utorok 11. augusta 2020

LARENS Lifting Face Cream / recenzia

Značku LARENS vám na mojom blogu predstavovať naozaj nemusím, že jo. Rovnako vám nemusím pripomínať, že ako celok je mojim kozmetickým svätým grálom a nemyslím, že ju niečo aktuálne len tak strčí do vrecka na mojom skincare poli. A napriek tomu, že pleťový krém, o ktorom vám dnes utrúsim pár slov, používam už v podstate roky, neodpustila som si pripomenúť vám ho opäť, keďže relatívne nedávno prešiel inováciou a vy by ste o tom mali vedieť!

Lifting Face Cream od LARENS.

larens_lifting_face_cream

Môj postoj k inováciám je taký trochu ošemetný a diskutabilný. Ako tiež určite viete, som na tomto poli bojovom dosť konzervatívna a v prípade, že som s produktom nadmieru spokojná, akékoľvek info o inováciách prijímam zväčša s prudkou nedôverou.

Liftingový krém od Larens, tú staršiu verziu, som spotrebovala už iks balení a v podstate nebyť bjútyblogerkou s pomerne pravidelným prísunom novej kozmetiky, určite ho používam takmer permanentne. V čase písania tejto recenzie mám spotrebované prvé vynovené balenie, v zálohe ďalšie neotvorené a už ma svrbia prsty, pretože sa neviem dočkať chvíle, aby som sa s vami podelila o svoje nadšenie :).

larens_liftingovy_pletovy_krem

Určite vám netreba zvlášť obkecávať, na čo primárne je toto patladlo určené. Korytnačky po tridsiatke vedia... Rovnako ak vás zaujíma problematika zloženia, mrknite sa sem, určite to bude pre vás prínosnejšie, než keby som tu vypichla pár zložiek, ktoré sa mne zdajú najdôležitejšie /lebo by to tak eventuálne aj nemuselo byť, že, ha ha/.

larens_kozmetika

Každopádne, jednou z najdôležitejších zmien je to, že vďaka Liposomal Collagen komplexu sa účinné látky dostanú ešte hlbšie do pokožky, než tomu bolo pri staršej verzii krému a tým pádom je jeho účinok ešte lepší.

Čo sa konzistencie týka, zmeny som si oproti pôvodnej verzii nevšimla, krémik je furt dosť hustý, avšak nie hutný a na pleti pôsobí síce veľmi výživne, ale zároveň pomerne ľahko. Zloženia si porovnajte tu :).

larens_liftingovy_pletovy_krem_zlozenie
saveonbeautyblog_larens_liftingovy_krem_konzistencia
larens_lifting_face_cream_konzistencia

Celkom určite je iný odér krému. Pravdupovediac, spočiatku mi tá „žuvačková“, trochu sladšia vôňa moc nevyhovovala, ale čuduj sa svete, v asi polovici 50ml balenia som ju začala nielen že akceptovať, ale dokonca môjmu nosu zavoňala! A teda celkom sa z toho aj teším – dobre viete, aké megadôležité sú pre mňa v kozmetike vône, ha ha, som strašná pipina, jo jo...

Krémik som používala len pri rannej skincare /pri tej večernej som tak trochu premasťovala GLA sérom/ a jedno balenie mi vydržalo cécéá 3 mesiace kvázi každodenného používania nielen na tvár, ale aj na dekolt. Čo je teda viac než fajn, si myslím...

larens_lifting_face_cream

A jo, aj tento krém mi spôsobil prudkú závislosť. Je totiž absolútne užívateľsky komfortný /rozumej: nedráždi pokožku, nežmolkuje sa na nej a nerobí problémy pri následnej aplikácii mejkapu/, tiež nie je nadmerne mastný, aby jeho účinky mohlo náležite oceniť široké portfólio typov pleti a ja skrátka milujem mazať si ho na pokožku!

Takže ak hľadáte kvalitný liftingový krém, viac než rozhodne vám ho môžem odporučiť vyskúšať. Ja som s momentálnym stavom svojej pleti absolútne spokojná, všetky neželané linky, ktoré sa dali zjemniť, sú zjemnené, moja citlivá pleť sa správa absolútne bezproblémovo, je hladká a pružná a trochu beautyblogersko-rúhačsky myslím, že domácou skincare už asi lepšie výsledky hádam ani nemôžem dosiahnuť! Off course, treba brať tú starostlivosť komplexne, že jo...

saveonbeauty_larens_lifting_face_cream_recenzia

Ja už vlastne nemám čo dodať. Liftingový krém od Larensu je jedným z mojich must-have produktov už roky rokúce a vidím, že sa na tom nič nezmení ani po inovácii – skôr naopak.

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Mas nejaku odozvu kolko ludi vdaka tvojim clankom skusilo Larens a ci boli spokojni? Okrem Tvojho blogu tusim o tejto znacke vela ludi nepise.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, prekvapivo asi najväčšiu v rámci celého skincare portfólia, o akom som kedy písala :) a teda nielen medzi mojim blízkym okolím :D Larens kozmetiku používa aj Katka z Mycosmetictests napríklad...
      Značka má asi slabšiu reklamu, čo ja viem, a vzhľadom k tým vyšším cenám...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...