piatok 17. januára 2020

Spotrebovanci za december / kopec must-have produktov!!!

Tak jo, uznávam. Za december tu toho máme fuckt pekelne málo, čo sa spotreby kozmetiky týka. Ale!!! Pokračujeme v pozitívnom duchu posledného out news článku! A s mne vlastným uspokojením môžem skonštatovať, že tentokrát tu máme v podstate lahôdku za lahôdkou a ja som vlastne rada, že všetkým týmto kúskom môžem dnes dopriať ich povestných päť - a možno aj desať - minút slávy :).

saveonbeautyblog_out_news_december_2019

A teda ako vždy, zbavme sa najprv stálic, ktoré vám len nalinkujem - mikroceruzka na obočie od Catrice /okej, v dohľadnej dobe vám ukážem konečne aj niečo nové, čo sa úpravy obočia týka!/ a pleťová voda s výťažkom z ruže od Avonu, tentokrát rovno o počte dva kusy.
Ďalej ale už budeme pokračovať obšírnejšie.

Dá sa povedať, že môj objav roka na poli skincare! Absolútne a bezvýhradne túto Vec zbožňujem a rozhodne potrebujem ďalšiu fľaštičku. Okrem toho, že pleť pri a aj po jeho používaní vyzerá dobre /a naozaj vidím, že aj tie jemné vrásky vyzerajú dobre! :D/, veľmi mi vyhovuje aj fakt, že na nočnú regeneráciu pleti používam niečo prírodné, luxusné a funkčné! Myslím, že must-have pre každú jednu beautymaniačku – a nielen tie vyšších vekových kategórií! :)

saveonbeautyblog_out_news_december_2019


Opäť niečo, čo potrebujete! Táto maska je asi najlepšou hydratačnou pleťovou maskou, aká kedy prešla mojím ksichtom, bez debaty. Pokožka, aká ostane po zmytí jej zvyškov, je vždy tak neskutočne zhydratovaná a doslovne nažraná, že toto vidím na súčasť povinnej kozmetickej výbavy každého, čo trpí na suchú až extrémne suchú pleť ako občas ja. Skrátka ďalší must-have...

Dnes sa nám to tu absolútnymi must-have produktami len tak hemží. Ten posledný predstavuje pre mňa nová riasenka, ktorú po v podstate prvom vyskúšaní môžem pasovať za TOP riasenku z drogérie /a myslím, že nielen z drogérie!/ a môj najnovší objav, ktorému plánujem byť verná do konca existencie sveta /samozrejme v prípade, že nebudem mať žiadnu inú riasenku na testovanie/. Myslím, že táto fešanda zosadila z prvého miesta aj moju milovanú riasenku od Maybelline a rozhodne stojí za to, aby ste si ju v stojane Catrice všimli!

saveonbeautyblog_out_news_december_2019

Prvá vec tohto článku, o ktorej nemôžem povedať, že je to must-have, ale rozhodne išlo o fajn šampón! Možno žiaden zázrak, no vlasy som pri jeho používaní mala v slušnom stave - aj keď jo, je otázne, nakoľko to bola zásluha tohto šampónu. Ale myslím, že stojí za úvahu, či nevyskúšať celú líniu Collagen Power...

PANTENE 3 Minute Miracle Intensive Repair kondicionér
Kondicionér, ktorý sa tváril, že je maska. Tak nejako by som túto vecičku asi charakterizovala a vlastne mu ani nebudem protirečiť. Išlo o hustú, pekne voňajúcu hmotu, ktorú ste si napatlali do umytých vlasov, nechali pôsobiť, koľko ste chceli a vaša slama na hlave bola určite v použiteľnom stave, to zas né že né! Opäť možno zázrak vyslovene ani nie, ale dobrý kondicionér, ku ktorému by som sa v pohode vrátila, to áno.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia

No a prekvapivo, sme na konci! :) Rok 2019 uzavriem ešte prehľadom najlepšej skincare a budeme to mať definitívne z krku. Zatiaľ mi môžete dať vedieť, či aj vy používate niečo z tých klenotov, o ktorých som vám v dnešnom článku napísala ;).

- cc -

2 komentáre:

  1. Tak tu Catrice Eyeconistu jsem si kupovala na Tvé doporučení, je to má první řaseka od téhle značky a zatím fakt NADŠENÍ:-) Teď mám neodolatelnou chuť vyzkoušet i nějakou jinou řasenku téhle značky, to jako kdyby tam byl podobný skvost:-)
    A jinak klasika, mikrotužka na obočí Catrice a pletová voda Avon, tu bych ocenila v balení aspoň tak 500ml, protože těch 100ml je vážně nic.
    Jo a opunciový olej, zase něco, co pravděpodobně budu muset mít..a já se divím kam se ty peníze pořád kutálí:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD poznám...
      Tak sa veľmi teším, že som Ťa s tou riasenkou poinšpirovala, aj podľa mňa je úžasná - teraz testujem jednu parfumérkovú a na Eyeconistu sa nechytá ani omylom!!!
      No a čo sa týka ružových pleťových vôd, naposledy som z katalógu vzala tuším 5 tých fľaštičiek!!! O čo by bol život ľahší, keby mala jedna z nich 500ml... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...