utorok 16. februára 2021

Padlo za vlasť v januári!

Dnes budem tradične netradičná a nálož spotrebovanej kozmetiky za minulý mesiac začnem dekoratívkou. Nie že by som na to mala nejaký zvlášť premyslený dôvod, čo sa logistiky písania článku týka, ale z tých dnešných fotiek tá s líčidlami sa mi páči najviac, ha ha. A uznajte – aj keď určite nemožno hovoriť o vrchole estetického cítenia, čo zaujme potenciálneho čitateľa viac, než nepodarená fotka? No predsa menej nepodarená fotka.

Spotrebovana kozmetika recenzie Saveonbeauty

Ale možno to naozaj nebude taký zlý začiatok. Tri štvrtiny produktov na fotke mám totiž naozaj rada až zbožňujem. Mejkap Healthy Mix od BOURJOIS môžem smelo zaradiť medzi stálice, keďže tento spotrebovaný kúsok je už môj druhý. Naozaj fajn krémový, rozjasňujúci mejkap, ktorý potrebujete v prípade, že je vaša pleť suchá a permanentne dehydrovaná. Netvrdím, že ju spasí, že jo – na to máme skincare a kýbel vody na dodržiavanie pitného režimu - ale naozaj je pre tento typ a stav pleti mejkap veľmi príjemný.

Bronzer od GABRIELLA SALVETE som mala tiež veľmi rada a kebyže mi neprdne dekel na balení, asi ho spotrebujem až do konca. Jeho pigmentácia bola na bronzer akurátna, odtieň síce trošičku teplejší, ale pre žltý podtón pleti úplne ideálny, takže sa tej diere v strede ozaj nemôžete čudovať. A verím, že je vám jasné ako facka, že dekoratívku za pár drobných si obľúbim len vtedy, keď je ozaj dobrá...

Do poslednej smietky som spotrebovala banánový púder poľskej značky ECOCERA, ktorý s čistým svedomím môžem označiť za skvelý! Opäť okrem vyhovujúceho podtónu milo prekvapil aj fixačnými účinkami, pracovalo sa s ním maximálne komfortne... Nemám čo dodať.

Posledný produkt z fotky, riasenka 5 in one Lash Genius od AVON už taká geniálna nebola – samozrejme za predpokladu, že nemilujete riasenky typu #vypichniokoeštednes. Podobný problém som mala už s touto riasenkou, táto od Avonu narozdiel od nej ešte aj nič extra s mojimi riasami neurobila. Popravde, je mi to absolútne fuk, tento typ riasenky neznášam rovnako pri Avone, ako som ho neznášala pri Benefite.

Pokračujme starostlivosťou o pokožku a vlasy.

Saveonbeautyblog Out News januar 2021

Novinkou pre mňa bol Aqua Spray od LARENS. Mám doma už druhé balenie a myslím, že recenzia musí byť, tak si na ňu ešte chvíľu počkajte :).

Pokiaľ ma pamäť neklame, druhý spotrebovaný kus je aj očný krém proti vráskam ZIAJA Med. Fuckt sa mi už nechce opakovať, ako rada mám očné krémy tejto značky, lebo pomer cena – kvalita, že... Výnimkou teda nebol ani tento kúsok a aj keď zázraky na počkanie asi tak celkom neurobí /lebo ktorý krém urobí.../, tak očné okolie krásne hydratuje a toto je niekedy najviac!

Prírodný balzam na pery od SANTE bol naozaj taký prírodný. Nevoňal, mal divnú, tuhú konzistenciu, vyzeral úplne obyčajne a nezaujímavo... Napriek všetkému som ho spotrebovala a spotrebovala som ho dobrovoľne. Účinky boli ozaj fajn a ja som ho paradoxne používala rada najmä v lete, keďže vďaka konzistencii bol ideálny na také to prenášanie kade-tade po svete. Asi úplne nutne opätovne nepotrebujem, ale rozhodne vám ho môžem odporučiť.

Krémy na ruky z radu Planet Spa Aromatherapy od AVON mám rada, lebo sú nielen fajn, ale aj – a najmä – krásne voňajú. Off course, nemusí to tak byť v úplne všetkých prípadoch :) a nebolo ani v tomto – krém mi dosť smrdel! :D Táto problematika určite podlieha prudkému individualizmu, avšak to na veci asi nezmení nič.

Mojou malou osobnou výhrou bolo, že som tohto malého smrada zabudla vo vrecku plátennej tašky a dôsledne vyprala celý jeho obsah v práčke. Btw, kamoškám krém voňal po levanduli... Neverte im ani slovo, ja vôňu levandule milujem a toto pripomínalo skôr potuchnutý mentolový cukrík a ešte aj z lekárne!

Olej na vlasy od Langhaarmädchen som vyhodila s nespotrebovanou štvrtinou obsahu. Napriek prvotnému nadšeniu, s ktorým som sa s vami podelila v recenzii – a vlastne ani nemôžem povedať, že by olej nerobil to, čo robiť má – som si jedného dňa uvedomila /niečo ako Osvietenie, ha ha/, že asi tak úplne ani nechcem robiť „olejové“ zábaly niečím, čo je narvané hlavne a predovšetkým silikónmi! K tomuto náhlemu presvedčeniu ma priviedol fakt, že po jednej z takýchto „ozdravných kúr“ som si musela vlasy umývať šampónom 3x, aby som tú gebuzinu z vlasov zmyla...

Takže konečný verdikt: Do koncov, potažmo umytých dĺžok dajmetomu, na zábaly vlasov zabudnúť!

Saveonbeauty kozmetika recenzie
 

Tiež mám občas dobre sprosté nápady...

Úplný záver venujem tentokrát stáliciam. Jo jo, všetky tieto vecičky ešte stále k životu nutne potrebujem a naozaj si myslím, že by ste ich mohli vyskúšať aj vy :). Pre lepšiu orientáciu pri rozhodovaní pridávam niekoľko linkov :) - LARENS Repair Gel, LARENS Lifting Face Cream, BIODERMA Atoderm Nutritive, AVON pleťová voda s výťažkom z ruže, ZIAJA šampón kozie mlieko /samostatná recenzia zatiaľ nie je/, DOVE telové mlieko /detto/, BOROTALCO Pure deodorant, ECODENTA čierna zubná pasta.

 

Týmto by sme mohli uzavrieť tému januárových spotrebovancov. Používate či poznáte niečo z dnešného článku aj vy?

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Makeup od Burjois som chcela už dlho vyskúšať asi hlavne na leto, nech moja pleť je viacej glowy. A Borotalco mám taktiež moc rada.


    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho používala kvôli odtieňu len v zime, takže neviem úplne posúdiť, koľko toho dá v lete :). Ale je ozaj fajn.
      Ak ale chceš glowy efekt, odporúčam skúsiť mejkap od Larens. Síce som naň recenziu ešte nestihla napísať, ale ten je úžasný... Alebo tiež BBčko tejto značky.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...