utorok 21. júla 2020

L. A. GIRL / mejkapová alchýmia

Ani neviem, či sa na poli bjútyblogerskom nájde väčšia konzerva ako som ja. A asi to úplne rokom výroby nebude.

Čo svet svetom stojí /rozumej: odkedy som sa začala rýpať v blogovaní/, vždy som musela mať doma pomerne obsiahlu zbierku mejkapov v snahe nájsť dokonalú kombináciu odtieňa aj podtónu, vhodnú pre môj ksicht. Miešaniu mejkapov som sa ale vyhýbala ako čert krížu a životný úspech bol, keď som tie nie úplne vyhovujúce mejkapy začala pár rokov dozadu korigovať farebnými púdrami.

Človek sa ale učí celý život, že. No a ja som dala šancu vecičke, ktorú som obchádzala zďaleka celé stáročia, pretože mi pripadala, že je v kozmetickej zbierke tak akosi navyše!

L. A. Girl PRO.Color Foundation Mixing Pigment. Žltý, off course.

LA_girl_zlty_pigment_recenzia

Naozaj nechápem, prečo som bola taká tvrdohlavá a nepozrela sa farebným pigmentom na zúbok už dávno. Pigment som prihodila k objednávke na Krasotike viac-menej zo zvedavosti a poviem vám, kúpa storočia!

Na e-shope máte k dispozícii aj pigment modrý, ktorý má zabezpečiť to, že mejkap doladíte do studena a tiež oranžový, ktorý okrem teplého podtónu zabezpečí aj stmavnutie odtieňa. Čiže čisto teoreticky by som si ja osobne mala celoročne vystačiť s jediným svetlým mejkapom.

Poďme ale k môjmu žltému pigmentu.

saveonbeautyblog_LA_girl_pro_color_pigment_do_mejkapu

Pigment vyzerá v podstate ako klasický, krémový mejkap – ako po stránke vizuálnej, tak aj konzistenčne – akurát je naozaj veľmi žltý :). Rozumie si v podstate s každým typom mejkapu, aký sa nachádza v mojej zbierke a na jedno použitie ho stačí kvapôčka! Ja to robím tak, že si na chrbát ruky vytlačím množstvo mejkapu, ktoré mi postačí na celé líčenie, do neho šupnem ozaj malilinkú kvapku pigmentu vo veľkosti asi tak kúštik väčšej špendlíkovej hlavičky a dôkladne premiešam prstom.

LA_girl_farebny_pigment

Pigment mejkap konzistenčne nezmení vôbec, akurát mu dodá úžasný a prirodzene pôsobiaci žltý podtón – teda presne to, čo ja bytostne potrebujem k životu!!! Ja som naozaj žltá ako kukurica a vybrať vhodný mejkap nie je pre mňa úplne jednoduché, ale viete čo? Odteraz to už ale fakt že riešiť nemusím!!!

LA_girl_pro_color_foundation_mixing_pigment

Vlastne ani nemám viac veľmi čo dodať. Ja som kupovala v akcii za 6 éčok aj niečo, aktuálne pigmenty zoženiete za cécéá 9 – čo je, koniec koncov, tiež zanedbateľné vzhľadom k tomu, aký efekt produkt poskytuje. A to ani nehovorím o tom, aký úžitok z pigmentov majú vizážistky, že jo.

Naozaj nechápem, ako som mohla bez žltého pigmentu žiť...

 

Čo vy a mejkapová alchýmia?

 

- cc -

 

4 komentáre:

  1. Ja som mala tie zosvetľujúce kvapky od Catrice. Mne je častokrát všetko tmavé i keď už je aj drogéria v tomto lepšia. Nuž a fungovalo to, ale zdalo sa mi, že to upchávalo póry. V podstate som to po čase vyhodilo takmer nepoužité. Takže neviem ako nápad dobré a prevratné, no už sa vidím ako to nebudem používať. Som na takéto miešania fakt dosť lenivá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tento prístup som mala aj ja... Len keď v mojom prípade nájsť ideálny mejkap je fakt umenie. A vieš čo ma vlastne donútilo zmeniť svoj postoj?
      To, že som objavila pre mňa TOP mejkap s luxusnými vlastnosťami, ale s nevhodným podtónom :).

      Odstrániť
  2. No ja tiez patrim k tym komu miesanie mejkapov, konturovanie a podobne veci nic nehovoria. Momentalne od vypuknutia korony makeup uz ani nepouzivam a zistila som, ze mi je bez neho fajn...
    takze hodnotim ze aj tato zlta vecicka, napriek jej pozitivnemu hodnoteniu by mi bola zbytocna 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani neviem, či Ti závidím alebo nezávidím! :D Ušetríš peniaze a čas, ale zas, líčenie mňa baví a okrem toho mám pocit, že mne NEnosenie mejkapu až tak neprospieva, takže... :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...