pondelok 10. februára 2020

IN NEWS január / Nákupný štart do nového roka!


Zdá sa, že nový rok rozbieham vo veľkom štýle. Ako jo, uznávam, že sa januárové nákupy celkom dosť nesú v znamení #vypuknetretiasvetovátrebaurobiťzásoby, ale zas určite viete pochopiť aj to, že keď máte možnosť dostať sa k veci, ktorú pravidelne používate a za pár drobných, tak nie je ani ľahké, ale ani rozumné odolávať! :)

saveonbeautyblog_elnino_tip_na_nakup

Začnime mojou objednávkou na Elnino. Doplnila som nielen zásoby overených stálic typu pleťová voda od Clinique alebo moja obľúbená vôňa Jimmy Choo Illicit, ale aj rozšírila odtieňovú zbierku Pan Stik mejkapov od Max Factor a hlavne – konečne som sa dokopala k vyskúšaniu toľko ospevovanej mikroceruzky na obočie od Benefitu! Btw, to biele čudo na fotke je tento krém od Nuxe:

saveonbeautyblog_nuxe_kozmetika_recenzia

Mala som ho na testovanie pár rokov dozadu tiež z Elnina a keďže sa mi moooc pozdával, túto zimu som sa rozhodla frčať na ňom opäť! :)
Nákupy do zásoby, asi tak môžem popísať ďalšie fotky a viac slov hádam ani nebude treba.

saveonbeautyblog_avon_ruzova_pletova_voda_recenzia

saveonbeautyblog_nivea_micellair_recenzia

No ale uznajte, keď niečo milujete... Navyše, tie micelárky od Nivey /a nie, nie sú to tieto dvojfázové!!! :)/ boli v akcii a s využitím bodov na vernostnej karte v Déemke ma jedna vyšla v prepočte na asi tak 2 éčka!!! 
A myslím, že bude aj recenzia.

saveonbeautyblog_nakupne_tipy_januar_2020

Prírastky na tejto fotke sú taká všehochuť. Už teraz ale môžem povedať, že ten lak od Catrice prekvapil viac ako príjemne! A krém na ruky od Baley? Ten som samozrejme chcela v tej marhuľovo - vanilkovej verzii, ale keďže ju v predajni nemali, siahla som po kombinácii kokos - levanduľa a akože... nie je to bohviečo! No, veď nevadí, nemusí vždy všetko vychádzať podľa predstáv Claire Clairmont.

saveonbeautyblog_dead_sea_minerals_kozmetika_recenzia

Nádielku zo spoluprác som si tentokrát nechala na samý záver. Slušná kôpka mi prišla na testovanie z e-shopu deadseamineral.sk, takže sa môžete chystať na ďalšie recenzie mojej obľúbenej značky. Akurát rozmýšľam, čo budem robiť s tou soľou, či si ňou soliť chlieb alebo posýpať chodníky pred domom. Nevydalo, no... :) 
Každopádne, na testovanie ostatných vecí sa teším a rovnako aj na to, ako sa s vami podelím o svoje dojmy.

saveonbeautyblog_mon_kozmetika_recenzia

Posledná vec na testovanie mi prišla z Déemky. Teda, ja som si ju v podstate dobrovoľne vybrala, ale zdá sa mi po prvom vyskúšaní, že to bude trochu boj. Určite to ešte nevzdávam a vy mi držte palce. Teda aj tej maske, pretože občas viem byť veľmi rázna! :)
Tak a to by bolo na dnes už naozaj všetko. Tiež ste sa v januári urvali z reťaze s vašimi kozmeticko – nekozmetickými nákupmi alebo ste sa po sviatkoch snažili sekať dobrotu? ;)

- cc -

4 komentáre:

  1. Ta zásoba pleťových vod od Avonu:-) Ale taky je beru ve větším, spotřebovávám je ve velkém, navíc velikost balení je na moje potřeby dost pidi:-) A vyživující olej na rty od Avonu skvělá věc, naprosto ho miluji. A chválit budu i micelárku od Nivei..a na zbytek si počkám na recenze, jestli tam bude nějaký objev:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poteším Ťa, pár objavov sa nájde a dokonca aj jeden MEGAobjav, takže recenzie budú a zatiaľ si môžeš tipnúť, čo z dnešného článku ma tak dostalo - myslím, že nebude až také ťažké uhádnuť :)...

      Odstrániť
  2. Ty ma vari na ten Max Factor aj prehovoris :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No za tie prachy sa to hádam aj oplatí vyskúšať :) pre mňa prekvapko roka. Ale je mi viac ako jasné, že zrovna takýto mejkap nemusí každému sadnúť...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...