piatok 17. apríla 2020

NUDE beach od theBalm / Najviac používaná paletka!


S recenziami na paletky očných tieňov je to u mňa boj. S čistým svedomím sa môžem zaradiť do špeciálnej kategórie ich aktívnych zberateliek, zároveň ale aj pasívnych používateliek, takže lež vyjde recenzia, je to u mňa naozaj na dlhé lakte. To ani nevravím o tom, že paletku môžete začať používať až po tom, ako ju nafotíte - a nedajboh, že si ju ukoristíte v zimných mesiacoch, keď sa začne stmievať ešte predtým, ako prídete domov z práce... A tak na paletku smutne pozeráte koľkokrát celé týždne a premýšľate, aká asi je...
Toto je presne ten ťažký bjútyblogerský život, o ktorom na mojom blogu tak často píšem :). Dnes som sa ale konečne rozhodla, že nastal ten správny čas na to, aby som vám predstavila – ani zďaleka nie najnovší – prírastok v mojej zbierke paletiek, NUDE beach od theBalm. Pretože sa blíži leto a aj keď ho tento rok pri mori pravdepodobne väčšina z nás nestrávi, tak si tú plážovú atmosféru prinesieme domov aspoň takto :).

saveonbeautyblog_the_balm_paleta_ocnych_tienov_recenzia

Paletka nie je úplnou novinkou nielen u mňa, ale ani v rámci portfólia značky theBalm. Ja som po nej pokukovala už zopár piatkov, až došla do tak dobrej predvianočnej akcie, že som sa rozhodla viac neodolávať.
Púdrové produkty od theBalm celkovo mám ja osobne veľmi rada – a teda asi nebudem sama, že jo. Očné tiene mávajú krásne maslovitú konzistenciu, sú veľmi dobre pigmentované a pri líčení neopadávajú pod oko, čo sú u mňa základné predpoklady pre to, aby som o nejakej paletke povedala, že je dobrá.  A výnimkou nie je ani NUDE beach paletka.

saveonbeautyblog_the_balm_kozmetika_recenzie

To balenie je ako vždy rozkošné, papierové, vybavené praktickým zrkadlom a malým obojstranným štetčekom, ktorý môžete využiť na precíznejšie detaily pri líčení očí, možno aj obočia.
Paletka obsahuje 12 očných tieňov v teplom farebnom spektre, 5 je matných, 7 so shimmerom a o jej praktickosti nemožno polemizovať. Možno si zafrflete na fakt, že sú jednotlivé panvičky s očnými tieňmi tak malé, mne toto ale absolútne a bezvýhradne vyhovuje! Lebo aká je pravdepodobnosť, že spotrebujete paletku očných tieňov, že.
Poďme ale k samotnej kvalite paletky. 

saveonbeauty_the_balm_nude_beach_paleta_ocnych_tienov_recenzia


Značka opäť raz nesklamala a aj v NUDE beach paletke nám nadelila dávku krásne maslovitých a veľmi dobre pigmentovaných očných tieňov, s ktorými to líčenie ide jedna báseň aj tým z nás, čo sme na líčenie očí tak trochu ľavé! Očné tiene sa krásne blendia, nemajú problém s chytaním jedného tieňa na druhý a tiež nejako nadmerne neprášia.

saveonbeautyblog_the_balm_nude_beach_eyeshadow_palette_swatches

saveonbeautyblog_the_balm_nude_beach_paleta_ocnych_tienov_odtiene

Btw, prášivosť!!! Obzvlášť pri paletkách očných tieňov je to niečo, k čomu sa len nerada vyjadrujem, potažmo sa k tomu nevyjadrujem vôbec. Už nejaký ten piatok som totiž toho názoru, že všetko v tejto sfére je len o výbere vhodných aplikátorovtechniky nanášania tieňa na aplikátor a frfľanie na to, že tieň práši, keď po ňom šmrdláte rýchlosťou svetla blendingovým štetcom je skrátka úplne bezpredmetné!
Nebudem vám tu popisovať jednotlivé farby, odtiene si plusmínus viete pozrieť aj samé na fotkách, že. Každopádne, táto paletka je skrátka megadobrá a ak máte rady teplé farbičky na vašich očiach, odporúčam vám ju čo najrozhodnejšie! 

saveonbeautyblog_the_balm_cosmetics_reviews

 saveonbeauty_the_balm_nude_beach_eyeshadow_palette_recenzia


Značka theBalm je v mojich očiach takým zlatým stredom. Kvalita neraz strčí do vrecka aj ten najabsolútnejší high end, ale ceny sú furt niekde okolo hranice prijateľnosti – moju paletku zoženiete na ofiko stránke za niečo málo nad 35€, čo síce asi nie je úplne málo, odporúčam ale určite vyčkať nejakú dobrú akciu, ako sa zadarilo mne a paletka ma nestála ani 17 éčok!!! A to už skrátka potrebujete, aj keby ste nepotrebovali...

Vaše skúsenosti so značkou theBalm?

- cc -



4 komentáre:

  1. theBalm mám veľmi rada, môj úplný favorit je lícenka Hot Mama :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú mám tiež, je výborná! :) Vlastne, asi nič od tejto značky ma ešte nesklamalo...

      Odstrániť
  2. Ja som ešte nemala od TheBalm nič ale hrozne chcem od nich ceruzku na obočie. Asi je čas sa po nej pozrieť.

    AKO SI ZVOLIŤ SPRÁVNE OBLEČENIE NA CVIČENIE?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zrovna tú som neskúšala :D ale tie púdrové produkty, čo mám doma, sú skrátka mega!!! A nie je ich zrovna málo :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...