piatok 20. marca 2020

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme / Hejtujem slávnu riasenku!


Dnes mám extrémnu, ale že extrémnu chuť byť za fakt že strašne stručnú. Viem, ako moc individuálny kozmetický produkt sú riasenky a viem ako moc komplikované sú tie moje chcípance, čo mám na očiach... Ale ak vás sklame na tomto poli bojovom high end produkt, viete, že obzvlášť u mňa na blogu to zaváňa pekným prúserom! :)
A tak sa už vopred ospravedlňujem všetkým z vás, ktoré túto vec milujú – a viem, že také sa medzi vami nachádzajú - ja ale svoj názor na Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume riasenku od Estée Lauder na blog dať jednoducho musím :).

saveonbeauty_estee_lauder_kozmetika_recenzia

Fakt sa nechcem tentokrát nejako moc rozkecávať na tému, ako vec luxusne vyzerá a aký má kvalitný obal a blablabla, to je snáď každému jasné, keďže ide o značku o akú ide. Moje prvé dojmy z tejto riasenky sa ale rovnali zdeseniu, to je holý fakt, takže nejaký ten pokec si predsa len zaslúži :D.
Riasenka od Estée, ktorá je vlastne v rámci portfólia značky celkom dosť ospievaná, by mala byť primárne riasenkou objemovou a v podstate sa výrobca celkom trafil. Nebudem vám ďalej radšej moc popisovať, aké ostatné vlastnosti sa jej pripisujú kade-tade po internete, pretože ja osobne súhlasím akurát tak s tým objemom, potažmo zahustením rias.
Akože smrteľne vážne, otrasnejšiu riasenku som asi nemala! :D Otrasnejšiu pre mňa, off course, ale túto invektívu si skrátka neviem odpustiť.
A problémom je pre mňa samotný aplikátor.

saveonbeautyblog_estee_lauder_riasenka_recenzia

saveonbeautyblog_estee_lauder_sumptuous_extreme_lash_multiplying_volume_riasenka_aplikator

Uznávam, možno má vplyv na môj názor aj to, že pred touto riasenkou som používala moju milovanú Eyeconistu od Catrice s pidikefôčkou, ale táto riasenka má tak megamonštrózne obrovitánsku kefu - na fotke pôsobí omnoho menšie!!! - že je to pre mňa až nepochopiteľné!!! Nemyslím si, že moje oči sú malé – skôr naopak – ale mám neodbytný pocit, že toto čudo sa na moje oko skrátka nevmestí! Znie to strašne, čo?
Aplikátor je to inak klasický štetinkovitý, ku koncu sa mierne zužujúci a vlastne by s ním nebol problém, keby bol aspoň kúštik užší a kratší. Ehm, pardon – tak o polovicu užší a kratší.
Keďže ale je, aký je, mám veľké problémy manipulovať s ním pri líčení a najmä v prvých týždňoch sa mi nalíčiť mihalnice bez toho, aby som si viečko neupatlala, jednoducho nepodarilo!
No a keďže sa vlastne dodnes riasenkou tak akosi bojím manipulovať v blízkosti nalíčeného oka, no tak tie mihalnice aj adekvátne tomuto faktu vyzerajú. Sú skrátka naozaj len zahustené, ale inak pôsobia vlastne veľmi chudobne – sú strapaté, nevytočené a ani to predĺženie nie je ktovieaké! Ach jaj...

saveonbeautyblog_estee_lauder_sumptuous_extreme_lash_multiplying_volume_riasenka_recenzia

Ku cti riasenke slúži asi len to, že sa ňou dosť dobre líčia riasy spodné. Keďže ale ja zvyknem nielen že nekombinovať riasenky pri líčení, ale dokonca ani mať otvorené dve riasenky, tak je toto pre mňa v podstate absolútne bezpredmetná výhoda. Bohužiaľ.
Trošku sa mi podarilo riasenku prečurať tým, že som pri aplikácii jednotlivých vrstiev líčila mihalnice na striedačku a nechala tak jednotlivé vrstvy pár sekúnd preschnúť, ale žiadna hitparáda to teda nie je ani v tomto prípade. Btw, bohato stačia dve vrstvy...

saveonbeautyblog_estee_lauder_sumptuous_extreme_lash_multiplying_volume_riasenka_recenzia

Neviem, čo viac dodať a skončím tým, čím som aj začala. Riasenky sú naozaj strašne individuálna vec a ja ďakujem pánubohu za to, že mi vyhovujú hlavne tie drogérkové, ktoré stoja pár drobných! Túto zoženiete napr. na Elnine za cécéá dvacku, nechcite vedieť, čo stojí v parfumérii...

Zhodnotenie riasenky po spotrebovaní nájdete tu.

Poznáte túto riasenku? A schválne, ktorá z vás ju miluje? :D

- cc -

4 komentáre:

  1. Nepoznám, no tá kefka vyzerá dosť dlhá. A sama neviem, či by som do riasenky toľko investovala. Sú lepšie za lepšie ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá kefka je OBRDLHÁ!!!
      A ja by som nezainvestovala teda URČITE - do tejto už vôbec nie /bola súčasťou vianočného kufríka/, ale asi ani do žiadnej inej! Možno max nejakých 10-12€... Alebo možno keby som trpela nejakou alergiou... :D

      Odstrániť
  2. Ach jo, tuším ju mám niekde pripravenú na testovanie... Snáď je to iná :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD No tak úprimnú sústrasť, až to bude táto! :D
      Ale nie, možno budeš príjemne prekvapená a určite daj vedieť :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...