utorok 30. júna 2020

TOP odtiene rúžov na pery, ktoré zaručene potrebujete!!!

Áno, schválne píšem potrebujete a nie potrebujem! Je vám jasné, že keby bolo na mne, do výberu natrieskam okrem tých rúžov, o ktorých vám budem dnes písať aj záľahu ružových a koralových neóniek a ďalších nemožných odtieňov, na ktorých frčím. Dnes sa ale budem krotiť a ukážem vám zopár rúžov na pery z mojej zbierky, ktoré podľa mňa určite potrebujete mať doma aj vy, nielen ja.

Takže, dnes to nebude o kvalite, ale o farbách!

saveonbeautyblog_guerlain_kiss-kiss-ruz_na_pery

Je jasné, že každá uprednostňujeme iné odtiene rúžov na našich perách a toto ja výnimočne plne akceptujem. Niekto má rád pery neviditeľné a niekomu musia na tvári kričať pozor, idem! Ja teda patrím jednoznačne do kategórie číslo dva, ale pri výbere rúžov, ktoré som sa rozhodla ukázať v tomto článku som sa snažila byť maximálne objektívna. Ako moc sa mi to podarilo, posúdite už vy :).

saveonbeautyblog_guerlain_kiss_kiss_ruze_na_pery

Čo budem objednávať v naozaj blízkej dobe, to je môj absolútny must-have, Kiss Kiss rúž od GUERLAIN v odtieni 360 Very Pink /na fotke vpravo/. Ide o decentnú malinovú farbičku, aká pristane asi každej a môžete ju využiť nielen na bežný deň, ale aj na večer. Klasické Kiss Kiss rúže /rozumej: tie v lesklom finiši/ nie sú až tak stopercentne pigmentované, vďaka čomu sú aj tie najvýraznejšie odtiene akceptovateľné pre široké spektrum príležitostí aj ľudí :).

guerlain_kiss_kiss_ruz_odtien_very_pink
 

Pri značke ostaňme. Všetko, čo má v názve pink, je jednoducho moje a preto sa nečudujte, že som si ulovila aj kúsok, ktorý vám idem ukázať, hoci pink teda skutočne až tak moc nie je! V prípade matnej varianty Kiss Kiss Matte od GUERLAIN v odtieni M376 Daring Pink ide o farbu doslova jahodovú, ktorá má tendencie byť naozaj viac červenou než ružovou. Určite sa ale neľakajte! Nie je červená ako červená...

saveonbeautyblog_guerlain_ruz_na_pery_swatch

Neutrálny a napriek stopercentnej pigmentácii decentne pôsobiaci mix červenej a ružovej s nádychom koralovo-hnedej /ha ha/, možno tak nejak by som túto unikátnu farbu charakterizovala – aj keď sa mi to trochu prieči, pretože milovníčkam nude odtieňov by sa pri tomto popise mohli aj vlasy dupkom postaviť, že jo. Garantujem vám ale, že tá farbička v skutočnosti pôsobí na perách aj tak trochu nude, pretože ten červený základ pôsobí tak akosi utlmene!

saveonbeautyblog_guerlain_ruz_na_pery_odtien_daring_pink

V podstate ani nebudem veľmi kecať, keď poviem, že lesklú verziu odtieňa Daring Pink predstavuje klasický GUERLAIN Kiss Kiss rúž v odtieni 343 Sugar Kiss.

Ja by som bola naozaj prešťastná, keby všetky odtiene sveta mali svoju lesklú aj matnú verziu rúžov na pery! :)

Rúž som si kúpila relatívne nedávno a to len vo forme testeru, takže samostatnú recenziu naň som zatiaľ nepísala a ani to vlastne nejako extra nemám v pláne /lebo milión recenzií na Kiss Kiss rúž, že.../. Vedzte len, že ide o klasickú Kiss Kiss kvalitu a odtieň máte v podstate popísaný o odstavec vyššie :). Musím však priznať, že farbička je oproti matnej Daring Pink kus koralovejšia a ako jej lesklá verzia pôsobí až po usadení sa na perách! Náhľad tu. Na mňa :).

Nechajme ale značku Guerlain konečne na pokoji a prejdime do inej luxusnej sféry.

