utorok 18. augusta 2020

Paletky od ESTÉE LAUDER / Prečo ich milujem + bonus pre vás! :)

Dnes budem teda naozaj v istom zmysle off topic. Pravdou ale je, že tento článok mi nedá spávať už zopár mesiacov a dnes som sa rozhodla, že ho predsa len napíšem, aj keď bude taký trochu iný. Dnes to bude o paletkách očných tieňov od Estée Lauder všeobecne a o tom, prečo ich milujem, aj keď z nich na zadok asi nepadnete.

estee_lauder_paletky_ocnych_tienov

O jednej multipaletke od Estée som vám pár rokov dozadu už písala a presne tento dojem - nepadnutie na zadok – som z nej mala aj ja po prvom vyskúšaní. Paradoxne, po pár týždňoch používania som sa do tejto paletky zamilovala natoľko, že som si hádam aj najmä kvôli paletkám očných tieňov kúpila posledné Vianoce celý vianočný kufrík s kozmetickými vychytávkami od Estée.

Ktorý som celý aj zrecenzovala, že jo, samozrejme, až na tie paletky, ktoré stále čakali na svoj čas čé

estee_lauder_nudes_paletka_ocnych_tienov

estee_lauder_glam_paletka_ocnych_tienov

Kufrík ukrýval hneď dve vo verzii NudesGlam s 9 očnými tieňmi a rozjasňovačom alebo farbou na líčka. Paletka EL Nudes obsahuje rozjasňovač, ďalej 4 matné očné tiene a 5 so shimmerom, všetko ladené do trošičku teplejších nude tónov, EL Glam je samozrejme výrazne viac glam, matné tiene obsahuje len dva a ladená je do bronzovo-fialovo-zlata, s výraznou lícenkou.

Čo najzásadnejšie by som vám k paletkám od Estée povedala?

No, tak predovšetkým to, že samostatne tieto dve krásky nezoženiete. Ha ha.

Keďže boli súčasťou limitkového vianočného kufríka, tak vám to asi aj docvaklo, že.

Každopádne, po skúsenostiach s paletkami tejto značky, ak vám nebude prekážať nič z toho, čo vám dnes prezradím a ak vás nejaká farebne chytí za srdiečko, smelo do nej choďte!

estee_lauder_nudes_eyeshadow_palette

Paletky od Estée – logicky tie, ktoré som zatiaľ vyskúšala a zároveň všetko limitky – nevynikajú totiž ktovieakou pigmentáciou a konzistencia tieňov samotných /a líceniek a rozjasňovačov v nich/  je fuckt dosť suchá. Nemôžem povedať, že by tiene nejako nadmerne prášili, ale jednoducho tá suchosť pôsobí už na prvý dojem dosť problémovo až sklamaniahodne.

No a presne toto je aj prípad našich dvoch limitkových krások. Teda aspoň jednej z nich, ktorú už nejaký ten mesiac používam.

Každopádne vám ale odporúčam nedať sa odradiť!

estee_lauder_paleta_ocnych_tienov

Napriek počiatočnému, nie príliš pozitívnemu dojmu, tiene v paletkách dokážete navrstviť tak, že tá pigmentácia vyzerá viac ako dobre!

No a z tohto faktu vyplýva jedno podstatné pozitívum. Paletky od Estée sú naozaj brutálne júzerfrendly aj pre absolútnych začiatočníkov v líčení! Potažmo pre tie z nás, čo začiatočníčky síce nie sme ani omylom, zato absolútne ľavé áno! :D S týmito tieňmi to skrátka nepreženiete, ani keby ste veľmi chceli a naopak, celé líčenie si budujete postupne až potiaľ, pokiaľ budete chcieť. Tiene sa zároveň výborne blendia, takže tomu, aby líčenie vyzeralo výrazne a zároveň aspoň kúštik „profi“, naozaj v ceste nič nestojí.

Takže sa mi nečudujte, že paletky od Estée ja tak milujem. Viac nude líčenie očí a megavýrazné pery, to je presne to moje a práve toto mi tieto paletky dávajú.

V konečnom dôsledku teda týmto „dievčatám“ odpustím aj to, že ich obaly sú jednoduché, naozaj málo luxusne pôsobiace oproti tým z bežnej ponuky a ešte sú aj prekvapujúco krpaté. Zo všetkého si treba vziať to pozitívne a môžete sa utešovať tým, že tieto paletky môžete so sebou vláčiť kde sa vám zachce /že ako strčíte do vačku a idete!/ a že tiene možno aj spotrebujete do dna! 

saveonbeautyblog_estee_lauder_paletka
 

No a ja vlastne k samotnému hodnoteniu paletiek už nemám čo dodať.

Takže na záver takto. Po preukrutnom a dlhom, mesiace trvajúcom boji môjho prvého a druhého ja som sa rozhodla Glam paletku venovať vám do giveaway! Tešíte sa? :D Sledujte ma na FB aj Instagrame, možno už tento týždeň si budete môcť o ňu napísať!

No a ak máte nejaké skúsenosti s očnými tieňmi od Estée, tak sem s nimi, naozaj ma zaujíma, ako je to s tými nelimitkovými...

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Ano, je prekrásna a naozaj som dlho premýšľala, či sa jej dokážem vzdať :DDD Ak máš záujem, môžeš sa zapojiť do giveaway o ňu na FB alebo Insta :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...