utorok 23. februára 2021

URBAN DECAY Stay Naked Threesome / recenzia!

Naozaj neviem, ako túto dnešnú ódu na radosť začať. Po vecičke, o ktorej vám dnes budem písať, som pokukovala veky, ale až donedávna  som bola akosi príliš lakomá na to, aby som si ju kúpila, poznáte to – vždy si uvedomíte, že potrebujete k životu asi skôr niečo iné než paletku, že...

No a klasika, keď som sa k nej konečne dopracovala, odvtedy frflem, že prečo až teraz???

A tak vám ju dnes ukážem. Moja prekrásna, luxusná Stay Naked Threesome rozjasňujúca a bronzujúca paletka od URBAN DECAY.

Urban Decay Stay Naked Threesome rozjasnujuca a bronzujuca paletka

Tento typ produktu mám veľmi rada. Off course, kvôli praktickosti. Nie že by som tieto paletky potrebovala kvôli cestovaniu /Aj keď áno, aj!/, ja ich viem oceniť najmä každé ráno, keď sa ponáhľam do práce a ozaj nemám čas vyhrabávať zo šuplíka, otvárať a zatvárať tristo „zbytočných“ produktov – keď na všetky tieto prepotrebné úkony môžem využiť jeden produkt, že jo.

Moja paletka vo verzii Naked obsahuje bronzer v odtieni Medium Bronze, rozjasňovač Soft Gold a lícenku Classic Pink. Na Notino máte v ponuke ďalšie dve verzie – predpokladám, že svetlejšiu a tmavšiu, ja som dobrovoľne zvolila túto ako povestnú zlatú strednú cestu a neľutujem!

Urban Decay dekorativna kozmetika

Mimochodom, ozaj oceňujem možnosť vybrať si z troch verzií! Ešte som akosi nedorástla do pochopenia významu kontúrovacích paletiek, kde nájdete bronzer alebo kontúrovací púder alebo lícenku alebo rozjasňovač vo verziách, určených od absolútnych bledúľ po černošky. Wtf, kto toto potrebuje???

No ale späť k paletke. Ach bože, tá je dokonalá!

Urban Decay kozmetika

Urban Decay Stay Naked Threesome paletka odtiene

Bronzer je kúštik teplejšej farby a nie je úplne matno-matný, ale skôr zamatový. Pre mňa ako aktuálnu bleduľu so žltým podtónom pleti, ktorá neznáša lesklé bronzery, ale vyžaduje, aby jej pleť vyzerala šťavnato skrátka značka ideál! Lícenka v odtieni Classic Pink vyzerá v paletke ako nie úplne použiteľná, žiarivá koralovo – ružová, v reále je ale na pleti veľmi pekná, neutrálne pôsobiaca a v podstate decentná! No a rozjasňovač, ten je pre mňa tiež zhmotnený sen – maximálne neutrálna champagne farbička, ktorá na pleti nijako nekričí a tým pádom nič neželané nezvýrazňuje. Off course, viete ju navrstviť tak, aby kričala.

Urban Decay Stay Naked Threesome paletka

Konzistencia všetkých troch produktov je tiež taká zamatová, s čím súvisí aj pigmentácia. Tá je totiž trošičku vyššia, ale rozhodne to nie je na úrovni niečoho neželaného – naopak, s produktami sa pracuje skvelo, na tvári sa ľahučko rozmazávajú a nerobia fľaky. Pri naberaní na štetec odporúčam štetce o bronzer a lícenku len opierať, vzhľadom na konzistenciu a pigmentáciu to je úplne postačujúce.

Výdrž na pleti celodennejšia ani nemôže byť. Skutočne neviem, aké pozitíva by som tejto paletke ešte adresovala. Je skrátka nádherná, dokonalá, luxusná kvalitou i vizuálom.

Produkty vnútri sú umiestnené maximálne premyslene /bronzer najväčší, lícenka stredná veľkosť a rozjasňovač najmenší/ a jedinú frfľačku adresujem smerom k faktu, že jednotlivé produkty nie sú v samostatných panvičkách – čo pravdepodobne tesne pred koncom spotreby produktu bude spôsobovať problémy, ale nalejme si čistého vína: Čo tam po tom... minimálne polovica z nás sa do tejto fázy aj tak nedopracuje, že jo.

Urban Decay konturovacia paletka

Ja som paletku kupovala na Notino a off course, nestála najmenej, ale keďže pri kúpe výrobkov značky Urban Decay na tomto e-shope dostanete dosť často nejaký darček k nákupu /ja napríklad full balenie mikroceruzky na obočie, yesss!/, tak vás tá cena zas až tak bolieť nebude :).

Rozhodne odporúčam všetkými desiatimi...

 

Pre koho sú takéto praktické paletky takou slabosťou ako pre mňa?

 

- cc -

 

6 komentárov:

  1. UD má naozaj krásne nadizajnované paletky, no obávam sa, že k môjmu extra svetlému a studenému podtónu pleti by úplne nesadla :/ Ale priznám sa, že tiež som na ňu pozerala.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús pozrieť v e-shope tú svetlejšiu verziu a popozeraj swatche, to by Ti možno sadlo skôr...

      Odstrániť
  2. Ja mám tiež rada paletky, aktuálne mám aspoň lícenku a bronzer spolu. Rozjasňovač v paletke Rimmel mi farebne nesedí. Každopádne ja som určite za praktickosť produktov a toto je určite mega praktické.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, a najmä v prípade, že ti sadnú všetky odtiene... :)

      Odstrániť
  3. Presne na túto už nejakú dobu pozerám, ale keď... mne v stolíku stojí smutne paletka líceniek od Benefitu, lebo to proste teraz vôbec na seba nepatlám a preto premýšľam, či sa mi chce investovať do ďalšej paletky... :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď jasné, ak to nepoužívaš, zbytočné je kupovať ďalšiu... Mám ale takého tušáka, že to od Benefit bude úplne iný šálok kávy - suchšie a menej pigmentované... Nie že by som to myslela nejako v zlom, slabšia pigmentácia niekedy nebýva na škodu :D, záleží ale aj na osobných preferenciách :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...