piatok 7. augusta 2020

AVON Planet Spa skincare / najvoňavejšia recenzia!

Dnešný článok by ma za normálnych okolností hádam ani nenapadlo písať. Usúdila som však, že voňavú recenziu sme tu nemali ani nepamätám a že toto je presne to, čo potrebujete k životnej spokojnosti!

A tak tu dnes máme telovú skincare Planet Spa od AVON a ja nedokážem prestať nielen zamýšľať sa nad tým, prečo som tieto produkty toľko ignorovala, ale ani privoniavať k obsahu!

saveonbeauty_avon_planet_spa_kozmetika

Napriek nepochopiteľným predsudkom – keďže celú líniu Planet Spa považujem za topku v rámci značky – sa mi podarilo zaradiť 30ml krémiky na ruky medzi najlepšie výrobky celého avoňáckeho portfólia. A inak tomu nebude ani dnes!

Začnime ale telovým maslom Blisfully Nourishing s obsahom afrického bambuckého masla.

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_telove_maslo_a_krem_na_ruky

V podstate si nemyslím, že ide o maslo ako také, ale skôr niečo medzi maslom a telovým krémom. Konzistencia je úžasná, maslo pokožku krásne hydratuje a kúštiček aj premastí, vstrebe sa ale bez problémov a pokožku po aplikácii priam osviežiprebudí. Pokožka je hebká ešte na druhý deň ráno a áno, určite existujú telové mazadlá s lepším účinkom, ale aj v tomto smere som s touto vecičkou absolútne spokojná.

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_blisfully_nourishing_telove_maslo

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_telove_maslo_s_bambuckym_maslom_zlozenie

Úplne jednoznačne je ale minimálne rovnako veľkým bonusom – ak nie aj väčším – jeho odér!

vyživujúcom kréme na ruky Blissfully Nourishing s africkým bambuckým maslom som vám už písala v článku hore a presne tak isto vonia aj telový krém!  Ak milujete gurmánske vône tak ako ja, vedzte, že toto určite potrebujete! Podľa informácii na obale má ísť o vôňu makadamiových orieškov, vanilky a sladkého hnedého cukru – vôňa pôsobí ako mix vanilky a karamelové salka s jemným nádychom sladučkej kávy a je to niečo neskutočné! Pokožku síce neprevonia na nejaké extra dlhé hodiny, ale jednoznačne tých pár pričuchnutí vyváži akékoľvek slabiny produktu.

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_krem_na_ruky_s_bambuckym_maslom

Čo sa krému na ruky týka, tu už len krátko. Konzistencia je pre mňa značka ideál – krém je krásne hustý, stredne hutný a ruky úžasne hydratuje a chráni. Jednoznačne jediným jeho nedostatkom je jeho chabý obsah 30ml – ja by som privítala aspoň 150ml balenie, v tej retro tube by to pôsobilo luxusne :).

No a megaprekvapením bol aj obnovovací krém na ruky Treasures Of The Desert s marockým argánovým olejom – ktorý som, len tak mimochodom, ignorovala ešte statočnejšie než patladlá predošlé!

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_krem_na_ruky_s_arganovym_olejom

Konzistenciou a účinkom je v podstate totožný s krémom na ruky s bambuckým maslom a líši sa akurát len tým, ako vonia. A že vonia úžasne!!!

Opäť, podľa popisu na škatuľke by malo ísť o vôňu „podmanivého marockého argánového oleja“ /ha ha/ a sviežeho citrusu s hrejivými korenistými tónmi. A áno!!!

Krém vonia maximálne zamilovaniahodne, ide o sladkosviežu korenistú vôňu, ktorá nie je úplne prvoplánová, aby sa do nej buchla každá jedna z vás, ale toto je niečo, čo ja dokážem náležite oceniť!

saveonbeautyblog_avon_planet_spa_kremy_na_ruky_zlozenie

A opäť, nutne potrebujem aspoň 150ml balenie...

Čo viac dodať... No, asi fakt nič – maximálne si len tresnúť hlavu o stenu, že som tieto produkty toľko ignorovala a modliť sa, aby ich neprestali tak skoro vyrábať.

 

Vaše skúsenosti s líniou Planet Spa? Čo by som mala ešte určite vyskúšať? ;)

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja teda tiez tuto liniu akosi ignorujem, premyslam ci som vobec niekedy nieco od nej mala.. nenapada ma nic. Ale toto maslo vyzera lakavo..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj! No a krémy na ruky spolu s pleťovými maskami sú absolútna TOPka!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...