. Podľahli ste novembrovému nákupnému ošiaľu aj vy alebo sa vám podarilo udržať sa na uzde?

- cc -

6 komentárov:

  1. Ani jsem se nesnažila držet na uzdě, měla jsem v plánu nakupovat dárky pro ostatní a spíš jsem odměňovala sama sebe, ale co už:-D
    Balzámy na rty Balea jsou na tom s kvalitou dost bídně, no, stejně když je nějaká zajímavá vůně, tak si je kupuji, nevím proč, asi si říkám, že za těch pár šupek to musím mít:-)
    Toaletka z Avonu už je objednaná a můžeš za to Ty:-D Olej Nivea mám v plánu si koupit a ty parfémované oleje vypadají taky lákavě:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno ani netušíš, ako veľmi Ti rozumiem! :D
      Tak dúfam, že kúpu toaletky neoľutuješ a budeš spokojná! :)

      Odstrániť
  2. Taky jsem v tomto měsíci nějak nakupovala kosmetiku a dekorativku. Myslím, že minimálně na rok mám zásoby. A to ještě nebyly vánoce. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto mne asi nehrozí, kozmetiku k Vianociam až tak nedostávam :D

      Odstrániť
  3. Nekúpila som si absolútne NIČ !!!
    Ale s MF Panstickom súhlasím, ja ho používam ako korektor na pupáčiky a je skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa teda mne ešte nestalo! :D
      Pan Stik prekvapil aj mňa...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...