piatok 27. decembra 2019

Opunciový olej od PURITY VISION / ďalšia absolútna závislosť!

Hoci pred takým rokom až dvomi o opunciovom oleji bjútyblogerský svet ani nechyroval – aspoň teda ja som v tomto totálne a absolútne out – posledné mesiace opunciové oleje valcujú svet vrások a starnúcej pleti /hehe/ a ktorá prírodná značka ho vo svojom repertoári nemá, tak je tiež totálne out.
To by som nebola ja, keby sa tento boom mne vyhol. Pretože, ako som už svojho času spomínala, môžete vyzerať akokoľvek mlado, čísla skrátka nepustia a keď máte štyridsiatku už takmer na krku, to už ten opunciový olej skrátka riešiť musíte! :D No a nenadarmo mi niečo hovorilo, že opunciový olej od Purity Vision sa stane mojou závislosťou...

saveonbeautyblog_purity_vision_kozmetika_recenzia

Opunciový olej je považovaný za ešte väčší zázrak ako ten arganový – má schopnosť vyrovnávať drobné mimické vrásky, vďaka čomu býva často označovaný za prírodný botox. Okrem toho má mať schopnosť skľudňovať podráždenú pleť a hĺbkovo ju hydratovať, dokonca vraj pri pravidelnom používaní sťahuje rozšírené póry a zosvetľuje kruhy pod očami! Nemusíte sa ho báť ani v prípade, že máte mastnú pleť – ako jeden z mála olejov nemá tendenciu upchávať póry. 

saveonbeautyblog_purity_vision_opunciovy_olej_recenzia

Nechcem vás tu zaťažovať štatistikami, ktoré už zo zásady nudia, ale semienka opuncií údajne obsahujú len 5 percent oleja, takže logika nepustí - na to aby bol vyrobený liter oleja, je ich treba straaaašne veľa a to straaašne veľké množstvo treba pooberať ručne, že... takže cena...
Prejdime ale konečne k opunciovému oleju od Purity Vision. 

saveonbeautyblog_opunciovy_olej_recenzia

Pôvodne som si ho kupovala namiesto očného krému, potažmo séra, ale práve balenie sa nakoniec stalo iniciátorom toho, že som olejček začala používať namiesto nočného krému na celú tvár. Sklená fľaštička /btw, z fialového skla, ktoré cenný obsah lepšie chráni/ má totiž pumpičku, ktorá nie celkom umožňuje cielenú aplikáciu oleja na prst a jedným stlačením môžete olej akurát tak vyprdnúť do dlane. Takže je na vašom uvážení, ako chcete olej používať vy – pretože lacná sranda to určite nie je – a ak ho chcete používať len lokálne na očné okolie alebo na najvýraznejšie mimické vrásky, zvážte asi radšej balenie s pipetkou /prípadne si ju zadovážte samostatne/.
Ja som teda vďaka tomuto faktu začala používať olej na celú tvár. Postačia mi na ňu 3 stlačenia pumpičky. A teda poviem vám, že neľutujem ani omylom! 

saveonbeauty_opunciovy_olej_recenzia

Pamätáte si tento zázrak, od ktorého som ale že absolútne závislá a kupujem ho donemoty už roky? No tak toto bude presne ten istý prípad.
V čase písania tejto recenzie mám olej už takmer spotrebovaný /a keď recenzia vyjde, s najväčšou pravdepodobnosťou produkt už spotrebovaný bude!/ a môžem s čistým svedomím skonštatovať, že sa z účinkov opunciového oleja teším ako kôň! Pretože naozaj pri jeho používaní ostali drobné mimické vrásky o dosť menej viditeľné, pleť pôsobí tak nejak viac zjednotene a rozžiarene, má jemnejšiu štruktúru a vyzerá skrátka krajšie, to je asi to najvýstižnejšie slovo! Takže ja som jasná. Opuncia rulezz a len čo miniem toto balenie, určite budem potrebovať nové!

saveonbeautyblog_purity_vision_kozmetika_recenzia

Na záver pár slov k cenám. Ako som už naznačila, najnižšie teda nie sú – môj opunciový olejček má objem 15ml a vyšiel ma v Déemke na 25 éčok! Na opunciovoolejovom trhu zoženiete veľmi veľa verzií, niektoré lacnejšie, niektoré drahšie, takže si asi vyberiete podľa vášho vkusu, ja ale tento od Purity Vision rozhodne len a len odporúčam.

Zhodnotenie výrobku po spotrebovaní nájdete tu.

Podľahli ste tiež tlaku blogosféry a vyskúšali nejaký opunciový olej? Ak áno, sem s vašimi skúsenosťami! ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Počula som o nom a začína sa mi páčiť. Z olejov mi príde dobrý šípkový. Tiez je po nom pleť krajšia a ma aj istý anti age efekt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šípkový ma tiež láka, aj slivkový... Anti age efekt ja ale potrebujem už poriadny :D, preto som siahla po opunciovom :).

      Odstrániť
  2. Vies porovnat cenu tohoto oleja s inymi znackami? Je to taky stred, ci skor nizsia cenova skupina?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak vezmeme do úvahy pomer cena - veľkosť, tak ide skôr o tú vyššiu cenovú kategóriu. Určite nájdeš aj drahšie, ale čo som pozerala oleje bežne dostupné v slovenských e-shopoch, väčšinou vychádzajú o niečo lacnejšie /niektoré aj o dosť :D/ K ich kvalite sa ale vyjadriť neviem. Treba pogoogliť a poskúšať ;)

      Odstrániť
  3. ja som ešte o ňom predtým nikdy ani nepočula :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som na opunciový olej nabobtnaná od Aji z Beautylife, ale ešte som sa k nemu nedostala. A presne na oči a okolie.
    UVidím či sa pustím do tejto alebo inej značky. Ale mám ju na listine "čo najskôr".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite neváhaj, ja sa neviem dočkať, kedy spotrebujem sérum od Estée a kúpim zasa opunciový olej! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...