pondelok 13. apríla 2020

Padlo za vlasť v marci


Niečo mi vraví, že dnes budem za pomerne dosť stručnú. Teda, úplne konkrétne mi to vraví pohľad na fotku so spotrebovanou kozmetikou za minulý mesiac – o tom, že sa dokážem na dve strany rozkecať o obyčajnom sprcháči, o tom nepochybujem - a zároveň sa zamýšľam nad tým, či je vhodné, aby bjútyblogerka bola taká konzerva ako som ja.
Na druhú stranu... Nikdy som o sebe netvrdila, že som správna bjútyblogerka.

saveonbeauty_out_news_marec_2020

Ako každý mesiac, aj dnes začneme stálicami za účelom mať ich z krku. /Tak rozmýšľam, prečo ich teda furt dookola používam?/
BOROTALCO Pure deodorant, CIEN Sensitive umývacia emulzia, BIODERMA balzam na pery, AVON ružová pleťová voda či AVON Care krém na ruky, to všetko sú veci, ktoré mi na poli starostlivosti o telesnú schránku buď bohato stačia, maximálne vyhovujú, alebo ich skrátka zbožňujem. Nič medzi tým :).
K zvyšným produktom z fotky ale už taká skúpa na slovo nemôžem byť.

Jeden z najkomfortnejších pleťových krémov pre veľmi suchú a citlivú pleť! Okrem toho – ako všetky mazadlá tejto značky – vonia priam neskutočne po mede a kamilkách a ja ho skrátka zbožňujem! Aj keď toto bolo len moje druhé balenie...

Príjemné patladielko s peknou, prádlovo čistou vôňou, ktorá opäť spôsobuje závislosť. Krém bol určený na suchú pleť, ja by som ho ale označila skôr za vhodný pre pleť normálnu až mierne suchú – ak máte občas sklony byť za atopicky suchú, tak to na samostatné a dlhodobé používanie asi až tak úplne nevidím.

saveonbeautyblog_out_news_marec_2020

Toto sérum, či pre mňa skôr primer by som v podstate tiež mohla označiť za stálicu, keďže som spotrebovala minimálne už tri, štyri balenia, ale to nemení nič na tom, že môj názor na túto vec je taký, aký je. Pre mňa je to skrátka len primer pod mejkap, ktorý vám trošku zmatní pleť a zjemní póry, ktoré na rozdiel od primerov z drogérie/parfumérie neupchá /aspoň teda tie moje!/. Z dlhodobého hľadiska ale rozhodne nemôžem povedať, že by mal na štruktúru pleti nejaký prehnane pozitívny vplyv. Off course, nepoužívala som ho denne – na to moja pleť nie je dostatočne mastná...

Skvelá vecička na presušenú, drsnú pokožku tela i tváre, ktorá s ňou robí doslova zázraky! Všetky detaily máte v recenzii.

Ďalšia bomba od značky CeraVe a zároveň jedno z najlepších telových mazadiel, ak máte suchú pokožku! Rozhodne odporúčam to najväčšie, kelímkové balenie...

Ak máte veľmi, veľmi suché vlasy, toto rozhodne vyskúšajte. Zázraky to asi úplne nerobí, ale nalejme si čistého vína – už ste sa stretli s nejakou maskou na vlasy, ktorá by ich robila? Ja nie... A toto stojí asi tak 2 eurá. A za mňa ide o výbornú vecičku, aj keby bola 5x drahšia.

saveonbeauty_out_news_marec_2020

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou – ja som si zamilovala dvojfázové odličovadlo!!! Off course, nie na oči. Pleť ale odličovalo tak dokonale dobre a dokonale rýchlo, že toto sa skrátka nemilovať nedá! Už len zmieriť sa s tou dvojfázovou prapodstatou, že...

Od takýchto produktov očakávam len dve veci. Ako inak – aby účinkovali a aby nezanechávali na koži bielu stopu. Tyčinka od Pupy toto všetko spĺňala, takže za mňa spokojnosť. Keďže ju ale doma mám už naozaj veľa sezón, usúdila som, že je najvyšší čas zbaviť sa jej a na leto si zaobstarať nového parťáka.

saveonbeautyblog_out_news_marec_2020

PALMOLIVE Naturals Olive & Milk sprchovací krém
Aaaaa je to tu. Sprcháč. Neviem prečo, značka Palmolive u mňa nie je zrovna preferovaná, ale keď už som sa vlastne neplánovane dostala k tomuto retro sprcháču, musím uznať, že som bola milo prekvapená. Konzistencia bola fajn - taká stredne hustá, povedala by som – a vôňa naozaj veľmi príjemná! No a keď k tomu prirátate vyhovujúci účinok /na sprcháče nie som dvakrát náročná, aspoň v tomto je moja koža úplne, ale že úplne normálna!/... Rozhodne kedykoľvek! A ešte aj rada.

No a sme na konci, toto bola kozmetika, ktorú sa mi podarilo dospotrebúvať v marci. V podstate som zasa bola za dobrú a nemôžem povedať, že by som bola s niektorým z týchto produktov nespokojná. Kiež by mi to tak ostalo... :)
Čo vy? Nakupujete, alebo radšej spotrebúvate staré zásoby v týchto pohnutých časoch?

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja tie spcháče od Palmolive mám práve naopak veľmi rada. Fakt po nich nikdy nemám suchú pokožku čo mi napríklad Balea vie spraviť bez ťažkostí. Samozrejme, vôbec nenahradia telové mlieko ale ten efekt je cítiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmmm, no niečo mi hovorí, že sa im budem musieť pozrieť na zúbok kus bližšie :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...