utorok 22. septembra 2020

Saveonbeauty TOP PRODUCTS leto 2020 / dekoratívka!

Keďže sa nám z leta pomaly ale isto stal september, rozhodla som sa nečakať a vytiahnuť z rukáva článok, ktorý som pre vás chystala už dlhšie. Dnes to bude pokračovanie článku o letných top produktoch, kde som vám predstavila svojich obľúbencov z oblasti skincare a tentokrát sa trošku povenujeme dekoratívke.

guerlain_logo
 

Musím podotknúť, že drvivá väčšina produktov, o ktorých budem dnes písať, nie sú žiadne novinky leta 2020, ani novinky u mňa. Naopak, takmer všetky používam už roky a paradoxne – napriek tomu, že ich mám očekované naozaj super – o niektorých z nich som vám na blogu ešte nepísala! Skutočne trestuhodné...

Úplne konkrétne mám na mysli najmä kultový produkt, bronzer Terracotta od GUERLAIN /ktorý som vám z bezpečnostných dôvodov radšej nenafotila a vy sa budete musieť uspokojiť s logom značky na mojom najobľúbenejšom rúži ever a fotkou, vyhrabanou z veľmi prudkého bjýtyblogerského archívu Claire Clairmont! :D /.

guerlain_terracotta_bronzer

Ja teda nie som nejaký bronzermaniak, tento kúsok som si ulovila vo forme testera v trochu tmavšom odtieni 05 Moyen doslovne za pár drobných a zrejme toto všetko boli dôvody, prečo som vám o ňom ešte nepísala. Vedzte teda, že ide o naozaj skvelý produkt, ktorý sa síce v panvičke na slnku trošku blýska, ale na tvári je matný, jeho konzistencia je krásne maslovitá, aplikácia bezproblémová, výdrž absolútne celodenná a na mojej opálenej pleti so žltým podtónom vyzerá maximálne prirodzene. Off course, vďaka tomu tmavšiemu odtieňu ním pri aplikácii šetrím a štetec oň opieram s naozaj veľmi ľahkou rukou. Ako bleduliam /a nebodaj s ružovým podtónom pokožky/ vám tento konkrétny odtieň určite neodporučím, ale uznajte, že za tie necelé 4 éčka by bol hriech nechať ho v Elnine na sklade! :)

Okrem jeho primárnej funkcie tento bronzer rada používam aj pri líčení očí na vykontúrovanie ohybu oka.

Ďalšie produkty z blogu už poväčšine poznať budete.

ecocera_bali_bronzer

Paradoxne, Bali bronzer od poľskej značky ECOCERA je tak neuveriteľne pigmentovaný a hádže také odlesky, že je pre mňa na tvár takmer nepoužiteľný. Zato ho v rámci môjho /nielen/ letného minimalizmu obzvlášť rada aplikujem na pohyblivé viečko namiesto očného tieňa, kde dokáže narobiť celkom hitparádu! 

ecocera_bali_bronzer_swatch

Poznáte to, také to moje najviac obľúbené letné líčenie, ktoré jemne prežiari oči, zvýrazní vaše opálenie a keď k tomu pridáte nejaký poriadne žiarivý rúž...

Pri výbere letných top produktov už roky nemôžem zabudnúť na zapečenú Baked Blush lícenku od MILANI v kultovom odtieni Luminoso

milani_baked_blush_licenka_luminoso

Ide o teplú, broskyňovo-oranžovú farbičku s priam šťavnato – zamatovým efektom, s primeranou až vyššou pigmentáciou  a s absolútne celodennou výdržou. Naozaj jedna z najlepších líceniek ever vrátane tých z kategórie high-end, takže jej vyhajpovanosti sa vôbec nečudujem! Toto sa značke naozaj podarilo.

nabla_skin_glazing_rozjasnovac_amnesia

Leto by sa bez poriadneho rozjasňovača hádam ani nerátalo a preto aj ja vám musím v tomto článku jeden pripomenúť. Pripomínanie by nemalo byť nejaké extra náročné, pretože recenziu naň som písala len nedávno a áno, ide o Skin Glazing rozjasňovač mojej obľúbenej talianskej značky NABLA! Vďaka tomu, že nezvýrazňuje štruktúru pleti ho asi ako jediný v mojej zbierke môžem na seba dávať vo fuckt hojných množstvách. Môj odtieň Amnesia bude sedieť asi každému, ale vybrať si môžete z ďalších 5 odtieňov.

pretty_vulgar_kozmetika

Čo sa pier týka, celoročne frčím na výrazných ružových, potažmo ružovo-červených perách a nič sa na tom, off course, nemení ani v lete. Práve naopak, oči stačí schovať pod slnečné okuliare, na pery niečo poriadne viditeľné a máte vybavené. Paradoxne som si ale toto leto veľmi, veľmi, ale naozaj veľmi obľúbila jeden lesk na pery. Nepredstaviteľné, čo? No ale je to tak. O lesku na pery Poisonous Pout: Plumping Lipgloss od značky PRETTY VULGAR v odtieni Perennial Kiss som vám ešte nepísala, ale keďže to plánujem v blízkej dobe napraviť, tak sa dnes príliš rozkecávať na túto tému nebudem. Každopádne, okrem iných benefitov, lesk pery veľmi príjemne chladí a to je presne to, čo na leto potrebujete!

Na úplný záver téma nechty. Ako si možno pamätáte, v lete už tradične lakujem takmer výlučne neónkami a minulý rok som objavila laky na nechty od QUEEN STAR, slovenskej značky /alebo značky, tváriacej sa slovensky?/.

queen_star_laky_na_nechty

Výdrž lakov je fajn, v podstate taký vyšší priemer, pigmentácia je na tom podobne, nechty sa s nimi lakujú pohodlne... Ale najväčším benefitom je rozhodne ponuka odtieňov! Ružové, potažmo ružovo-červené neónky od Queen Star sú jednoznačne najkrajšie neónky ever a ja sa ich nemôžem nabažiť už druhým rokom! Ostatné značky môžu len potichu šúchať nohami...

No a sme na úplnom konci, nebudem vás viac zdržovať čítaním blbostí :). Máme nejakých spoločných obľúbencov?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. No cakala som tu mineralny puder/make-up od Alverde, ktory si nie tak davno recenzovala s pozitivnymi dojmami. Mne sa totiz velmi osvedcil pocas leta, ked v horucavach prakticky nic ine na tvari ani nedrzalo. Teraz s ochladenim som vsak opät presla k tekutym make-upom.

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou áno, ten je skvelý! Paradoxne ale ja keďže som aj v lete frčala na klasickom /tekutom/ mejkape, tak mi to pripadalo už akosi veľa, "zabetónovať" to týmto púdrom...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...