pondelok 23. marca 2020

REVLON Photoready Airbrush Effect mejkap / recenzia


Moja zbierka mejkapov je na môj vkus naozaj pomerne rozsiahla. Škrečkovanie takéhoto typu výrobkov nemám dvakrát rada, keďže som presvedčená o tom, že nevydržia večne :), napriek tomu som sa zásobám nevyhla ani ja. Boli časy, keď mi stačil jeden svetlý mejkap na celý rok – off course, bez ohľadu na podtón – to je ale tiež už minulosťou. No a o fakte, že som bjútyblogerka, ktorá sa logicky nedokáže vyhnúť väčšiemu počtu kozmetických zásob, o tom radšej ani nevravím.
Aktuálne moja zbierka klasických mejkapov obsahuje jedenásť kúskov vrátane tých luxusnejších, ale ten asi  naj  má svoj pôvod – prekvapivo – v obyčajnej drogérke. No a ja vám dnes chcem povedať pár teplých slov o jeho blízkom príbuznom :).
Photoready Airbrush Effect mejkap od Revlon.

saveonbeautyblog_revlon_mejkap_recenzia

Ako som na blogu už ikskrát spomínala, odjakživa trpím na trošku rozšírenejšie póry a čo vám budem hovoriť, vekom sa to nezlepšuje ani trochu. Preto rovnako odjakživa počúvam na všetko, čo sľubuje ich vyzmizíkovanie, potažmo aspoň zjemnenie a z tohto dôvodu som neodolala ani tomuto mejkapu.
Paradoxne, kúpený bol v parfumérii, avšak vo výpredaji, takže jeho cena bola rýdzo drogérková, ak nie priam vtipná - nevyšiel ma ani na 4 éčka. Ja som zvolila odtieň 001 Ivory, tajne dúfajúc, že nebude v nejakom tom prasiatko pripomínajúcom podtóne.
Photoready Airbrush mejkap vďaka technológii filtrovania dopadajúceho svetla by mal zabezpečiť vašej pleti nielen žiarivý vizuál, ale najmä dokonalé vyhladenie štruktúry pleti /rozumej: póry zmiznú!/. Zároveň sľubuje vrstviteľné krytie, ktoré môžete vyšpičkovať od stredného až do full intenzity. Mejkap obsahuje tiež SPF 20.

saveonbeautyblog_revlon_kozmetika_recenzia

Asi najslávnejší mejkap značky, kultový Revlon Colorstay ja naozaj milujem. Ja mám verziu pre normálnu až suchú pleť a musím teda uznať, že jeho efekt je úžasný – myslím, že so žiadnym z mejkapov, aké kedy prešli mojim ksichtom /vrátane tých z parfumérií/, som photoshopovejšiu pleť nedosiahla! Preto som bola na Airbrush mejkap moc, moc zvedavá.
No a dnes vám konečne môžem zhrnúť svoje dojmy.
Aby som teda povedala hneď na úvod, s tými pórmi to zas také zázračné nie je – že by ste ich nevideli vôbec, to hádam nie je ani technicky zrealizovateľné. Keď si budete pleť skúmať moc zblízka /ako to robia asi všetky bjútyblogerky, ha ha/, póry tam skrátka uvidíte. Uvedomte si však, koľko ľudí sa na vás pozerá z asi tak päťcentimetrovej vzdialenosti... jo, vaše decko, ktorému je to šumafuk alebo váš chlap, ktorý si myslí, že pór je zelenina!
Globálny vizuálny dojem z mejkapu, potažmo z vašej pleti je totiž veľmi, veľmi dobrý! Čím sa nechcem chváliť /prekvapivo/, chválim ten mejkap!!!

saveonbeauty_revlon_photoready_airbrush_mejkap_recenzia


Prekvapením pre mňa bol fakt, že mejkap obsahuje pomerne veľa drobučkých, ligotavých čiastočiek, ktoré síce v hmote samotnej takmer nevidíte, ale vďaka ktorým vaša pleť vyzerá ako pleť elfa alebo atrapy upíra z akožeupírskej nemenovanej knižno-televíznej série a vyzerá to kua dobre!!!  
Aj keď som si nie istá, či to na fotke po zväčšení uvidíte...
Možno trochu paradoxne, vôbec sa nemusíte báť presne opačného efektu, teda že vám to štruktúru pleti ešte viac zvýrazní - naopak, tú štruktúru si akosi pod týmto mejkapom nevšimnete a všetko vyzerá veľmi prirodzene.

saveonbeautyblog_revlon_mejkap_recenzia

Konzistencia mejkapu je krémová, ale ľahučká a jeho zapracovanie do pleti či už hubkou alebo štetcom bezproblémové. Krytie mejkapu by som označila za vyššie stredné, veľmi pekne pôsobí pleť už po nanesení malého množstva. Rozhodne je ale o niečo menej krycí ako Revlon Colorstay mejkap.
Výdrž na pleti je výborná, rovnako ako aj všetky ostatné vlastnosti mejkapu. Vôbec, ale že vôbec sa nezlieva do vrások a nič neželané nezvýrazňuje, či už použijete primer alebo nie. Btw, s primermi si rozumie, ale nie je problém používať ho samostatne.
Čo sa týka odtieňa, za mňa v tomto v podstate absolútna spokojnosť. 

saveonbeautyblog_revlon_makeup_ivory_swatch


Bledý je na mňa teraz tak akurát /nie som úplná beloba najbelšia ani v zime, ale bledá určite som!/ a jeho podtón by som charakterizovala ako neutrálny s veľmi jemnučkým nábehom byť do žlta – čo mne teda vyhovuje a popravde, prijala by som určite ešte viac žltý podtón. Rozhodne si ale myslím, že príslušným fixačným púdrom drobné „farebné“ rozdiely s prehľadom dokorigujete.
No a čo musím rozhodne vychváliť do nebies, to je samotná pumpička! Ak by som ju mala označiť jediným slovíčkom, tak by to bolo slovo precízna - dávkovanie mejkapu aj v pidimnožstvách je maximálne bezproblémové!

saveonbeautyblog_revlon_photoready_airbrush_effect_mejkap_recenzia

Skrátka veľká, veľmi veľká spokojnosť s týmto mejkapom, Revlon opäť raz ukázal, že mejkapy jednoducho vie! A ja v podstate ani neviem povedať, ktorý z dvoch mejkapov tejto značky je môj obľúbenejší...
Ak by ste chceli mejkap vyskúšať alebo si v aktuálnych dňoch len tak urobiť radosť, mrknite do e-shopu Fann parfumérie, kde ho stále nájdete za akciovú megacenu! Ja osobne som toho názoru, že je naozaj topkový a odporúčam ho aj vtedy, keď v akcii nebude :).

Máte nejakého mejkapového obľúbenca od Revlon?

- cc -









4 komentáre:

  1. Colorstay by som chcela skúsiť, má dobrú povesť asi všade. Doposiaľ je pre mňa top Dermacol 24h a mám doma aj Estee Lauder Double Wear.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte neskúšala žiaden mejkap od DERMACOLu, fooo paaaa ako sviňa! :D
      Ale teda Colorstay vrelo odporúčam, možno ešte kúštik viac než Airbrush. Rozhodne ale za tú cenu... ;)

      Odstrániť
  2. Ja som ho chcela skúšať, ale neviem, jak by fungoval na mojej mastnej pleti... ale Colorstay pre mastnú pleť milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda tak úplne neviem, už len vzhľadom k tým trblietkam, ale zas, za tú cenu... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...