piatok 22. januára 2021

PERRICONE MD No Makeup Lipstick / Môj najluxusnejší balzam na pery!

Odo mňa človek môže čakať ozaj všetko a najmä, pokiaľ sa to týka patladielok na pery, že. Balzamy sú mojou slabosťou čo svet svetom stojí a dnes už sa asi nikto nečuduje, že v mojej zbierke sa občas vyskytnú kúsky, za ktoré by ste vysolili aj desiatky eur.

Podobným prípadom je luxusný balzam, ktorý síce autor nazval rúžom, ale za mňa je to furt „len“ balzam. Na druhú stranu, balzam naozaj exkluzívny.

No Makeup Lipstick od PERRICONE MD.

Perricone MD No Makeup Lipstick

Ako jo, priznanie! Balzam som nekupovala, bol ako darček k nemenej luxusnému krému na oči tejto značky /ktorý, btw, usilovne testujem!/. Tento fakt ale nič nemení na veci, že by som bola ochotná si vec kúpiť. Samozrejme chápem, že tie, čo ste nemali možnosť vyskúšať ho zadara, možno isté pochybnosti mať budete.

Najskôr teda pár slov o značke. Na svedomí ju má americký lekár a prisahajú na ňu také hviezdy ako Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Uma Thurman a mnohé ďalšie hollywoodske superstars. Filozofia značky spočíva v trojstupňovom systéme starostlivosti o pleť a telo, skladajúcom sa zo stravy, doplnkov stravy a kozmetiky samotnej.

Perricone MD balzam na pery

Off course, nás teraz zaujíma najmä tá kozmetika, že :). Okrem luxusnej skincare ponúka značka aj portfólio no makeup dekoratívky, ktorá by nemala len prekryť to, čo je na vás škaredé :D, ale aj dodať megamoooc starostlivosti.

A tak mi tu na poličke svieti tridsaťeurový No Makeup Lipstick v odtieni Original Pink a ja sa seriózne neviem naň vynadívať!

Perricone MD No Makeup ruz na pery odtien Original Pink swatch

Začnem asi tým, prečo si myslím /a Notino spolu so mnou/, že ide skôr o balzam a nie rúž. Hlavným dôvodom popri zložení je najmä konzistencia, ktorá vaše pery doslova rozmaznáva a tiež pigmentácia, ktorá je skôr na úrovni tónovacieho balzamu na pery a určite nie rúžu, ako si ho predstavujeme. Čo teda neberte ako negatívum, ale ako holý fakt – nenadarmo výrobca celú kolekciu nazval No Makeup, že...

Balenie je vskutku adekvátne cene, elegantné a také ťažké, že by ste sa mali naozaj strániť v záchvate hnevu hádzať ho po niekom, ha ha.

Perricone MD kozmetika

Môj odtieň sa síce volá niečo PINK, ale s tou ružovou to výrobca veru neprehnal. Farbička balzamu je veľmi pekná, jemná a teplá nude, ktorá vaše pery ale natónuje skôr do hneda než do ružova. Výdrž je samozrejme klasická balzamová a ani sa tomu nečudujem – konzistencia tejto vecičky je až rozprávkovo maslová, keď tie účinky cítite takmer ihneď po nanesení na pery. Vďaka jemnej farbe sa nemusíte obávať patlať balzam na seba aj bez asistencie akejkoľvek zrkadliacej sa plochy – pery skrátka niekoľkokrát prebehnete a hneď vyzeráte použiteľne.

Perricone MD ruz na pery odtiene

V zložení okrem minerálnej slnečnej ochrany SPF 15 nájdete aj neuropeptidy a kyselinu hyalurónovú /na ktoré ja počúvam už pradávno/ a keď k tomu pridáte fakt, že to vonia jemne po vanilke... Chcete počuť ešte niečo viac? :)

Perricone MD balzam na pery zlozenie

Ako uznávam, cena ja tiež pre fajnšmekrov, ale ak ho raz chcete, asi ju tak úplne riešiť nebudete alebo si počkáte minimálne na nejakú vhodnú akciu ako ja :). Určite sa budem z balzamu vytešovať ešte dlho, akurát neviem, či sa bude do budúcna tešiť aj moja peňaženka! :)

 

Poznáte značku Perricone MD? Čím viac o nej viem, tým viac ma zajíma a mrzí ma, že som ju nezaradila do posledného článku s wishlistom z Notino. Hmmm, nooo... akoby to niečo zásadné mohlo zmeniť... :)

 

- cc -

 

2 komentáre:

  1. Nevidela som túto značku ešte veru. Nuž fakt tento produkt vyzerá skôr ako balzam, čo nie je príliš pre mňa. Avšak samozrejme spracované v tojom podaní je to znova úžasné :) Ja by som ťa mohla čítať od rána do večera :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvoje slová mar vždy zahrejú na srdci! :D Ďakujem! :*
      Tiež milujem rúže /aké prekvapenie :D/, ale občas mám náladu len takto si niečo napatlať a tento balzam nielen, že vyzerá dobre, ale je ešte aj veľmi príjemný... No veď aby nebol za tú cenu... :)))

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...