piatok 6. novembra 2020

LARENS má dekoratívku a iné nákupy / IN NEWS október!

Kedy je vhodnejší čas na robenie si radostí sebe samej ako v októbri? No, odpovede sú len dve – buď nikdy alebo v novembri! :D Už niekoľko sezón sa snažím zvnútorniť si pozitívny vzťah k týmto dvom mesiacom a darí sa mi to aj vďaka tomu, že sa vždy urvem z reťaze s mojimi kozmetickými nákupmi. A v týchto časoch, keď máte pocit, že „hrajete v blbym filmu hlavní roli a režisér že je sjetej až to bolí“ to platí asi dvojnásobne.

No a teda, čím iným dnes začať než tým, že...

LARENS dekorativna kozmetika

... že moja hlboko uctievaná značka skincare má dekoratívku!!! Už niekoľko mesiacov som netrpezlivo čakala na ten deň, keď mi v ponuke v e-shope s kozmeceutikami LARENS vyskočí nové vlákno s dekoratívnou kozmetikou a dočkali sme sa práve túto jeseň! Trošku ma sklamalo, že zatiaľ naskladnila značka len púdrové produkty, každopádne neodolala som a prihodila do nákupného košíka po jednom kúsku z takmer všetkého.

To takmervšetko mám už aj otestované a čoskoro sa dočkáte aj článku, akurát som ešte vo fáze rozhodovania, ako pre vás recenzie spracujem – ak máte nejaké tajné tipy či želania, pokojne mi dajte vedieť! :)

saveonbeautyblog kozmeticke novinky

Okrem dekoratívky som hneď prihodila k objednávke aj nejakú tú starostlivosť, takže o budúce recenzie je opäť raz postarané. Btw, druhé Bio Renew sérum bol „darček“. Na tom prvom, kúpenom, sa mi totiž po týždni používania pokazila pumpička, takže mi v rámci reklamácie poslal e-shop nové sérum bez toho, aby som im staré vrátila! Tomu sa hovorí Prístup.

Keď sme pri tých darčekoch, z Elnina na testovanie dofrčal balíček s mojou novou láskou, klasickou Euphoria od CALVIN KLEIN. Ako bonus beriem všetky vecičky od REVOLUTION, ktoré podrobím extra prísnemu testovaniu – keď už ich väčšina blogosféry tak vychvaľuje, píšte si, že ja nenechám na nich ani nitku suchú!

revolution dekorativna kozmetika

Za zmienku stojí ešte minibalíček v zložení očná linka, tieňpleťový krém od Mary Kay, ktoré som dostala ako bonus k autu, ha ha. Viem, že je to nie celkom uveriteľné, ale ja som od tejto značky ešte naozaj nikdy nič neskúšala /preto ma to potešilo pomaly rovnako ako nové auto :D/ a musím povedať, že sa testovania už neviem dočkať.

saveonbeautyblog kozmeticke nakupy a novinky oktober 2020

saveonbeautyblog kozmetika recenzia

O zvyšných nákupoch si urobte obraz samé. Vypichnem akurát base-coattop-coat na nechty od FLORMAR, ktoré mám už v druhom balení a ktoré stoja dokonca aj za samostatný článok a rovnako obaly na štetce od AVON, ktoré sú pri cestovaní mimoriadne, ale ozaj mimoriadne praktické! To budete tiež určite potrebovať, aj keby ste nepotrebovali :).

OK, končím. Na prvý kritický mesiac celkom šupa.

Z čoho sa v tieto dni najviac tešíte?

 

- cc -

4 komentáre:

  1. Mary Kay som davnejsie pouzivala a bola fajn. Kedze ma vsak prestal bavit styl predaja - zavolaj svojej MaryKay lady, tak som si nasla ine znacky. Ale verzia darcek k autu, je tiez dobra varianta :-)

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akurát že trochu draho ma ten balíček vyšiel :D
      Každopádne, na Notine niečo od tej značky majú, keby si nutne potrebovala... ;)

      Odstrániť
  2. Ja sa teším že sa ešte stále našťastie dá chodiť von prejsť sa. No a potom na teplý čaj a dobrú knihu. Z kozmetiky sa vždy teším na večernú rutinu, ale tento rok akosi nemám až tak milované produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som občas trochu vyhorená! :DDD Prejde!!! :D
      Inak, to je také dosť ošemetné, to prechádzanie sa... počas zákazu vychádzania... :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...