utorok 1. decembra 2020

Nákupno-prírastkový haul za november

Vitajte v decembri! Už minulý mesiac som vám spomínala, že najlepší čas na robenie si radosti nákupmi je v desiatom a jedenástom mesiaci roka a keďže ja do vetra nekecám, riadila som sa tým poctivo aj tentokrát :). A aj keď možno to nebude taký záhul čo do počtu, rozhodne to v novembri bolo práve o tom robení si radosti!

Larens Repair gel
 

Ako väčšinou ukazujem v každom článku, aj minulý mesiac som sa potešila nejakou tou skincare od Larens. Tentokrát sa nákupy niesli výlučne v znamení mojich must-have produktov, rokmi výkonu overených ako napríklad Repair gel, Dermo Wash, Bio Renew pleťové masky alebo GLA Serum krém, v prípade ktorých som si zasa raz len potvrdila, ako veľmi ich milujem!

Aj Shadow.

Larens kozmetika

Larens znacka kozmetiky

Do mojej zbierky pribudli aj hneď dve vône – Roses de Chloé z Notina, o ktorej som vám už písala v samostatnom článku a pre mňa nie tak úplne tradičný parfumovaný olej od Al Haramain. Tiež z Notina /aj keď som ho dostala ako darček/a tiež bude samostatný článok snáď už v piatok.

Roses de Chloe toaletna voda

Al Haramain Lamsa Silver parfumovany olej

Tesne pre koncom mesiaca mi dorazila aj chutná zásielka s novom kolekciou dekoratívky od trend It Up z Déemky. Ktorá samozrejme dorazila tak moc na poslednú chvíľu, že som ju nafotiť už nestihla /november je smrť pre všetky bjútyblogerky, dávno to hovorím.../ Keďže som si nie istá, či je to limitka alebo bude súčasťou stálej kolekcie, pokúsim sa postnúť vám článok čo najskôr – nech z nej niečo máte aj vy, nielen ja :).

saveonbeautyblog kozmeticke nakupy za november

No a k zvyšku už príliš komentáre asi veľmi ani netreba. Celkom sa teším na ampulky s kyselinou hyalurónovou, ktoré boli darčekom k nákupu v lekárni – aj keď na samotnej ampulkovej prapodstate ja zrovna príliš nefičím. A jo, mám pocit, že si budem musieť po dlhšom čase zaujúkať nad sprcháčom! :)

 

Podľahli ste novembrovej nákupnej mánii aj vy?

 

- cc -

6 komentárov:

  1. Jej, macicka. Urcite treba publikovat viac fotiek s mackami :-)

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie vždy má chuť, záleží, s čím fotím. Lákajú ju spravidla deky alebo drobné predmety, ktoré sa dajú dobre rozhadzovať :D...

      Odstrániť
  2. Vidím celkom dosť krémov Avon a tiež zásoby ružovej vody. Musím priznať, že si ma na tú vodu namotala. Je naozaj skvelá a tá vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) No fakt je, že ja jej nemám ani po tých rokoch čo vytknúť a aj keď ju občas s niečím podvediem, vždy sa k nej rada vraciam! :) Akurát tie pidibalenia mi idú dosť že na nervy :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...