piatok 29. januára 2021

URBAN DECAY Naked Honey / recenzia

A je to tu opäť! Rozmýšľam, či to nie je vlastne istá forma trestu, ale moja posadnutosť paletkami očných tieňov dosahuje už naozaj obludné rozmery! No, nie že by mi to nejako extra prekážalo, ha ha... Milé moje, tak vám dnes predstavím nový kúsok v mojej zbierke, paletku Naked Honey od URBAN DECAY!

Urban Decay dekorativna kozmetika

Priznám sa, že rozšíriť svoju zbierku nakediek práve o túto verziu som tak úplne v pláne nemala. Neviem prečo, ale farebné spektrum tejto paletky som považovala za úplne mimo môj farebný diapazón... a v konečnom dôsledku sa ma nepýtajte, prečo som napokon túto paletku vhodila do nákupného košíka! :D

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

Ten obal je krásny. Rozplývať nad ním sa aspoň chvíľočku musím, myslím, že ten dekel je najkrajší spomedzi všetkých mojich Naked paletiek. Off course, vlastním zatiaľ len tri, to tiež nie je žiadna hitparáda...

Urban Decay Naked paletky ocnych tienov

Urban Decay Naked Honey paletka ocnych tienov

Farebné spektrum sa pohybuje presne v tej medovej farebnej škále, čo znamená, že tu máte všetky možné verzie teplej zlatej a hnedej. Matných odtieňov je šesť /Sweet, Swarm, Keeper, Hive, DripSting/, zvyšných šesť je so shimmerom /Flyby, Amber, Golden, Honey, Queen, Hbic/. Trošičku mi samozrejme chýba v paletke matný svetlý tieň, ale to je asi tak jediná moja frfľačka smerom k tejto palete.

Urban Decay Naked Honey paletka odtiene

Kvalita je tradičná „urbandecayovská“. Očné tiene, ako matné tak aj lesklé, majú nádherne maslovitú konzistenciu a stopercentnú pigmentáciu. Samozrejme ako všetky Nakedky, aj táto práši pri nešetrnom naberaní farby na štetec - to ale jednak nie je vôbec potrebné, keďže stačí štetce o tiene len opierať a dvak, pri samotnom procese líčenia pod oko nadmerne neopadávajú. Takže v tomto smere môžem vysloviť jedine plnú spokojnosť - kto už má za sebou používanie nejakej tej paletky, vie, o čom točím... Pri líčení určite ale použite akýkoľvek primer, takto maslovité konzistencie to bez podkladu skrátka nedajú – a máloktorá z nás sa líči preto, aby jej to vydržalo tak dve hoďky, že. To len také malé a asi aj nie úplne potrebné upozornenie.

Urban Decay dekorativna kozmetika

No a tie farbičky, tie sú samozrejme úžasné! Všetko, čo je s teplým podtónom, je moje či chcem alebo nie a neviem, prečo som zrovna voči tejto farebnej verzii trpela takými predsudkami! Tieto tóny rozžiaria modré oko ako drak, pri líčení si plne vystačíte aj s dvomi odtieňmi – to je ten môj minimalizmus, kvôli ktorému kupujem každú paletu, ktorá v mojom okolí zasmrdí, ha ha – a ja ju skrátka neskonale zbožňujem.

Aktuálne máte na Notino dopravu na /nielen/ túto paletku zdarma plus ako darček k nákupu fixačný sprej alebo ceruzku na obočie, takže to už je ponuka, aká sa neodmieta! :)

 

Obligátna otázka na záver, čo vy a Nakedky? A čo vy a nejaká kozmetická úchylka? :D

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja mám Naked 3 a už som s ňou konečne spokojná. Mne na viečkach nijako nevynikala farba kým som tiene naberala štetcom. Potom som to skúsila klasikou aplikátorom a to už ich vidieť bolo. Sú kvalitné, držia dlho a som s tou paletkou spokojná. Túto by som si ja asi nevybrala lebo som studený ružový typ pleti a toto nie sú príliš moje farby.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to určite nie, Naked 3 je pre Teba isto-iste lepší výber. Ano, na tie NEmatné tiene sú aplikátory veru lepšie, aj keď ja teda nedám dopustiť na vlastné prsty :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...