pondelok 6. januára 2020

KissKiss od GUERLAIN / najlepší rúž ever!


Okej, čomu inému venovať prvú recenziu na blogu, než luxusnému rúžu na pery? Toto si ja odpustiť skrátka nemôžem! :) Môj najobľúbenejší rúž na pery ever si totiž vyslúžil ďalšieho kamaráta do zbierky a ja vám ho dnes ukážem.

Ak by ste si chceli pripomenúť články na môj najobľúbenejší rúž na pery ever, nájdete ich napr. tu alebo tu alebo tu :). Rúžov na pery, vrátane tých z kategórie high-end, som poskúšala naozaj už dosť a po tých bohatých, niekoľkoročných skúsenostiach môžem smelo skonštatovať, že KissKiss rúžom od Guerlain dokáže konkurovať len máločo. Alebo – aby som bola úplne presná – nekonkuruje im nič.
Na moje nesmierne potešenie značka Guerlain prišla túto jeseň /pokiaľ ma pamäť a ofiko stránka výrobcu neklame/ s limitovanou edíciou obalov týchto rúžov a zahalila ich do farieb odtieňov rúžov samotných. No lahôdka neskutočná, snáď ma chápete – to každá rúžová maniačka potrebuje! Keď si spomeniem, že som z vizuálu môjho prvého KissKiss rúžu spočiatku neskákala tri metre do výšky...

saveonbeauty_guerlain_ruze_na_pery_recenzia

Vďaka Elninu som si mohla vybrať na otestovanie odtieň 361 Excessive Rose. Tento odtieň zoženiete aj v klasickej verzii KissKiss rúžov, ja som ale z pochopiteľných dôvodov siahla po tom limitkovom. Ide o  výraznú, studenú cyklámenovú ružovú farbičku, ktorá fuckt nedovolí, aby vás v dave niekto prehliadol a toto presne mne úplne že najmaximálnejšie vyhovuje – povedala by som, že ide o lesklú a možno o pidikvapôčku studenšiu verziu mojej milovanej pastelky od Astor v odtieni Vivid Divine

saveonbeautyblog_guerlain_kisskiss_361_excessive_rose_swatch

Ako je to už pri týchto rúžoch zvykom, pigmentácia nie je na prvý dojem taká dychberúca, avšak dá sa veľmi jednoducho a rýchlo navrstviť do naozaj intenzívneho krytia – takže v konečnom dôsledku vám garantujem, že s týmto problém mať nebudete ani vy.
Teraz už ale pokračujme popisom tých vlastností, ktoré sú na tomto rúži to najluxusnejšie. KissKiss rúže sú totiž tak neskutočne komfortne krémové, ako som sa s tým ešte pri žiadnom inom rúži nestretla – nanášanie farby na pery je naozajstný pôžitok všetkých pôžitkov, hýčkanie samej seba a vy vlastne ďakujete bjútyblogerskému bôžikovi všetkých rúžov na pery, že tomuto fešimu dal o niečo slabšiu pigmentáciu a vy si tak bez výčitiek môžete tou tyčinkou behať po perách hore-dolu takmerdonemoty...

saveonbeauty_guerlain_kisskiss_creamy_shaping_lip_colour_lipstick_review

Rúž tak zanechá na perách nielen komfortný pocit, ale ten komfort doslova na perách aj vidíte. Rúž nie že nezvýrazňuje, ale dokonca ukryje prípadné nedokonalosti na vašich perách, ktoré vďaka nemu vyzerajú veľmi šťavnato, prirodzene, sú zhydratované a skrátka dokonalé!

saveonbeautyblog_guerlain_kisskiss_creamy_shaping_lip_colour_lipstick_excessive_rose_review

To ale nie je všetko. Určite teraz budete od tohto rúžu očakávať, že ako jednoducho s ním dosiahnete dokonalé pery, tak jednoducho vám z nich aj zmizne. No ale to ani omylom, vážené!
Ďalšou úžasnou vlastnosťou tohto rúžu je fakt, že napriek tomu, že ide o rúž hydratačný, krémový, tak je jeho výdrž skutočne obdivuhodná! Uznávam, nie každá dokáže nosiť rúž na perách tak, ako ja :D /bez akéhokoľvek domýšľania si/, ale naozaj stačí dať si čo i len trochu pozor a ten rúž sa bude z vašich pier vytrácať tak moc prirodzene, že v podstate nebude potrebné upravovať ho počas dňa, potažmo tie úpravy budú len minimálne – ak budete chcieť na intenzite farby pridať, tak pridáte, ak nebudete, pokojne nechajte rúž vytratiť sa, bude to vyzerať furt prirodzene a furt dobre.

saveonbeautyblog_guerlain_kisskiss_lipstick_review

Bonusom je úžasná vôňa, ktorá je charakterizovaná ako zmes fialiek a vanilky s iskrivým tónom červeného bobuľového ovocia. Ja ju ale označím veľmi jednoducho a jednoznačne za úchvatnú retro vôňu, ktorá týmto rúžom dodáva ešte ten posledný punc luxusu.
Nuž, čo viac dodať... Je vám jasné, ako moc milujem tento rúž na pery a mám pocit, že som schopná nosiť ho na sebe v akomkoľvek odtieni, tak úžasný je. Ak frčíte na ružovej na perách ako ja, tak vám moju Excessive Rose môžem len odporúčať, rozhodne si ale na svoje prídu aj milovníčky decentnejších odtieňov, ponuka je výborná.

saveonbeautyblog_guerlain_kisskiss_ruz_na_pery_recenzia

No a viete čo... Ja úplne že najviac maximálne nutne potrebujem nie že ďalšie odtiene, ale dokonca aj do rezervy tie, čo už mám vo svojej zbierke! A to už asi o niečom vypovedá :).
Zoženiete na Elnine za cenu v priemere cca 17-18 éčok. Howgh.

Kto vlastní vo svojej zbierke aspoň jeden KissKiss rúž od Guerlain?

- cc -

4 komentáre:

  1. Verím, že si spokojná. Ja som kedysi Guerlain rúže zbožňovala, až do času kým som nenatrafila na Dior Rouge Dior :).
    Aktuálne mi už roky vyhovuje táto značka a mám svoje obľúbené odtiene.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten sa stále chystám a už by som to asi fakt mala zrealizovať tento rok!!! :)
      Ale čo sa Guerlain rúžov týka, nie všetky sú také úžasné, aby bolo jasno!!! :D TOP sú len KissKiss v lesklom finiši :).

      Odstrániť
  2. Z tvojich recenzií som na ten rúž namotaná už až-až. Akurát si musím nájsť nejaký svoj vhodný odtieň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D plne chápem.
      Myslím, že s výberom odtieňa nebudeš mať väčší problém, ponuka je slušná. A na nete tie ich ceny zas také závratné nie sú, občas dokážeš natrafiť na niektoré kúsky aj za menej ako 15 éčok!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...