utorok 17. novembra 2020

Roses de Chloé / recenzia

Zažiadalo sa vám v týchto ponurých novembrových dňoch trocha romantiky? Potom stavte na Roses de Chloé toaletku. Garantujem vám, že to bude stávka na istotu – a to aj pre také nie úplne romantické typy, ako som ja :).

CHLOE Roses de Chloe toaletna voda
 

Milujem vône Chloé. Podľa mňa sú veľmi ženské a príjemné, život nikomu neotravujúce a napriek všeobecnej obľúbenosti furt pôsobia vcelku originálne. Okrem toho milujem aj vôňu ruží, takže keď som si vyberala nový flakónik z Notina, vedela som, že pôjdem rovno po tejto toaletke.

V prvom rade musím poznamenať, že aj po vizuálnej stránke flakóny od Chloé plne uspokojujú moje na estetično zamerané ja. Môže sa zdať, že dizajnéri značky v tomto prípade veľkou dávkou fantázie zrovna neoplývajú, ha ha, ja to ale vidím úplne inak. Dizajn Chloé flakónikov je v podstate minimalistický a líšiaci sa väčšinou iba drobnými detailami, zároveň ale veľmi elegantný – a to ja môžem!

Chloe toaletna voda recenzia

Poďme ale k mojej novej ružičkovej Chloé, ako ju familiárne volám. Na trh bola uvedená v roku 2013 a – prekvapivo - patrí medzi vône kvetinové. Ja osobne by som to ešte vyšpecifikovala ako že svieže kvetinové :).

Hlavu tejto toaletky tvorí citrón, estragón, liči a bergamot, srdce čierne ríbezle, damašková ruža, jablko, broskyňa, céder a magnólia a základ biele pižmo, ambra a drevité tóny. Od samého začiatku ňuchám výrazný podiel citrusov a ružových tónov, vďaka čomu pôsobí vôňa veľmi sviežo. Citrusy po čase ružička vytlačí úplne a samotný záver je pre mňa celkom dosť drevitý. 

Roses de Chloe edt recenzia

Vôňa je skutočne prenádherná. Romantická, nežná, dievčenská... presný opak mňa :D... ale to vôbec nevadí. Iste, každej z nás vonia niečo iné, ale myslím si, že toto je presne ten typ vône, ktorý nevie uraziť. Roses de Chloé vo všeobecnosti je primárne vhodná na deň a na jarné či letné obdobie, rozhodne ale ak ulietavate na tomto type vôní, tak ju s prehľadom môžete používať všade a kedykoľvek, tešiť vás bude vždy.

Hoci ide len o toaletnú vodu, jej výdrž je prekvapivo dobrá. Vlastne... ani neviem, či zrovna prekvapivo, keďže sa už istý čas neviem zbaviť dojmu, že práve toaletky na mne vydržia voňať dlhšie než parfumované vody! Áno, áno, som podivín...

Chloe parfum recenzia

Čo dodať na záver? Vôňu absolútne a bezvýhradne zbožňujem, spôsobuje mi závislosť ako aj ďalšie vône od Chloé a ak chcete voňať po ružiach, táto toaletka bude aj váš absolútny must-have! Ružičky nikde nevoňajú krajšie ako u Chloé...

Ceny za túto toaletnú vodu vo všetkých možných aj nemožných veľkostiach sú vcelku prijateľné a aby toho nebolo málo, aktuálne máte dokonca na Notino na celé dva týždne Super Black Friday! Čo znamená zľavy na parfumy a kozmetiku až do 70 percent, darčeky k nákupu alebo poštovné zadara pri kúpe vybraných produktov... Ako vždy, ja určite budem niečo nutne potrebovať :).

Tiež milujete značku Chloé? Ak áno, zaujímalo by ma, ktorá vôňa patrí k vašim TOPkám... :)

 

- cc -

 

 

 

2 komentáre:

  1. Za mňa jednoznačne Nomade! A potom Chloé EdT 2015 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. K Nomade som ešte nepričuchla! Musím to napraviť, vône od Chloé milujem :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...