utorok 15. septembra 2020

Moja zbierka REVLON Colorstay mejkapov / Testujem hype-produkty!

Vždy, keď sa ma niekto spýta, aký mejkap by som mu odporučila, potažmo ktorý považujem za najlepší, tak akosi intuitívne ma hneď napadne len jeden – jediný, aj keď viem, že na túto otázku odpoveď neexistuje. Colorstay mejkap zn. REVLON, v blogosfére dosť vyhajpovaný. Avšak v tomto prípade musím povedať, že oprávnene

revlon_colorstay_mejkapy
 

Keďže už na jar som začala vytierať posledné zvyšky z mojej prvej fľaštičky tohto mejkapu, ktorý som objavila ešte pred rokmi vďaka spolupráci s Elninom, rozhodla som sa, že by nebolo od veci si tento mejkap pripomenúť. A opäť vďaka spolupráci s Elninom :). Vždy som chcela očekovať aj rovnako ospevovanú verziu pre pleť zmiešanú až mastnú, ako aj rozšíriť svoju zbierku odtieňov, aby som mohla tento mejkap vyskúšať trebárs aj v letných hicoch.

Takže moja zbierka Colorstay mejkapov sa rozšírila o tri nové odtiene vo verzii pre zmiešanú až mastnú pleť a dva odtiene v mojej osvedčenej verzii pre pleť normálnu až suchú.

revlon_mejkapy

Obe verzie mejkapov sľubujú 24 hodinovú výdrž, líšia sa v espéefku /“mastná“ verzia má len 15, „suchá“ verzia 20!/ a tiež v tom, aký efekt na pleti sľubujú – buď zmatnenie pleti, alebo jej hydratáciu.

Čo sa odtieňov v mojej konečne už naozaj rozsiahlej zbierke revloňáckych mejkapov týka, zámerne som vybrala takú všehochuť, aby som mohla mejkapy používať po celý rok adekvátne k stupňu /ne/opálenia mojej pokožky, všetky v žltom podtóne. Preto som si vybrala svetlejší odtieň 240 Medium Beige v oboch variantoch na zimu, ale aj tmavšie až najtmavšie 310 Warm Golden /zmiešaná až mastná pleť/, 340 Early Tan /zmiešaná až mastná pleť/a 370 Toast /normálna až suchá pleť/na leto. 

revlon_makeup_recenzia

Aktuálne používam odtieň 340 Early Tan, ktorý dolaďujem kvapôčkou žltého pigmentu, pretože je na môj vkus predsa len trochu menej žltý /a myslím, že s tou žltosťou to značka dvakrát neprehnala ani v jednom prípade!/– čím opálenejšia som, tým žltší musí byť podtón mejkapu, inak to na mne nevyzerá prirodzene! Portfólio odtieňov je ale naozaj široké, takže obávať sa, že si nevyberiete ten svoj, to sa ozaj nemusíte.

Tu hľa, ukážka mojich odtieňov. Btw, odtieň 240 Medium Beige v oboch verziách mejkapu nie je farebne totožný! Ako vidno na fotke, ten pre zmiešanú až mastnú pleť /na foto úplne dole/ je podstatne svetlejší...

revlon_colorstay_makeup_odtiene

No a teraz už k samotnému porovnaniu.

Popravde, asi nebude veľmi o čom kecať. Ja osobne rozdiel medzi oboma verziami mejkapov príliš nevidím – ako v konzistencii, tak ani vo výslednom finiši. Obe verzie sú rovnako krémové, obe veľmi dobre kryjú už pri použití minimálneho množstva – čo je na letné obdobie značka ideál - a obe zanechajú pleť takmer vyfotošopovanú aj bez podkladovej bázy. Výdrž je naozaj skvelá – odskúšané na vnútornej strane rúšok, fujbléééééé – a krytie podľa mňa vysoké.

saveonbeautyblog_revlon_colorstay_mejkapy

Keďže mejkapu stačí naozaj maličké množstvo /a ja také vždy aj používam!/, mejkap zbytočne nezvýrazňuje vrásky a vyzerá na pleti prirodzene. Musím ale podotknúť, že sa mi zdá, že verzia pre normálnu až suchú pleť je na tom predsa len o malý kúštik lepšie a na mojej normálnej až suchej pleti vyzerá stopercentne! Verzia pre zmiešanú až mastnú pleť, ktorá by mala zanechávať matný finiš, asi predsa len nie je pre môj typ pleti úplne ideálna, pretože na nej vyzerá tak deväťdesiatdeväťpercentne :) - zlievať sa síce nezlieva, ale občas mi predsa len nejakú tú linku na pleti zvýrazní a to najmä v prípade, ak použijem nejakým nedopatrením väčšie množstvo mejkapu alebo odfláknem zapudrovanie!

Ale inak...

Čo viac dodať. Za skvelé ceny zoženiete tento mejkap na Elnine, kde sa väčšinou pohybujú jednotlivé odtiene pod hranicou 5 éčok. Cena ale rozhodne nie je ich jediným benefitom. Vlastnosti tohto mejkapu – či už si vyberiete tú alebo onú verziu – sú naozaj luxusné a v pohode strčia do vrecka aj niektoré mejkapy z parfumérie. Ak ste teda ešte nejakým nedopatrením žiaden Colorstay mejkap od Revlonu neskúšali, rozhodne odporúčam vyskúšať aspoň jednu fľaštičku. Garantujem, že si tento mejkap zamilujete tak ako ja!

 

Poznáte?

 

- cc -

5 komentárov:

  1. Raz som ho chcela kúpiť, no bála som sa, že by bol príliš hydratačný a to mne až tak netreba. Na druhej strane ani zmatňujúce mi nesedia, mne treba taký normálny stred. No ja som fest ružová, studená farba pleti takže neviem či by mi tie farby sedeli čo myslíš? Inak ako vždy perfektne napísané, ja keď vidím článok od teba hneď mám radosť a idem čítať. A myslím, že som za posledné roky nevynechala ani jeden.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veľmi sa teším!!! :) :*
      Čo sa tohto mejkapu týka, ja si práveže myslím, že oba sú skôr taký "normálny stred". Za tú cenu zober z každej verzie a uvidíš :)
      S výberom odtieňov by Ti mohli pomôcť linky, ktoré pridám nižšie...

      Odstrániť
  2. https://www.google.com/search?q=revlon+colorstay+makeup+shade+finder&tbm=isch&ved=2ahUKEwiEk7PNn-vrAhVJhKQKHcOJBsEQ2-cCegQIABAC&oq=revlon+colorstay+makeup+shade+finder&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQDDIECAAQGDIFCAAQzQI6BAgjECc6AggAOgQIABAeOgQIABATUP1TWMmxAWCrugFoAHAAeACAAfgEiAHUOJIBDDAuMTMuNi4yLjMuM5gBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=875gX8TNFcmIkgXDk5qIDA&bih=512&biw=360&client=ms-android-sonymobile&prmd=ivsn

    Skús toto, snáď to pôjde...

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...