piatok 27. marca 2020

Produkty s dierou / Obľúbená dekoratívka!


Na dnes som si pre vás pripravila niečo nie úplne tradičné. Asi tento článok za tag úplne označiť nemôžem, ale nejaká tá inšpirácia po internete koluje, takže si to kľudne vysvetlite každá po svojom. Dnes som sa rozhodla, že vám pekne pokope ukážem všetky svoje produkty s dierou – teda dekoratívku, kde už štetcom, potažmo prstom deriem dno.
Nechcem, aby ste to chápali tak, že vám chcem ukázať všetky svoje najlepšie produkty z dekoratívky, rozhodne ale patria do kategórie dobréešte rozhodnejšie do kategórie najčastejšie používané. Z tých najrôznejších dôvodov. A ak vás zaujíma, aké to sú, tak čítajte ďalej! :)

saveonbeautyblog_najlepsia_kozmetika_recenzia

Začnime vecou, ktorú hádam ani nemôžem označiť za produkt s dierou, ale skôr za posledné zvyšky produktu, zrelé na vyhodenie! :D Za normálnych okolností by som ho do dnešného článku možno ani nezaradila, ale keďže ide o produkt produktov svojej kategórie, tak mu jednoducho musím venovať pár teplých slov. 

saveonbeautyblog_bourjois_pletovy_puder_recenzia

Najväčšiu dieru dnešného článku, ha ha, si oprávnene zaslúžil Healthy Balance pleťový púder od Bourjois. Bohužiaľ, púder sa už nevyrába, resp. prešiel veľkou inováciou /vizuálu, názvu a vlastne trochu aj účinku/ a preto si ho skrátka šetrím. Ide o najlepší fixačný púder, aký som kedy mala, ktorý udržal na uzde mejkap aj korektor na akomkoľvek mieste na vašom ksichte a zároveň sa postaral o to, aby vaša pleť nepôsobila prepudrovane. Naopak, púder, aj keď pleť zmatnil, zároveň jej dodal tiež šťavnatý glow a vyzeralo to dobre. Nuž... viac slov asi netreba.

saveonbeautyblog_highlighter_review

Osobitnou kategóriou sú rozjasňovače, ktoré asi nie sú produktom, čo by sa spotrebúval nejako extrémne často, napriek tomu ich tu mám ja hneď dva. Kultová Mary-Lou od theBalm je určite jeden z najlepších rozjasňovačov ever, ktorý vám s prehľadom dokáže zabezpečiť efekt diskoguľa - ak budete chcieť! 

saveonbeautyblog_thebalm_rozjasnovac_recenzia

Bol to zároveň môj celkom prvý púdrový rozjasňovač, takže ten vizuálny stav je aj tak trochu logický, že. Na úplne opačnej strane stojí rozjasňovač od trend IT UP vo verzii 020. Ten patrí skôr do kategórie decentnejších rozjasňovačov, s ktorým prehnať to je naozajstné umenie, ale práve toto mne osobne na bežný deň vyhovuje!

saveonbeautyblog_trend_it_up_natural_radiant_highlighter_recenzia

Mojím najviac používaným bronzerom v časoch, keď nie som príliš osmahnutá slniečkom, je matný bronzer od Gabriella Salvete. Podtón je pre mňa akurátny – rozumej: nie extrémne teplý, ale áno, teplý! – a tiež odtieň primeraný. 

saveonbeautyblog_gabriella_salvete_bronzer_powder_recenzia

Vlastne ani neviem, či môžem jeho /ne/kvalitu nejako extra hodnotiť vzhľadom k tomu, že pri aplikácii bronzerov celkovo zvyknem mať extrémne ľahkú ruku, ale ak vezmem do úvahy porovnanie s Terracottou od Guerlain, ktorú používam v lete, ja mu naozaj nemám čo vyčítať! Pigmentácia dobrá, výdrž s prehľadom celodenná... Za tú cenu rozhodne odporúčam.

saveonbeautyblog_alverde_professional_contour_highlight_recenzia

Asi najnovším prírastkom s dierou je kontúrovacia paletka od Alverde. Ako som už v recenzii spomínala, prvýkrát v živote sa mi stalo, že som recenziu na dekoratívku, ktorú som dostala v rámci spolupráce, písala v čase, keď už v hneď dvoch panvičkách boli vydraté diery až na dno /všetko máte vysvetlené v článku :)/, to ale nič nemení na fakte, že tá paletka je naozaj topková! Celá. Skutočne excelentná kvalita a nielen na drogérku... Ak ju niekde v Déemke zbadáte, rozhodne po nej chňapnite. Neoľutujete.

