piatok 24. júla 2020

BALEA Schönheits Geheimnisse / jednoducho RECENZIA

Fakt dlho som premýšľala, ako začať dnešnú recenziu. A ako v nej pokračovať, nielen začať! A off course, aj ako ju skončiť.

To máte tak, keď ste presvedčená o tom, že recenzie tohto typu nikto nečíta a vy ju musíte napísať... :D

BALEA Schönheits Geheimnisse hydratačný šampón s kokosovou vodou a olej na vlasy s kokosovým olejom.

balea_schönheits_geheimnisse_sampon_a_vlasovy_olej_kokos_recenzia

Tak v prvom rade, neznášam kokosovú vôňu. Akože aby ste rozumeli... Kokosový olej mi vonia, ale umelé kokosové vône mojou šálkou kávy nie sú teda naozaj ani omylom. Čiže tu by sme eventuálne mohli dnešnú recenziu aj skončiť, ha ha.

No ale bojujte ďalej spoločne so mnou.

balea_sampon_s_kokosovou_vodou_zlozenie

Už po prvom použití ma kokosový šampón príjemne prekvapil. Vôňa je síce presne taká, aká je a akú som aj čakala, šampón nejako extra na prvýkrát nepení, ale vlásky sú po ňom naozaj fajn! Hebké, mäkučké... a ja si viem predstaviť, že toto naozaj pomáha predchádzať štiepeniu končekov – pretože práve na tento problém je šampón určený. Ja mám šampóny od Baley celkovo rada, to len na upresnenie, aby ste si nemysleli vzhľadom k počiatočným frfľačkám, že s nimi nie som spoko! Práve naopak, za málo peňazí vždy bolo muziky celkom dosť! Ale jednoducho nemám potrebu písať o nich recenzie, pokiaľ ich efekt nie je úplne wau, že by ste o ňom potrebovali okamžite vedieť.

Každopádne, za cenu euro tridsaťdeväť nemám dôvod neodporučiť.

saveonbeautyblog_balea_schönheits_geheimnisse_sampon_a_vlasovy_olej_kokos

Čo sa kokosového vlasového oleja týka, práve v jeho prípade sa ešte viac nemám k čomu vyjadrovať. Nevonia mi rovnako ako šampón a účinok je v podstate ako pri akomkoľvek vlasovom oleji. Ak ho dáte veľa, vlasy vám umastí a rozhodne odporúčam dávať podľa návodu buď ako zábal pred umývaním vlasov /v tom prípade ho zmyte radšej iným šampónom, než kokosovým! :D/ alebo pidimnožstvo na umyté, ešte mokré vlasy. Do dĺžok, off course.

Ku cti olejčeku slúži, že podobne ako šampón neobsahuje silikóny, parabény ani mikroplasty a je vegan. To je ale asi tak všetko – pumpička je, mimochodom, dosť naprd, pretože sa kvázi zasekáva /verím, že to tak má byť! :D/.

balea_schönheits_geheimnisse_vlasovy_olej_kokos_zlozenie

balea_kokosovy_vlasovy_olej_zlozenie

Opäť raz za cenu ani nie 3 éčka nemám dôvod neodporúčať, ale keď si položím otázku z druhej strany – teda či mám dôvod odporúčať – tak ma akosi nič nenapadá.

Rozhodnite sa samé. Opätovne by som ja išla určite skôr do toho šampónu než do oleja, ale pokiaľ vám vyhovujú akožekokosové vône, mohli by ste si oba výrobky eventuálne aj obľúbiť.

Dnes to ale ide mimo mňa :).

 

Na záver netradičná otázka. Čo vy a recenzie na takto lacné a nezaujímavé produkty? Vyhľadávate ich, čítate? Alebo výrobok jednoducho kúpiteneriešite?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja u teba čítam všetko, kvôli tvojmu štýlu písania. U mňa nejde o cenu produktu, ale o to čo robí. Také produkty do sprchy nerecenzujem asi vôbec. To by ma museli mega niečím prekvapiť lebo no čo o nich písať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :* :)
      Jasné, o cenu nejde, práve naopak, ak nájdem niečo super za pár drobných, napíšem o tom veľmi rada! Ale niektoré produkty, ktoré dostanete v rámci spolupráce skrátka už len kvôli svojej prapodstate vhodné na recenzovanie moc nie sú! :D Maximálne tak do nejakého haulu...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...