piatok 3. júla 2020

NUXE Aquabella / Ako zatočiť s rozšírenými pórmi?

Ak by som sa s prehľadom dokázala niečoho vzdať, tak sú to moje rozšírené póry, ha ha. Bojujem s nimi už celé stáročia a dnes vám dám malý tip, čo by vám s nimi naozaj mohlo pomôcť.

nuxe_aquabella_esencia

Dnešný článok bude o skrášľujúcej pleťovej vode Aquabella od NUXE, ktorú som sa rozhodla otestovať vďaka Elninu a na úvod musím utrúsiť pár slov, prečo som si tento produkt vlastne vybrala.

nuxe_aquabella_pletova_voda

Celý rad Aquabella je určený na starostlivosť o pleť zmiešanú. Tento tip pleti som mala možno tak niekedy pred tridsiatkou a na pamiatku z týchto prehistorických čias mi ostali akurát tie rozšírené póry na nose a lícach. No a keďže táto Vec sľubovala nielen zjemnenie štruktúry pleti, ale zároveň aj jej hydratáciu... No tak som si povedala, že by to nemuselo byť márne ani pre mňa s mojou pleťou suchou a citlivou.

Lebo veď prečo si dobrovoľne neskomplikovať život, že...

Najväčším problémom totiž  ani zďaleka nakoniec nebolo to, že vecička nie je určená na môj typ pleti - ten problém som mala paradoxne hneď na začiatku s prapodstatou výrobku.

nuxe_aquabella_serum

Na e-shope je produkt charakterizovaný ako pleťová voda, čo teda bolo pre mňa jasnejšie ako facka. Keď som ale začala pátrať na internete po ďalších informáciách o použití, našla som zopár divných charakteristík, ktoré ma, ehmmm... tak trochu zmiatli! Lebo keď ďalší e-shop charakterizuje ten istý výrobok ako sérum /ktoré ale používate úplne rovnako ako pleťovú vodu/... Tak to som bola z toho už dvakrát múdra, že jo.

No nevadí. Ja som sa teda rozhodla výrobok používať klasicky namiesto pleťovej vody po odlíčení a vyčistení pleti ráno aj večer.

Značka tentokrát opäť zahviezdila a vôňou nesklamala – voda vonia veľmi sviežo po kvetinkách a citrusoch /aspoň mne sa tak zdá/. Zloženie má obsahovať takmer 93% ingrediencií prírodného pôvodu.

nuxe_aquabella_pletova_voda_zlozenie

Čo sa týka konzistencie, tá je prekvapivo síce vodová, ale ja v nej cítim aj istý pidipodiel niečoho „olejového“ /berte ma s rezervou, olej to asi nebude! :D/, vďaka čomu voda pleť nie že nevysušuje, ale naozaj hydratuje! Naopak, je na dotyk veľmi jemná, nelepí a celkovo s touto stránkou veci nie je najmenší problém.

Poďme ale k tomu, čo vás možno zaujíma ešte viac. Póry.

nuxe_aquabella_serum

Z 200ml fľaštičky už chýbajú takmer tri štvrtiny obsahu a preto už hádam viem zodpovedne skonštatovať, že táto voda s pórmi naozaj niečo robí! Nie že by som bola nejaká prehnane dobrá v matike, ale vyjadrila by som prácu tejto vecičky asi tak, že tie póry sú menšie možno tak o 30 percent. Nie že by som protestovala, keby mi ich niečo vyzmizíkovalo na 110 percent, že, ale povedzme si na rovinu – aj pri hodnotení a používaní kozmetiky treba byť realistami! Ja osobne som naozaj veľmi spokojná a keďže efekt vidím, rozhodne nemám dôvod tento produkt neodporučiť a kúpim opäť.

No a ak máte zmiešanú pleť, určite by stálo za to vyskúšať aj ďalšie produkty z Aquabella radu, ktorý obsahuje ešte čistiaci gél a hydratačnú emulziu. Toto ale s mojou takmer zrelou, suchou a citlivou pleťou už ide ozaj mimo mňa :).

 

Ako bojujete s rozšírenými pórmi vy? Privítam akékoľvek tipy!

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Hlavne masky mi ich na chvíľku stiahnu. Po zelenom íle to vidím dosť a tiež enzymatický peeling od Ziaja, ten s bielym obalom mi na to funguje. No ale inak nič, možno kyseliny, ale ešte som si to nevšimla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kyseliny by som chcela skúsiť, ale nejako som sa k tomu ešte nedokopala. A masky, máš pravdu, niektoré sú super, škoda, že len na chvíľku :-/...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...