piatok 14. augusta 2020

Saveonbeauty TOP PRODUCTS leto 2020 / skincare!

Už ani nepamätám, kedy naposledy tu bol článok s prehľadom obľúbenej kozmetiky a keďže viem, že tento formát sa vo všeobecnosti teší veľkej obľube /seba nevynímajúc/, tak som sa rozhodla jeden na dnes pre vás pripraviť. Ako áno, ako nie, pôvodný plán spojiť skincare a dekoratívku sa ukázal ako nereálny, takže dnes sa pozrieme na skincare a dekoratívku si necháme na inokedy.

A nebojte sa, ujmu neutrpia ani tie škodoradostnejšie z nás, článok s prepadákmi tohto leta je v procese prípravy! :)

Teraz už ale hurá do čítania, ten dnešný článok som písala naozaj s chuťou a budem sa snažiť vyhnúť prílišným ódam, aby ste pri čítaní nestrávili polku života.

Ale, holt, naozaj nesľubujem, že sa mi to podarí! :)

cerave_pletovy_krem

Ak by ste tu čakali kvantá opaľovákov, tak ste na omyle! A to celkom dosť prudkom. Tento rok totiž vďaka  pravdepodobnej absencii dovolenky pri mori /a tiež tak trochu vďaka absencii leta v jeho prvej polovici/ domíňavam akurát tak minuloročné zásoby opaľovákov a aj to len s veľmi chabou snahou! Takže v tomto smere veľa noviniek odo mňa naozaj nečakajte.

Napriek tomu, tých patladielok sa tu ale zopár nájde. Miláčikom tohto leta /samozrejme okrem kompletnej skincare od Larens, ktorá je skrátka klasika!/ sa stala ľahučká hydratačná pleťová krémoemulzia od CeraVe. Aktuálne produkt používam na noc /keďže neobsahuje SPF a ja som usúdila, že tento krém treba chápať ako krém nočný/ a neviem si ho vynachváliť! Veľmi ľahká konzistencia je na letné noci ideálna, ale jeho hydratačné schopnosti sú naozaj že mega! Okrem toho mám naozaj pocit, že mi vďaka tomu niacínamidu niečo robí aj s rozšírenými pórmi, takže ja môžem len tlieskať. 

avon_planet_spa_krem_na_ruky

Toto leto som si uvedomila, že naozaj zbožňujem krémy na ruky od Avonu z línie Planet Spa. Na blogu som ich spomínala nedávno, viac sa rozkecávať dnes nebudem, každopádne by mi ale Avon splnil obrovské prianie, keby tubu zväčšil aspoň tak päťkrát!!!

cien_balzam_na_pery

Akýže by to bol topproduktový článok, keby v ňom nebol nejaký balzam na pery, že. Dnes tu mám pre vás ale niečo priam nepredstaviteľné! Ako áno, ako nie, stalo sa, že som si ale fuckt že dosť obľúbila balzamy, o ktoré by som nejaký ten mesiac dozadu ani nezakopla! Konkrétne budem menovať balzam na pery BALEA /!!!/ vo verzii Minty Melonletnú limitku CIEN s vôňou ananásu. Oba voňajú úplne neskutočne a aj keď vám pery určite nespasia, mne tieto dva nejakým zázrakom naozaj vyhovujú! Respektíve, buďme realistky... nevysušujú mi pery, tak nejako.

balea_balzam_na_pery

Na záver ešte dve telové patladielka, ktoré aspoň trochu obhája česť toho letného obdobia. DermaSpa Summer Revived od DOVE som vám chcela na blogu ukázať už minulý rok, nestihla som akosi. Telové mlieko so shimmerom a kvapkou samoopaľováku ale naozaj veľmi príjemne prekvapilo. Pekne hydratuje, príjemne vonia, dodá pokožke jemný nádych žltého opálenia /teda skôr niečo pre tie z vás, čo majú žltý podtón pleti!/ bez toho, aby narobil fľaky a - pre mňa asi vec najdôležitejšia – dodá pleti trblietky! A toto presne ja v lete potrebujem k životu.

saveonbeautyblog_top_kozmetika

Iste, možno ten ligot nepôsobí tak luxusne, ako je to v prípade tohto produktu – možno by nebolo od veci prirovnať ho k lesku pokožky upíra v nemenovanej akožeupírskej ságe oproti lesku pokožky elfa v Pánovi prsteňov, he he – ale furt je to na tej úrovni, že môžem o tom povedať, že je to pekné.

avon_cannabis_balzam_na_ruky_a_telo

No a veľmi príjemne prekvapil aj relatívne novinkový balzam na ruky a telo s konopným olejom zn. AVON, ktorý je pri použití na telo vďaka konzistencii naozaj moooc príjemný a upokojí pokožku, ktorú lízne slniečko trochu viac, než je slušné! Vonia síce tak trochu mariškovo :D, ale naozaj tú pokožku vie upokojiť a zhydratovať, takže za mňa jednoznačne super.

 

Týmto by sme výber letných skincare top produktov mohli hádam aj ukončiť. Snažila som sa zaradiť sem vecičky, ktoré ste na blogu ešte nevideli a ktoré mi naozaj prirástli k srdcu počas posledných horúcich týždňov až mesiacov. Ak niečo z nich poznáte, kľudne dajte vedieť, čo si o nich myslíte ;).

 

- cc -

 

 

 

 

 

6 komentárov:

  1. Ahoj. Len tolko som chcela ze davaj si len pozor s kremami s spf...kazdy rok by si clovek mal kupit novy
    Lebo stracaju ucinok
    Ak pouzivas z min.roku s napr s spf 40
    Uz mozno mozno ma len 15..10 neviem..ale 40 urcite nie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Off course... Ja síce bežne kozmetiku na opaľovanie používam aj dva roky a nikdy som s tým problém nemala, ale ak je niekto svetlejší fototyp, určite neodporúčam experimentovať.
      Btw, rozmýšľam, aký ochranný faktor má môj minuloročný olej s SPF 6 a slnko ma nespálilo tento rok... :D

      Odstrániť
  2. To telové mlieko so samoopaľovákom od Dove mám rada. Viem, že Dove bola prvá značka, ktorá s takýmto produktom na trh prišla. Teraz už je takýchto produktov dosť, no kedysi to bol práve Dove. A Cerave krémy sú skvelé, ja mám od nich jeden na nohy a jeden na pleť ten s SPF a tiež super. A máš pravdu článok o top produktoch sa číta perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mlieko je TOPka! Trblietky sú síce krajšie u NUXE oleja, ale farebný efekt, hydratačné schopnosti, vôňa... Milujem! :)

      Odstrániť
  3. Cerave som uz niekolkokrat pozerala v e-shopoch, no nejako sa neviem rozhodnut, co vyskusat ako prve :-)
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marí sa mi, že majú už aj očný krém, vyskúšaj ten, nech viem, či sa oplatí do neho ísť :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...