A snáď konečne vyhoviem aj všetkým milovníčkam nude pier! :)

Základom u mňa pri nude rúžoch je, aby odtieň bol o nejaký ten stupeň tmavší ako moje vlastné pery. Svetlejšie odtiene neakceptujem ani pod hrozbou trestu smrti a vlastne sa mi to nepáči ani na iných ženách, ha ha, snáď to prežijete.

estee_lauder_ruz_na_pery_recenzia

Ideálom všetkých nude záležitostí je pre mňa Pure Color Envy rúž od ESTÉE LAUDER v odtieni 130 Intense Nude. Neutrálny mix hnedej a staroružovej je na perách dostatočne výrazný, ale furt nude a tiež bude sedieť každej jednej z nás. Popravde, spočiatku som váhala, či ho pridať do tohto článku – odtieň zas tak unikátny nie je a identické verzie v lesklom aj matnom prevedení nájdete hádam u každej jednej kozmetickej značky, drogérku nevynímajúc! Napriek tomu si myslím, že tento odtieň je tak moc kultový, že si skrátka v tomto článku byť zaslúži.

estee_lauder_ruz_odtien_intense_nude

Posledný kúsok, ktorý určite potrebujete mať doma, je konečne z kategórie cenovo prijateľnejšej. Obávam sa len, že High Voltage lipstick od NYX v odtieni 05 Flutter Kiss už asi tak ľahko nezoženiete!

nyx_high_voltage_ruz_na_pery

nyx_high_voltage_ruz_odtien_flutter_kiss

Myslím si, že toto je nielen najstudenší odtieň rúžu na pery v mojej zbierke, ale asi aj na svete – fuckt neverím, že existuje niečo studenšie v tom nositeľnom farebnom spektre rúžov. Flutter Kiss je skrátka nude farbička ako sa patrí – vôbec nie prehnane tmavá, ale furt ju na perách vidno a vďaka ružovému podtónu pôsobí zároveň veľmi prirodzene, naozaj ako vaše vylepšené pery.

Ak ju niekde ešte objavím, bez zaváhania beriem.

saveonbeautyblog_zbierka_ruzov_na_pery

To by bol teda môj dnešný výber top odtieňov rúžov na pery. V konečnom dôsledku ma, off course, neskutočne láka spomenúť tu moju milovanú matnú pastelku od ASTOR v odtieni Vivid Divine /aktuálne tiež nezohnateľnú!/, Full Throttle lipstick v odtieni Lethal Kiss od NYX, Vice Lipstick v odtieni Anarchy od URBAN DECAY, matný rúž od MAC v odtieni Pink Pigeon alebo Pure Color Envy 230 Infamous od ESTÉE LAUDER, ale je mi jasné, že toto sú odtiene, ktoré potrebujem k životu možno len ja! :) Neodpustila som si aspoň ich nalinkovanie, aby ste sa mohli pokochať pohľadom na tie farbičky a prípadne sa do nich zamilovať tak ako ja. Dnes ale budem naozaj verná mojim klasikám, ktoré určite majú schopnosť nielen neuraziť, ale aj nadchnúť ;).

Všetky hviezdy dnešného článku mám z Elnina s výnimkou rúžu od Estée, ktorý bol súčasťou vianočného kufríka.

Poznáte niektoré z rúžov , ktoré som tu spomínala? Aké sú tie vaše kultové odtiene? Kľudne aj tie, ktoré by som ja na seba v živote nedala :) ...

 

- cc -

 

7 komentárov:

  1. Ja mám doma cez 150 rúžov, takže sa medzi nimi nájdu aj také, ktoré skutočne nepotrebujem :D Väčšina je od NYXu, lebo mi vyhovujú pigmentáciou a mám veľmi rada ich tekutú textúru.
    A z týchto Tvojich rúžov poznám oba, ale skúsenosť nemám ani s jedným :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. *poznám všetky 3, ktoré ukazuješ ako highlighty :)

      Odstrániť
    2. Wau, tak to je úctyhodná zbierka! :) Mala by som sa asi hanbiť za tú moju :D ale zas, aspoň si môžem povedať, že mám doma len tie rúže, ktoré skutočne POTREBUJEM! :D
      Tekutých mám ale naozaj veľmi málo, uprednostňujem radšej klasiku ;)...

      Odstrániť
  2. Ja samozrejme tiež musím mať rúž, ktorý je vidieť. Mám rada hlavne vínovo-červené farby, no kedysi som mala aj tú malinovú od Astor. Tuším presne na základe tvojej recenzie som si ju kúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že v tom nie som sama! :D Bledé pery sú smrrrrrť!!! :D

      Odstrániť
  3. Odtiene su to pekne... viem si na sebe predstavit ten prvy ruzovy, pretoze presne take ruze milujem. Cervene su fajn, ale ruzova je ruzova. Rokmi som akosi zistila, ze tato farba vyzera na mne naj a veru aj mam jeden taky oblubeny ruzovo ruzovy od Makeuprevolution, nedavno som ho akurat davala na instagram..
    ale nude ruze a odtiene tmavej cervenej tak tie nemusim..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máme to veľmi podobne, tiež milujem ružovú na perách v takmer akýchkoľvek verziách a na nude a červenú mám náladu len občas. Ten prvý rúž, ak myslíš Very Pink od Guerlain, je absolútna TOPka medzi rúžmi celkovo - ako odtieňom, tak aj kvalitou, takže toto môžem len vrelo odporučiť,určite túto investíciu nebudeš ľutovať! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...