utorok 9. marca 2021

Februárové novinky u mňa doma!

Hurá, jar sa blíži a ja aj preto články s nákupmi za február píšem vždy veľmi rada. A vôbec mi nezáleží na tom, čo a koľko som nakúpila. Off course, aj tentokrát toho bolo požehnane.

Saveonbeautyblog IN NEWS februar 2021

Začala by som možno mojim monštróznym nákupom na Notino. To by som nebola ja, keby som nevyužila v rámci jedného shoppingu minimálne dve akcie, že jo. Tentokrát som ako darček vyfasovala paletku rozjasňovačov od MAC a mikroceruzku na obočie od Urban Decay – čo už určite darčeky, ktoré by bol hriech nechať hniť v e-shope :). Kúpe sa nevyhlo ani jedno z mojich najobľúbenejších telových mliečok od Biodermy, ktoré tradične býva za najlepšie ceny práve na Notino a myslím, že mu konečne venujem samostatnú recenziu!

Larens kozmetika recenzie

Larens e-shope som stihla urobiť hneď dve objednávky, hanba mi. Tentokrát som ukoristila nielen moje stálice typu Bio Renew sérum, enzymatický peeling alebo pleťové masky, ale aj /už druhé/ balenie LipoColl séra, ktoré vám tiež konečne v dohľadnej dobe zrecenzujem a tiež novinkový Rich Cream krém na ruky a chodidlá. V jeho prípade bude článok hustý, môžete sa tešiť! :)

CareMedica kozmetika recenzie

Na spoluprácu ma oslovilo tentokrát zahraničie, ha ha. Zásielka kozmetiky zn. CareMedica ma veľmi milo prekvapila – nielen, že to vyzerá ňuňu, ale je to aj prírodné a české a ja som si povedala, že prečo moju obvyklú skincare rutinu trošku nespestriť, že jo. Teda aspoň na chvíľu.

Všetko už intenzívne testujem a upratujem dojmy, myšlienky a názory na sérum proti vráskam, očný krém aj toner. A verte, je to dooosť náročné! :)

Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

Posledný odsek dnešného článku venujem ako vždy mojim najbežnejším nákupom. Jo, viac bežné už asi ani nemôžu byť :). Tradične bolo potrebné doplniť zásoby niveáckych micelárok, odličovačov, avoňáckych ružových pleťových vôd, Borotalco deodorantov... a off course, môjho najsamviac obľúbeného jarného balzamu na pery Everon od Weledy. Lebo je marec, že.

Btw, tie sprcháče od Cien voňajú úplne neskutočne!!! Pomarančový poznám už dlho, novinkou je pre mňa ten s citrónom, ktorý vonia úplne rovnako ako tento sprcháč od The Body Shop, za ktorý som dala... ehmm, nooooo... nechcite vedieť.

 

Čím pekným ste sa potešili vy takto na začiatok jari? :)

 

- cc -

 

6 komentárov:

  1. Som zvedavá na MAC produkty. Ja mám od MACu zatiaľ len rúž ale je perfektný. A Larens od teba už skúšam a zdá sa mi to fakt rozprávka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa veľmi teším! Dúfam že budeš spoko aj naďalej a určite sa nehanbi napísať mi, keby niečo! :D
      MAC má skvelú dekoratívku, ale paradoxne skúsenosti s matnými rúžmi za mňa zatiaľ skôr také že "len kvôli farbe"... :)

      Odstrániť
  2. Teším sa na recenziu toho mliečka od Biodermi :) A ako píše Janka aj tie MAC produkty ma moc zaujali. Taktiež mám doma iba rúž (milujem ho) a chcela by som svoju zbierku určite rozšíriť.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aby som si švihla s ďalšími recenziami, nech máš inšpiráciu :)

      Odstrániť
  3. Ahojky,
    to jsou moc pěkné nákupy. Já jsem si dlouho myslela, že jsem v únoru moc neutrácela, ale pak jsem to všechno sečetla a vyšla mi částka přes tři tisíce, takže se stydím a mám nákupní stopku:-) Ta toniku s růží z Avonu mám moc ráda a docela často si je taky kupuji. Jsou levná a opravdu funkční. Po UD taky pokukuji, líbí se mi ta nová Naked paletky Wild West. Značku Laurens tak chválíš, že od ní budu muset v budoucnu taky něco vyzkoušet (bohužel jsem na soutěž u tebe nevyhrála). Věci od CareMedica mi také přišly, už je pilně testuji a s jejich sérem jsem opravdu spokojená:-). Nákupní článek za únor už u mě vyšel (http://ciculka.cz/nakupy-a-novinky-unor-2021/), tak se můžeš mrknout. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem :D Tiež mávam väčšinou každý mesiac /mylný/ dojem, že zas až toľko neutrácam! :D
      Po novej UD paletke samozrejme už intenzívne pokukujem. A čo sa týka Larensu, ak máš záujem o vyskúšanie, kontaktuj ma trebárs do mailu, podám bližšie info :).
      Článok rada omrkn, dík! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...