utorok 5. januára 2021

Decembrové prírastky a /hlavne!/ nákupy

Jo, to sa dalo čakať, že nádielka kozmetických prírastkov za december bude dosť výživná. V podstate ani neviem, čím začať – a už vôbec nie, nakoľko sa k vecičkám rozpisovať, aby som neotrávila aj tie najotrlejšie z vás :).

Gabriella Salvete box

Začnem asi tým, čo som dostala. Paradoxne, napriek darčekovej prapodstate posledného mesiaca v roku moje kozmetické darčeky pozostávali z jedného odlakovača Ebelin, vianočno - bordového laku na nechty od Essence a setu /môjho milovaného/ sprcháča a telového mlieka od Dove, ktoré som dostala vlastne tak trochu omylom, ha ha.

Saveonbeautyblog nakupy december

Zato hneď dvakrát ma stihlo prekvapiť Elnino, ktoré veľmi dôstojne napravilo decembru povesť :). Okrem boxu dekoratívnej kozmetiky Gabriella Salvete /o časť ktorého prebieha do zajtra giveaway na mojom FB a Insta!/ som vyfasovala aj set legendárnej vône The Scent od Hugo Boss. Ja mám vône od Huga naozaj rada, takže tento darček potešil o to viac.

A týmto by sme mohli prejsť k mojim nákupom.

Perricone MD ocny krem

Perricone MD No Makeup ruz na pery

V decembri som sa naozaj hecla a áno, aj s prispením voucheru som na Notine zainvestovala do očného krému od Perricone MD. Bol k nemu ako darček rúžobalzam na pery tejto značky v hodnote 30 éčok, takže si domyslite, koľko som asi vyhodila za samotný krém. A áno, cvakala som tú pôvodnú cenu! :D Pravdepodobne bude recenzia :).

Saveonbeautyblog nakupy za december

No a zvyšok? Obraz si urobte samé. Skrátka, moje tradičné nákupy - trocha top produktov od Larensu, miliónta šanca pre laky na nechty od Orly, set sprcháča a mydla na ruky v mojej asi najobľúbenejšej vôni od Palmolive, najlepší kondicionér ever od Mon Platin DSM...  a veeeeľa ďalšieho, čo nutne potrebujem k životu :).

Orla laky na nechty

larens makeup

Mon Platin DSM kondicioner

Pochváľte sa, aký kozmetický darček vám tieto Vianoce urobil najväčšiu radosť? No a ak by ste chceli na niečo z dnešného článku samostatnú recenziu, určite neváhajte kopnúť ma... :)

 

- cc -

 

 

3 komentáre:

  1. Ahoj,
    to jsou moc pěkné přírůstky. Jsem moc ráda, že někdo taky v prosinci utrácel za sebe, protože já jsem si toho pořídila docela dost, a to jsem dostala kosmetiku i jako dárek k Vánocům. Napsala jsem o tom už dva články, tak se můžeš mrknout ke mně na blog:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No to je predsa úplne jasné, kto ťa poteší viac, než ty sama? :D Rada omrknem, keď Ti to ešte aj na dva články vyšlo... ;)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...