piatok 3. januára 2020

IN NEWS december / Čo som už zasa (ne)dostala pod stromček


Čím iným začať nový rok na blogu, než článkom o vianočných darčekoch, pí-ár balíkoch a iných kozmetických prírastkoch? Ehmm, nooo, vlastne toto isté som mala v pláne napísať aj pri recenzii na jeden luxusný rúž na pery, ktorá vás ešte len čaká, ha ha...
Ako každý rok, ani teraz tých kozmetických darčekov zas tak moc nebolo. Tým, že mám tej kozmetiky asi trochu viac, než bežný smrteľník, väčšina mojich príbuzných a kamarátov sa tak nejak stráni toho, aby mi kupovali kozmetiku ako darček a ja na to vlastne ani nefrflem. Napriek tomu, pár odvážlivcov sa tento rok našlo a verte, že potešili! :)

saveonbeautyblog_in_news_december_2019

Môjmu chlapovi som maximálne direktívne hodila pred nos link na kultový J´adore od Diora. Chlap netrocháril a tak som po týchto Vianociach mohla presedlať z mojej miniatúrky na 100vkovú verziu – ktorá síce určite nie je tak ňuňu /ono vlastne to balenie je dosť ohavné :D/, ale tá vôňa, milé moje, tá vôňa!!!
Dior ale nebol jediným voňavým darčekom. Aj keď tie zvyšné boli vlastne „len“ posunuté, nechcené darčeko-nákupy, ktoré nevyšli, ja sa rozhodne vytešujem. No a niečo mi hovorí, že s vôňami Coty L´AimantDsquared2 She Wood sa tu na blogu tiež ešte stretnete.
Potešili ale aj ďalšie kozmetické drobnosti. 

saveonbeautyblog_nakupy_december_2019

Pokračujeme vianočnými darčekmi od sponzorov mojej bjútyblogerskej činnosti. Z Elnina pristál u mňa voňavý boxík s toaletkou Daisy Dream od Marc Jacobs a bodymist Guess Girl. Déemka potešila chutným a tak trochu retro setom od Alverde. Za oba darčeky samozrejme ďakujem, potešili ako vždy.

saveonbeautyblog_elnino_box

saveonbeautyblog_alverde_kozmetika

Ani v decembri som sa nevyhla nejakým tým pí-ár zásielkam za účelom testovania. Celkom konkrétne teda jednej :).
V spolupráci s BENU lekárňou som sa rozhodla otestovať toľko ospevovanú kozmetickú značku CeraVe a vy ste si už mohli na blogu prečítať moje dojmy z telového mlieka a krému. Vecičiek bolo ešte o niečo viac, takže len čo usúdim, že je vhodný čas na publikovanie svojich skúseností s týmito patladielkami, budete si môcť o značke CeraVe prečítať opäť.

saveonbeautyblog_cerave_spolupraca

Okej, pokračujeme ďalej a nalejeme si čistého vína. Darčeky samej sebe nie sú v decembri u mňa ničím výnimočným a tejto tradícii som ostala verná aj v roku 2019 :)

saveonbeautyblog_thebalm_kozmetika

saveonbeauty_bioderma_kozmetika

Najviac som sa potešila Nude Beach paletke očných tieňov od theBalm, ktorú som vhodila do virtuálneho nákupného košíka spolu s darčekom pre moju kamošku, ale aj taštičke produktov z radu Atoderm od Biodermy či zubným pastám Ecodenta – btw, jedna z nich bola akožedarček pre môjho chlapa, z logických dôvodov sa jej používaniu nevyhýbam ani ja /jeho darček, moja skrinka v kúpeľni :)/.

saveonbeautyblog_nova_kozmetika

No a jo, to by bolo vlastne už všetko. Ešteže som sa nemusela k ničomu príliš rozkecávať, keďže ako tak pozerám, zas tak úplne málo toho nebolo.
Teraz už sa môžete chváliť vašimi darčekmi vy ;), kľudne aj tými nekozmetickými. A tiež si na Vianoce kupujete darčeky samé sebe? :)

- cc -

4 komentáre:

  1. To jsem slýchala pořád, že toho mám moc a kosmetické dárky by byly nošení dříví do lesa, ale já jsem si Ježíška postupně převychovala, takže i když toho mám dost, tak už ví, že kosmetika vždy potěší:-)
    Ale to mi nebrání obdarovávat se i sama, letos jsem si udělala radost paletkou Too Faced:-)
    A Tvoje dárečky moc hezké, nejvíc se mi líbí paletka, zubní pasty a balíček od ElNino:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Paletka od Too Faced bude určite dobrou voľbou ;) /minimálne to teda predpokladám, žiadnu som ešte neskúšala :D/
      Ako to je jasné, pokiaľ nemám nič konkrétne v hľadáčiku, čo by som rada, každému vysvetľujem, že kozmetika je u mňa stávka na istotu :).

      Odstrániť
  2. Kozmetické darčeky som tento rok pod stromčekom nenašla, ja si kupujem všetko priebežne.
    Môj manžel má december extra náročný pracovný, takže sme sa dohodli, že mu: a) pošlem do mailu tipy na darčeky (všetky tipy využil) a b) kúpim si sama knihy.
    Takže som si našla hodinky Festina a šperk od Petry Tóth a kopec drobností.
    P.S. spoluprácu s Benu ti závidím. Môžu dať aj mne, ja u nich nakupujem cez e-shop takmer každý mesiac a lieky vyzdvihujem už iba u nich :)))). A že toho teeda je !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže super, všetci boli spokojní, Ty aj manžel :D
      V Benu nakupujem rada aj ja už roky, objednám a nechám doručiť do lekárne :) a čo sa spolupráce týka, bola by som rada, keby pokračovala, uvidíme...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...