saveonbeautyblog_oriflame_the_one_contouring_kit_recenzia

Mojím ďalším veľkým obľúbencom – a nielen na cesty – je kontúrovacia paletka od Oriflame. Precestovala so mnou už asi polku sveta, čo je teda na nej aj vidieť :D, ale rozhodne po nej rada siaham aj keď som doma pri každodennom líčení! Opäť mi tie farbičky vyhovujú najmä v zime, keď som za bleduľu, ale tá kvalita tiež stojí za povšimnutie! Okej, do bronzeru a lícenky paprčami príliš nesiaham, ale ten rozjasňovač, ten má konzistenciu naozaj priam luxusnú! Napriek tomu, že je studený a ja uprednostňujem práve teplejšie rozjasňovače, mám k nemu určitý vzťah, ktorý nemôžem poprieť :).
Jo a všimli ste si, že malá dieročka je už aj v ňom? :)

saveonbeautyblog_thebalm_paletka_recenzia

Posledným púdrovým /odfoteným :D/ produktom v dnešnom článku je multifunkčná paletka Balm Jovi od theBalm. Skrátka, theBalm tie púdrové produkty vie, to veru áno...
Snáď s výnimkou večne uprášených leskov na pery v tejto paletke milujem absolútne všetko, vrátane rozjasňovača a lícenky, s ktorou som sa konečne naučila pracovať! No a očné tiene? Presne na nich vidíte moje obvyklé denné a maximálne minimalistické líčenie očí... Trošku teplejší odtieň Allegro je skrátka u mňa stávka na istotu nielen v kombinácii s Adagio alebo na fotke čiastočne ukrytým Third Eye Blinded, ale aj samostatne len na jemné vykontúrovanie oka! Jo, presne na to mi je všetkých mojich miliónosemdesiatšesť paletiek očných tieňov...

saveonbeautyblog_avon_mark_podkladova_baza_pod_mejkap_recenzia

Pri úplne poslednom produkte dnešného článku dvojnásobne platí to, čo som vám povedala hneď v úvode – rozhodne nemusí nutne ísť o najlepší produkt na svete, keď mu deriete dno... Podkladová báza pod mejkap od Avonu skrátka účinok a keďže to jej balenie je tak moc praktické, je to ona, po ktorej siaham v bežný deň asi najčastejšie! A to mám doma minimálne dve high-end bázy, ktorých efekt je asi tak miliónkrát lepší...
No a keďže sa mi podarilo na jeden "deravý" produkt zabudnúť, tak si ho omrknite aspoň v pôvodnom článku :). Ide o kompaktný banánový púder od Ecocera, ktorý rovnako, ako je dobrý, je aj pomerne nahrubo namletý a nie úplne pevne zlisovaný :), takže to určite tiež prispelo k jeho rýchlejšej spotrebe, ale! Tento púder je nielen že naozaj dobrý, je aj banánový  a má strašne praktické a kvalitné balenie! A toto všetko sú dôvody, pre ktoré túto vecičku používam často a naozaj rada.

saveonbeautyblog_dekorativna_kozmetika_recenzia

Tak? Čo mi na dnešnú tému viete povedať vy? :) Stačí názov jedného z produktov, ktorý neviete prestať používať! ;) A ak prípadne máte skúsenosť s niečím, o čom som tu písala, budem rada, ak sa s ňou podelíte v komentároch.
No a ja sa ospravedlňujem za niektoré fotky a zaprasené obaly výrobkov, ktoré vyčistiť som sa síce snažila ako drak, ale nie vždy sa mi zadarilo – holt, aspoň vidieť, že tú kozmetiku naozaj aktívne, veľmi aktívne používam :).

- cc -

6 komentárov:

  1. U mňa je na tom takto zlatý očný tieň od Catrice, ten z radu Liquid Metal. Už sa tiež nepredávajú čo je škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niet nad to, keď ti prestanú vyrábať ten naj produkt, aký si kedy skúšala. Smutné... Seriózne by to mali zakázať!!! :)

      Odstrániť
  2. Jej, tak to je perfektný tip na článok, to spravím tiež :)
    z tvojich kúskov tiež obľubujem theBalm Mary-Lou Manizer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klasika! :D Ale je naozaj úžasný...
      Super, potom pošli link, keď bude na svete! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...