piatok 12. februára 2021

Môj osobný objav!

Neviem, či v blogosfére existuje väčší nepriateľ dvojfázových odličovadiel než som ja. Akooo... nalejme si čistého vína. Určite neexistuje! Všetci ich milujú a prisahajú na ne, len ja som ich vždy pokladala za niečo, čo na mne absolútne nefunguje, očný mejkap mi len rozmazáva a aj to s ťažkosťami a ešte ma aj otravuje neustále pretrepávanie a spôsob aplikácie na tampónik.

A čo si budeme čo nahovárať, po mojich skúsenostiach sa vlastne niet čomu diviť a naozaj som až doteraz nevedela, na ktorom konci mojej ruky je chyba! Ha ha.

Až doteraz. Pretože konečne som urobila objav s veľkým O, ktorý ma Očaril natoľko, že mu musím venovať samostatný článok.

NIVEA Gentle Caring dvojfázový odličovač očí.

NIVEA Gentle Caring dvojfazovy odlicovac oci

Asi je vám jasné, že to, že som sa k tejto vecičke dopracovala, bola náhoda ako sviňa. Odličovač bol darček k nákupu a ja ako správna bjútyblogerka som ho brala okamžite všetkými desiatimi – lebo čo by som to bola za bjútyblogerku /a za človeka!!!/, keby som urobila opak, že.

Toto očné odličovadlo sľubuje, off course, že bude odličovať aj vodeodolný mejkap /ale to sľubujú všetky!/ a že má upokojujúce účinky a že bude popri tomto všetkom ešte aj vyživovať a posilňovať vaše riasy.

Okej, poslednú vec posúdim a ozrejmím vám možno najskôr po spotrebovaní prvého balenia, k tým ostatným sa ale vyjadriť môžem už teraz.

NIVEA dvojfazovy odlicovac oci a makeupu

Tento odličovač je tak príjemný k môjmu očnému okoliu, až mám chuť zalamovať tu rukami od rána do večera. V očiach absolútne neštípe, ani keď to preženiete s množstvom obsahu na tampóniku, oblasť v okolí očí je absolútne príjemne hebká, nevysušená a – čuduj sa svete – on naozaj odličuje! Áno, aj mňa... A povedala by som, že lepšie, než moja najobľúbenejšia micelárka, pretože aby som ráno nemala čierne fokle pod očami, musím sa „narobiť“ teda podstatne menej. A toto už je, milé moje, čo povedať...

NIVEA Gentle Caring dvojfazovy odlicovac zlozenie

Som naozaj veľmi, veľmi, veľmi príjemne prekvapená a zároveň sa teším, že konečne môžem vylúčiť micelárne vody z mojej pravidelnej rutiny, čo sa odličovania očí týka. Neviem, tak nejak mám poslednú dobu stúpajúcu tendenciu micelárky z tváre buď zmývať, alebo sa im aspoň občasne vyhýbať úplne, keďže sa mi posledné roky zdá, že mojej pleti prestávajú vyhovovať.

Takže moja voľba je jasná. Značka Nivea je u mňa klasika, čo sa odličovania týka a tak som celkom rada, že môj najnovší favorit je práve z týchto luhov a hájov. Fakt ma zaujíma, či sa ešte takto zamilujem do nejakého dvojfázového odličovadla...

 

Aký je ten váš vzťah k dvojfázovým odličovačom? Používate alebo sa im vyhýbate tak ako ja doteraz?

 

- cc -

4 komentáre:

  1. Nivea má veľmi dobré odličovače očí. Ja si kupujem ich čierny Micellair ten na oči. Tiež je dvojfázový a tiež neštípe. Odličuje aj linky, len sa mi zdá, že by mu to mohlo ísť ešte o niečo lepšie. Vyskúšam aj tento určite.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som čiernu micelárku dvojfázovú, tá mi ale nevyhovovala! Tak zatiaľ na tento očný odličovač len zbieram odvahu :).

      Odstrániť
  2. No.. skoro ku všetkým dvojfázovym mám podobný vztah ako ty... pretože ani jeden z nich mi nikdy nefungoval tak ako mal. Okrem jediného - Mixa. Neviem či si tento skušala, ale ja som si fakt poskušala množstvo dvojfázovych, dokonca som robila na blogu aj porovnanie.. a teda ani jeden Mixu neprekonal. A odporučam ti ho vyskušat, pretože podla mna prekona aj tuto Niveu, s ktorou sice nemám skusenost, iba s tou čiernou Micellar - a to je podla mna čista katastrofa.
    Takže skus tu Mixu a daj vediet.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som už napísala vyššie, čierna dvojfázová micelárka od Nivey bola na figu. To na oči som ale neskúšala.
      Po tej Mixe teda hodím očkom, dík za tip!

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...